Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 14, 09:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif labai sutinku. Man irgi taip. Čia matomai yra vidinis nusiteikimas. Optimizmas yra vaistas nuo visų ligų smile.gif
Papildyta:

Tai vat, kad ta plati bendruomenė paskui labai įpareigoja. Padėti tai nesunku, bet kai paskui namų durys neužsidaro nuo kaimynų norinčių šiaip paplepėti, arba imama kištis į asmeninį gyvenimą tai jau gal ne ačiū. Aš kai esu toks žmogus, kuris išvis savo erdvėje net svečių nemėgstu, tai manau kaime neišgyvenčiau vien dėl privatumo stokos.

Aš irgi manau, kad kaime maziau privatumo, nei mano devynauksty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 01 11, 22:36)
Ir neskuba padeti?  biggrin.gif
O tai kas cia?

Nezinau ka jus gatvej sutinkat biggrin.gif .
Normalus elgesys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Roadkill @ 2013 01 11, 20:57)
Jei tai sava moteris - taip. O kokia garbe svetima barachlo tampyt?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nenormalus elgesys. ne veltui kalba apie si laikmeti kaip siaubinga susvetimejimo laikmeti. as visur stengiuosi zmogui padeti. ir naiviai gal tikiuosi kad i mane nebus nusispjauta kai man paciai gatvej nelaime istiks.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 19, 20:57)
nenormalus elgesys. ne veltui kalba apie si laikmeti kaip siaubinga susvetimejimo laikmeti. as visur stengiuosi zmogui padeti. ir naiviai gal tikiuosi kad i mane nebus nusispjauta kai man paciai gatvej nelaime istiks.

Visada gatvej padedu ir kiek man buvo bloga (nukrito spaudimas)-irgi visada zmones padedavo.Nematau as jokio susvetimejimo biggrin.gif .Tiek Vilniuj,tiek Londone pilna normaliu zmoniu.Tik kiekvienas mato tai,ka nori matyti.
Londone nugriuvau autobuse,jam staigiai pasukus,iskart prisoko paaugliukes klaust ar man viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
man, laime, irgi visur padeda. ir prie namu, vaiku darzely, ir trulikuose, ir maximose eilese prie kasu, ir vokietijoj tempaint vezima laiptais. nu ner taip blogai. ir taip lietuveoj ypac zmones paslaugus, ypac, ypatingai senimas...

bet jau nukrypom nuo temos ryskiai. taigi. lygios teises. cia moteriai ir vyrui, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2013 01 12, 08:46)
Zinot, as abejoju ar sustabdzius vyruka ir paprasius padet jis atsisakys. Karuna nuo galvos tikrai nenukris, ane?

Negalejau jums nepadekoti,jusu mintys priverte siek tiek permastyti mano poziuri ir zinokit tikrai padeda blush2.gif Va paprasiau parduotuvej vyruko iritino man dideli krovini i vezimeli, pati nevaliojau pakelti, biggrin.gif , nors buvo rusas, as jam sakau, o jis eina pro saly, galvojau gal neisgirdo, bet matyt suprato,is kuno kalbos,pasisuko puole i pagalba, siandien kaimynas rata pakeite 4u.gif
Is tikruju gal kartais noriu , kad telepatiskai kiti suprastu g.gif , o siame amziuje kai nezinai ar cia tai moteriai geriau padet ar nepadet, gal is tikruju ir nepuola pirmi g.gif TA permasciau, kai pasiuliau vienai moteriskei pagalba su vezimuku ten vargo, bet tokiu tonu ir veido israiska, kad atsake, jog nereikia, tai tikrai nesmagu paliko unsure.gif
Papildyta:
P.S ir iskeliu sita tema i virsu, ana paie pirma pasimatyma labai jau siaura, cia gal but turiu teise daugiau pasireiksti tongue.gif
TAigi kas tos lygios teises, jei norim, kad vyrai uz viska moketu, o mes tik grazios pabusim? g.gif
Viena minti perkaiciau ir man ji kakzaip ne kaip nuskambjo. Moterys kaip geles, jas reikai priziureti, rupintis tad ajos ten garziai atrodo. Buna moteru graziu ir buna mazai finansuojamu vyro g.gif pritariat tom mintim?
Atsakyti
siaip moterys pacios is saves yra labai tvirtos ir visai negleznos,daug vidines jegos turi,manau lenkia vyrukus. Nu bet salia vyro,kuris leidzia nurimt,kur gali saugi pasijust,atsiskleidzia tas svelnumas,seksualumas ir te visokie mistiniai dalykai smile.gif nes nu nusidiosinusios,pervargusios,piktos,nervais istampytais uzgesta. O jei dar vyras to nuovargio priezastis. Todel taip,reik lepint ir saugot,jei nori rojaus namie ir lovoj:) tik kas tas lepinimas tai cia jau kiekvienai asmeniska.
Atsakyti
labai gerai pasakyta drinks_cheers.gif tikrai didelė dalis moterų gali ir būna stiprios, bet mielai leistų sau atsipalaiduoti ir pasijusti saugia šalia vyro
Atsakyti
Manau viena svarbiausių lygių teisių išraiška santykiuose (ir plačiau gyvenime), kai gali susitarti kas ką darys, už ką atsakingas ir t.t., o ne darai tai, kas primetama tau be alternatyvų ar prieš tavo valią. Pavyzdžiui jei santykiuose abu partnerius visapusiškai tenkina tradicinis-stereotipinis darbų pasidalinimas, tai super. Visuomenėje didžiausias teisių nelygumas, kai už tą patį darbą vienai lyčiai (statistiškai tai daugiau moterys) mokama mažiau. Taipogi (jau kalbant globaliai) išsilavinimo prieinamumas.
Dėl pagalbos yra skirtingi dalykai, kai tau bloga ir pagalbos reikia (elementarus žmogiškumas) ir visai kas kita kai esi moteris ir tau "reikia" pagalbos kažką pakelti (čia kai daroma prielaida, kad esi moteris t.y. silpna būtybė).
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2013 03 04, 00:40)
siaip moterys pacios is saves yra labai tvirtos ir visai negleznos,daug vidines jegos turi,manau lenkia vyrukus. Nu bet salia vyro,kuris leidzia nurimt,kur gali saugi pasijust,atsiskleidzia tas svelnumas,seksualumas ir te visokie mistiniai dalykai smile.gif nes nu nusidiosinusios,pervargusios,piktos,nervais istampytais uzgesta. O jei dar vyras to  nuovargio priezastis. Todel taip,reik lepint ir saugot,jei nori rojaus namie ir lovoj:) tik kas tas lepinimas tai cia jau kiekvienai asmeniska.

Gaila, kad dažnam atrodo jog tie rojaus vartai privalo būti be jokių pastangų. lyg ir savaime suprantama, kad moteris turi būti visada pasitempusi, išsišiepusi, maloni, seksuali, nelygu kiek jai yra darbų darbelių ir pareigų yra užkrauta...
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 03 08, 15:15)
Gaila, kad dažnam atrodo jog tie rojaus vartai privalo būti be jokių pastangų. lyg ir savaime suprantama, kad moteris turi būti visada pasitempusi, išsišiepusi, maloni, seksuali, nelygu kiek jai yra darbų darbelių ir pareigų yra užkrauta...

...kaip nekeista, šalia (pa)tinkamo vyro visi darbai, šypsena ir seksualumas randasi tarsi savaime, iš kažkur randasi tokia veržli energija kalnams nuversti ir savimi pasirūpinti, kad man net pačiai sunkku tai paaiškinti.
Beje, nereikalingi darbai, o ir žmonės, kažkaip lyg mistiškai, patys atsisijoja...
: )
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2013 03 03, 23:40)
siaip moterys pacios is saves yra labai tvirtos ir visai negleznos,daug vidines jegos turi,manau lenkia vyrukus. Nu bet salia vyro,kuris leidzia nurimt,kur gali saugi pasijust,atsiskleidzia tas svelnumas,seksualumas ir te visokie mistiniai dalykai smile.gif nes nu nusidiosinusios,pervargusios,piktos,nervais istampytais uzgesta. O jei dar vyras to  nuovargio priezastis. Todel taip,reik lepint ir saugot,jei nori rojaus namie ir lovoj:) tik kas tas lepinimas tai cia jau kiekvienai asmeniska.

Is esmes taip, bet jei moteris pervargusi ir visokia tokia, tai jos beda, kad taip susikure, ne vyro....
Cia kaip vienas kunigas pasakojo ateina bankuchenas (cia apie jaunaja biggrin.gif ) uz parankes su tevu, kuris perduoda ja vyrui, taip iseina, kad moteris viena tai jau ne zingsnio siame gyvenime doh.gif , tokia vargsele, kuri, jei negrazi tai nedafinansuota vyro, jei grazi tai jau jo ispuoseleta doh.gif , va cia man buvo visas neskanumas, unsure.gif
o moteris be vyro pati savaime kas? g.gif
Atsakyti