Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(ada21lt @ 2013 01 08, 18:55)
Niekas cia nieko neagituoja, paprasciausiai sakom, kad kartais moki kartais nemoki , visaip buna gyvenime, niekas to nesureiksmina ir nedaro visa gyvenima siekenciu isvadu biggrin.gif
Ir is vie niekas nieko neprivalo , idomu butu, jei pataikytumet ant tokio vyro, kad nesumoketu, ka darytumet? aiskintumet, kad jis privalo uz jus sumoketi? doh.gif

Susimokėčiau pati , bet daugiau su tokiu lochu nesusitikčiau .
Papildyta:
Pasakysiu tik tiek , kad kartą stovint eilėje žmona tiesiogine žodžio prasme nustūmė vyrą į šalį ir pati sumokėjo . ( nemalonu buvo netyčia tai pamačius ) Ir tai yra labai "stiprios" ir "išmintingos" moters poelgis )
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 01 08, 16:55)

Dar pasakykite, kad pritrukus pinigu reikia ju is vyro/zmonos skolintis.

Nu as tai pasiskolinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 18:20)
Papildyta:
Pasakysiu tik tiek , kad kartą stovint eilėje žmona tiesiogine žodžio prasme nustūmė vyrą į šalį ir pati sumokėjo . ( nemalonu buvo netyčia tai pamačius ) Ir tai yra labai "stiprios" ir "išmintingos" moters poelgis )

Ir ka? As dazniausiai moku parduotuvese, MB maisus sukrauna. Todel,kad nekenciu krauti maisu,jis susikrauna kaip jam nest patogiau, plius ir protingiau.Apmoku kartais is savo,kartais is jo pinigines. Jei moku is saviskes,tai reiskia ,kad jsi visiskas alfonsas ir nesugeba valgyt nupirkt? Ar kad bendras biudzetas ir neteikia niekas reiksmes,tokiom nesamonem, bei kaip daznai buna,moteris tvarko biudzeta seimos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 18:20)
Papildyta:

Nu jei jiems abiems taip gerai tai kokios bedos? As ne karta esu mokejusi parduotuvej prie kasos,kai buvom su vyru. Koks skirtumas bigsmile.gif , tik aisku nesistumdau biggrin.gif nelabai savo vyra pastumciau. Priklauso nuo daug ko, kas kiek pinigu isidejes i pinigine, kur buvom ,isleidom pries tai ir t.t.,as geraiu vyra su vaikais i masina nusiunciu, man paprasciau susimoketi biggrin.gif
As turiu pazystama, kuri man sake, as net pinigines neimu, kai su vyru vaziuoju i miesta, deja, jau antra kart issiskire, tai nezinau, kartai super didelis kategoriskumas niekur neenuveda.
Papildyta:
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 08, 18:29)
Ir ka? As dazniausiai moku parduotuvese, MB maisus sukrauna. Todel,kad nekenciu krauti maisu,jis susikrauna kaip jam nest patogiau, plius ir protingiau.Apmoku kartais is savo,kartais is jo pinigines. Jei moku is saviskes,tai reiskia ,kad jsi visiskas alfonsas ir nesugeba valgyt nupirkt? Ar kad bendras biudzetas ir neteikia niekas reiksmes,tokiom nesamonem, bei kaip daznai buna,moteris tvarko biudzeta seimos. g.gif

Butent, esu dirbusi restorane ir pastebejau toki dalyka, kad daznai moka moerys(cia jau kai su savais vyrais ateina, vaikais), kurios butent ir valdo seimos biudzeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 08, 17:27)
Nu as tai pasiskolinu biggrin.gif

Mes "skolindavomes" pirmus bendrus metus. Dabar viskas prasideda ir baigiais "duok" ir "man reikia".
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 17:20)
Papildyta:

Na, mane tai, atvirai pasakius, uz3,14sa laukti kol diedas persives is saskaitos i kortele pinigus, kai as turiu grynu. Ir kas cia tokio? Nesuprantu, rimtai.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 01 08, 17:33)

Butent, esu dirbusi restorane ir pastebejau toki dalyka, kad daznai moka moerys(cia jau kai su savais vyrais ateina, vaikais), kurios butent ir valdo seimos biudzeta biggrin.gif

o arbatpinigius vyrai palieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 01 08, 18:39)

Na, mane tai, atvirai pasakius, uz3,14sa laukti kol diedas persives is saskaitos i kortele pinigus, kai as turiu grynu. Ir kas cia tokio? Nesuprantu, rimtai.

Tiesiog siai personai atrodo, kad vyras nenori moketi, nori,kad moketumete Jus.O jo pinigai saugiai guli saskaitoje, ir paskirti jo reikmems. Zodziu,slapta taupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 08, 19:29)

Susitarimas namie dėl apmokėjimo yra viena , o stumdymasis viešoje vietoje , nes kažkokia višta panoro užimti vyro vietą yra kas kita .
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 08, 18:41)

Butent, kad jei vyrai moka tai ir arbatppinigius dazniausiai didesniu palieka. Siaip palikdavo beveik visi, bet vyrai dosnesni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 08, 18:46)
Susitarimas namie dėl apmokėjimo yra viena , o stumdymasis viešoje vietoje , nes kažkokia višta panoro užimti vyro vietą yra kas kita  .

nu stumdytis is vis negrazu.
o jei moteris kazko panoro ,tai jau vista? g.gif
Siaip tikrai niekas is anksto nieko nesusitarineja, ziuri i situacija, jei nueinam i viena parde ten vyras isleidzai ka turi, tai kitoj moku as, jei vaikai pradeda zysti eina i masina su manim ar ba su vyru ir tada moka likes ir t.t. KAi pasiprikinejimas vyksat kelias valandas,keliuose parduotuvese ,ka ten tarsies ,aks mokes? tariesi ka pirksi mazdaug ir dziaugiesi jei pavyksta ramiai su vaikais apsipirkti doh.gif
Jetau arba jus labai jauna arba per daug viska norit i pastalciukus gyvenime susidelioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 01 08, 19:39)
Mes "skolindavomes" pirmus bendrus metus. Dabar viskas prasideda ir baigiais "duok" ir "man reikia".
Papildyta:

Už...sa laukti , kol vyras kortele sumokės ? Labai išmintinga ir nesvarbu ,kad vyras viešai pažeminamas dėl jūsų kantrybės neturėjimo . lotuliukas.gif
Be to kortele susimokėti daug greičiau galima , negu grynais krapštytis prie kasos .
Papildyta:
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 08, 19:42)
Tiesiog siai personai atrodo, kad vyras nenori moketi, nori,kad moketumete Jus.O jo pinigai saugiai guli saskaitoje, ir paskirti jo reikmems. Zodziu,slapta taupo biggrin.gif

O tai ne ? lotuliukas.gif matau tik gudrų vyrą ir kvailą moterį - bet svarbiausia , kad moteris pati susimokėjo . lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 08, 19:41)

Manot , kad tai jiems leidžiama ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooo lotuliukas.gif
Tiesiog zmones nieko daugiau neveikia ir nedaro gyvenime, kaip masto kaip cia apgaut zmona prie kasu biggrin.gif O zmona tuo ruostu, nori viesai pazemint vyra,ir uz tai moka uz ji biggrin.gif Kaip ir visi gyvenimo tikslai
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 08, 20:40)
Jooo lotuliukas.gif
Tiesiog zmones nieko daugiau neveikia ir nedaro gyvenime, kaip masto kaip cia apgaut zmona prie kasu biggrin.gif  O zmona tuo ruostu, nori viesai pazemint vyra,ir uz tai moka uz ji biggrin.gif  Kaip ir visi gyvenimo tikslai

Pas tokius žmones kitokių tikslų ir nėra biggrin.gif
Atsakyti