Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(Miglovara @ 2013 01 11, 17:19)
Tai kada padėjot kam?

kaskart, kai to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 11, 18:15)
Galima pagalvoti, kad už tamstos durų turi stovėti pora geranoriškai nusiteikusių kaimynų?
Ir dar klausimas kada pati kam padėjot neprašoma?

Nu taigi daugiaukstyje ne pora kaimynu, o jei is ju neatsirastu nei 2, kurie yra geranoriski ir bent nesciai moteriai galetu padeti, tai kokiam pasaulyje mes gyvename blink.gif
Ir cia is vis ne prie ko lygios teises, cia zmoniskumo nebuvimas...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 01 11, 18:24)
Nu taigi daugiaukstyje ne pora kaimynu, o jei is ju neatsirastu nei 2, kurie yra geranoriski ir bent nesciai moteriai galetu padeti, tai kokiam pasaulyje mes gyvename  blink.gif
Ir cia is vis ne prie ko lygios teises, cia zmoniskumo nebuvimas...

Ar tikrai atsistoję laiptinėj laukia?
Ar jūs nueitumėt paprašyti pagalbos? Kasdien?
Na netikiu, niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglovara: 11 sausio 2013 - 17:27
susiveda cia i viena viskas. jei nori nebuti niekam skolinga, privalai but lygi vyrui bet kurioj situacijoj.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 11, 18:09)
nesciai moteriai padet uznest vezima yra normalu.  ir tai joks karimasis ant sprando. padetis, kad ji negali to paprasyti kaimyno/pazistamo/etc, jei nera vyro salia, nenormali. nesveika vartotojiska visuomene, kur uz viska turi susimoketi grynais, antraip busi isnaudotoja.

Na cia parazituojanciu megiami svaiciojimai apie vartotojiska visuomene cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 11, 18:29)
susiveda cia i viena viskas. jei nori nebuti niekam skolinga, privalai but lygi vyrui bet kurioj situacijoj.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 01 11, 18:10)
thumbup.gif  4u.gif
Nu as tai irgi taip manau, jei zmones mato, kad nescia moteris tempia vezima ir niekas nepadeda, ka daugiau gali pasakyti, due drops irgi matyt ne didmiesty gyvena, nes ten sake taip nebuna  unsure.gif nu nebent pasislepus vis turi greit isbegti, kad niekas nedristu padeti....
As irgi nesiokle atradau su antru ,super dalykas  thumbup.gif

Darbo dienomis pas mus kaimynai nesitrina aplink nama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 01 11, 15:43)
O čia tai jau jusu didmiesty ledai saldesni, vyrai geresni, normos- pacios auksciausios.

Daryti išvadas - Jūsų teisė.

QUOTE(ada21lt @ 2013 01 11, 16:22)
Nu va matot as ne is didmiescio, taigi matyt pas mus viskas kitaip g.gif

Natūralu, kad kitaip.
Žmonės labiau priklausomi nuo vienas kito geranoriškumo vietovėse, kur gyventojų, palyginti, nedaug, namai tolokai vienas nuo kito, ligoninės ir poliklinikos išsimėtę. Žinoma, būna situacijų, kai pagalbos "iš šono" nelabai ir yra kieno prašyti.

Atsakyti
Taigi ar nei vienai nėra tekę užklimpti su mašina kieme, kai prisnigta ir nebegali išvažiuoti? Man tai ojej kiek yra tekę tokių džiaugsmų, ir jei ne kaimynai ar šiaip praeiviai tai aš ten turbūt iki pavasario būčiau tupėjusi. Esu geležiake užstrigus, nes numirė akumas, tai toks vyras nutempė į stovėjimo aikštelę, nes mano servisistas neatvažiavo. Prašiau ar galiu kaip atsidėkoti- žmogui nieko nereikėjo. Ir pati stengiuosi padėti kai galiu. Juk visuomenėje gyvename. Apsupti žmonių, sociumo...ar čia visi taip sulaukėję? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 11, 18:15)
Galima pagalvoti, kad už tamstos durų turi stovėti pora geranoriškai nusiteikusių kaimynų?

Jei buciau nepajegus,galejau primoket taksistui (atsiveziau vezimeli taksi) ir butu uzneses biggrin.gif .Bet aisku galima apsimesti nulepele,skambint per visas kaimynu duris ir reikalaut,kad nestu mano vezima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 11, 18:31)
Taigi ar nei vienai nėra tekę užklimpti su mašina kieme, kai prisnigta ir nebegali išvažiuoti? Man tai ojej kiek yra tekę tokių džiaugsmų, ir jei ne kaimynai ar šiaip praeiviai tai aš ten turbūt iki pavasario būčiau tupėjusi. Esu geležiake užstrigus, nes numirė akumas, tai toks vyras nutempė į stovėjimo aikštelę, nes mano servisistas neatvažiavo. Prašiau ar galiu kaip atsidėkoti- žmogui nieko nereikėjo. Ir pati stengiuosi padėti kai galiu. Juk visuomenėje gyvename. Apsupti žmonių, sociumo...ar čia visi taip sulaukėję?  g.gif

Kaip vienas mano kolega sako; einam ištrauksim tą bobą, išvarys visą kiemą, kol paskui patys prasikapstysim doh.gif Iš dalies buvo šlykštu, iš kitos pusės jis teisus.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 11, 18:31)
Apsupti žmonių, sociumo...ar čia visi taip sulaukėję?  g.gif

Nesulaukėję.
Yra skirtumas - jei prie sėdi užklimpęs mašinoj ir bandai gelbėtis pats, o tada prieina žmogus ir tau padeda.
Kita, jei tu tik stabtelėjus mašinai šoki iš jos lauk, griebi pirmą pasitaikiusį praeivį už pakarpos ir jam pradedi aiškinti, kur stumti tavo mašiną, nes jis gi privalo...
Atsakyti