QUOTE(Nakviša @ 2013 01 12, 08:46)
Zinot, as abejoju ar sustabdzius vyruka ir paprasius padet jis atsisakys. Karuna nuo galvos tikrai nenukris, ane?
Negalejau jums nepadekoti,jusu mintys priverte siek tiek permastyti mano poziuri ir zinokit tikrai padeda

Va paprasiau parduotuvej vyruko iritino man dideli krovini i vezimeli, pati nevaliojau pakelti,

, nors buvo rusas, as jam sakau, o jis eina pro saly, galvojau gal neisgirdo, bet matyt suprato,is kuno kalbos,pasisuko puole i pagalba, siandien kaimynas rata pakeite
Is tikruju gal kartais noriu , kad telepatiskai kiti suprastu

, o siame amziuje kai nezinai ar cia tai moteriai geriau padet ar nepadet, gal is tikruju ir nepuola pirmi

TA permasciau, kai pasiuliau vienai moteriskei pagalba su vezimuku ten vargo, bet tokiu tonu ir veido israiska, kad atsake, jog nereikia, tai tikrai nesmagu paliko
Papildyta:
P.S ir iskeliu sita tema i virsu, ana paie pirma pasimatyma labai jau siaura, cia gal but turiu teise daugiau pasireiksti
TAigi kas tos lygios teises, jei norim, kad vyrai uz viska moketu, o mes tik grazios pabusim?
Viena minti perkaiciau ir man ji kakzaip ne kaip nuskambjo.
Moterys kaip geles, jas reikai priziureti, rupintis tad ajos ten garziai atrodo. Buna moteru graziu ir buna mazai finansuojamu vyro
pritariat tom mintim?