Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

moteris be vyro - labAI pavojingas reiskinys. ypac kitoms moterims.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 08, 20:40)
moteris be vyro - labAI pavojingas reiskinys. ypac kitoms moterims.

thumbup.gif
ir vyrams nelabai suprantamas biggrin.gif
KAzkaip idomiai moterys pacios rekia, kad nori lygiu teisiu, nori ,kad jas gerbtu, kaip lygevertes ir pacios tuo pat metu nori, kad vyrai prisiimtu atsakomybe uz ju laime, gerove ir t.t. ?
Del tu finansu, jei moteris nori, kad vyras uz ja nuolat moketu, aisku, kad ir vyras kazko tikisi is moters , tam tikro elgesio?
Ar gali vyras ziureti i moteri kaip sau lygeverti asmeni, jei jis nuolat uz ja moka? Ar moters savarankiskumas, kazkaip gali zeminti vyrus?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 08, 19:49)
Ar gali vyras ziureti i moteri kaip sau lygeverti asmeni, jei jis nuolat uz ja moka? Ar moters savarankiskumas, kazkaip gali zeminti vyrus?
g.gif

Ar gali vyras žiūrėti į moterį kaip į sau lygiavertį amenį, jei jis, pavyzdžiui, nuolat atidarinėja jai duris? Jei praleidžia pirmą? Jei padeda apsivilkti paltą? Ar tai reiškia, kad ta moteris nesavarankiška medūza? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2013 03 08, 22:04)
Ar gali vyras žiūrėti į moterį kaip į sau lygiavertį amenį, jei jis, pavyzdžiui, nuolat atidarinėja jai duris? Jei praleidžia pirmą? Jei padeda apsivilkti paltą? Ar tai reiškia, kad ta moteris nesavarankiška medūza?  smile.gif

Nu tikriausiai, jei taip elgtusi visa gyvenima, kazin ar galetu g.gif
Kazkaip man tas per didelis, kaip cia pasakius paslaugumas, labai jau juokingai ir nenaturaliai atrodo. Nemegstu falso, man patinka realus tikri, nuosirdus zmoniu santykiai, nemegstu tu aukstuomenes manieru, reveransu ir t.t. Nereikia nei palto man padeti apsivilkti, nei kedziu pristumti ar pan. GAlima tai padaryti kartais kokiame retorane, buna padavejai taip elgiasi, bet kasdiena tai juokingai atrodytu doh.gif
Del duru atidarymo cia kita tema, man labai nemandagu atrodo, kai bet kas atsidaro duris pirmas ir uztrenkia tau pries nosi, manau, jei jau eini pro duris pasiziurek ar kas neina is paskos, palaikyk duris, jei kam reikai pagalbos,o atsidaryti as ir pati galiu, bet, taip, mandagu praleisti moteri i prieki, nebent durys labai sunkiai atsidaro, tada jo gal reiktu pagalbos biggrin.gif Nors sakoma, kad tas paprotys likes, kai vyrai moteris pirmas i uolas ileisdavo, patikrinti ar nera ten laukiniu zveriu lotuliukas.gif
As uz mandagu elgiasi su visais zmonem ir uz vyro pagalba, kur fiziskai butu sunku tai padaryti, o ne paltus maustyti ar batus uzraiskioti (nebent nescia ir per pilva neina susilenkti biggrin.gif ). Uz fizine pagalba tada moteris gal atsidekoti svelnumu, rupesciu ar skaniais pietumis, kaip sakant keikvienas pagal savo galimybes, tada abu lygeverciai ,partenriai , o ne vienas kazkoks nuslabes nabagas, uz kuri kitas turi visa atsakomybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 09 kovo 2013 - 15:02
ada, nuostabus tavo paskutinis postas, visas iki galo...nu tikri juokinga butu net kedziu pastumdymas moteriai namie, ir taip 10metu....

tik man vis tiek mistika yra kitkas. vat kuo labiau esi zmogiskesne vyrams ir draugiskesne - finale, vis tiek esi tokia pat kale, kaip ir kitos fifos ar barakudos.... bigsmile.gif vot cia tai garantuotas reikalas...bent jau mano gyvenime.... ax.gif
Atsakyti
Todėl kad nereikia "užsileisti" ir netapti drauge tipo sese, jau tokia saviakiška, kad kaip vieno kraujo ir nuo gimimo. Reikia vis tiek išlaikyti tas ribas, kur yra vyras, o kur yra moteris nail.gif , net ir po n-iolikos bendro gyvenimo metų. Gal kėdžių stumdymas namie ir juokingai atrodytų, sakyčiau nenatūraliai (nors nežinia kokios pas ką tradicijos), bet jei vyras nemato reikalo paduoti palto ar kt., padėti apsirengti, nepraleidžia ten kur turi praleisti, neištiesia rankos lipant, neduoda rankos, kai tau jos reikia, įsikibti, apskritai pamiršęs galantiškumą ir geras manieras, tai nėra gerai. Viskas išlieka lyg pirmojo pasimatymo metu rolleyes.gif Žmogiškumui ir draugiškumui tas nemaišo, bet palieka asistavimo aurą.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 09, 16:21)
tik man vis tiek mistika yra kitkas. vat kuo labiau esi zmogiskesne vyrams ir draugiskesne - finale, vis tiek esi tokia pat kale, kaip ir kitos fifos ar barakudos.... bigsmile.gif vot cia tai garantuotas reikalas...bent jau mano gyvenime.... ax.gif

GAl nereiktu apibendrinti? kad taip buna su visais vyrais g.gif GAl tam tikri vyrai tesugeba visose matyti tik "tokias" moteris . As jau pasimokiau gyvenime, jei zmogus susidaro savo vaizda apie tave gal ir neteisinga, bet gali sokti ir dainuoti to to vaizdo nepakeisi doh.gif Pamenu ,kaip su vienu diskutavom ,jis isitijkines ,akd visos moterys k....ir kaip galima pakeisti tokia nuomone,jei jis tik su kokia pradeda santykius, jos butent taip ir elgiasi g.gif , sako dabar nori vaziuojam i miesta pirma sutikta psisodini i masina ir ji man dar ta pacia nakti duos doh.gif ir is kitos puses kitokiu neiesko, n es kitokios netraukia biggrin.gif nes sake su protingom per daug irgi geriau neprasideti lotuliukas.gif
Man visada ramu,kai as zinau,kad pati legiuosi pagal save, savo principus, o jau tiems vyrams, kokia as pasirodau tai jau ne mano reiklas ir ne mano atsakomybe, ka jie ten sau galvoja, svarbu mano sazine rami biggrin.gif
Klausimas butu, kodel tu butent tokius vyrus trauki, kurie tave tokia mato, ar ka darai,akd tokia nuomone susidaro,jei ju nuomone tau svarbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 09, 08:21)
ada, nuostabus tavo paskutinis postas, visas iki galo...nu tikri juokinga butu net kedziu  pastumdymas moteriai namie, ir taip 10metu....

gal svarbiau kas mes esame sau pacios?
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 09, 17:21)

Klausimas butu, kodel tu butent tokius vyrus trauki, kurie tave tokia mato, ar ka darai,akd tokia nuomone susidaro,jei ju nuomone tau svarbi  g.gif

as tai traukiu visokius vyrus, tik mane ne visokie traukia biggrin.gif

niekur nerasiau kad ju nuomone man svarbi. bet yra kaip yra. jie taip galvoja, ir taskas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 03 10, 00:57)
as tai traukiu visokius vyrus, tik mane ne visokie traukia biggrin.gif
niekur nerasiau kad ju nuomone man svarbi. bet yra kaip yra. jie taip galvoja, ir taskas.

Nu tai lai ir galvoja, cia jau ne tavo bedos, kaip sakoma kiekvienas galvoja pagal savo sugedimo lygi. 4u.gif
Is tikruju labai reikia atsirinkti su kuo bendrauji gyvenime, nes kai kurie zmones vietoj dekingumo, tau i nugara peili suvarys, uz gera. Gal kai kuriems patogiau taip galvoti, nu neesi mano, tai reiskia kale tada, taip savo tukumus uzsitusuoja doh.gif biggrin.gif
Zinai kaip Mike Pukuotukas snekejo apie ta medu, kurio negavo :ten visai netikros bites ir medus netikras ar kazkaip panasiai biggrin.gif
Atsakyti
nu tikrai.... ax.gif su vienu atsisakiau perguleti (man siulesi mano geriausios drauges vaikinas), tai po poros savaiciu pasklido kalbos is jo, kokia as k.... nu bet tokie bajeriai jau nuvalkioti.

ech, tai kaip ten su tom lygiom teisem...dvi dienas nekeliu ragelio tam verslininkui kuris man skambina. nejauciu jam ypatingo potraukio, o gal pasinaudot nelygiom teisem ir su juo nueit kavos? bigsmile.gif

bet kaip ada pasakys: lieki atsakingas uz kito jausmus ir isiskaudinimus. blyn, dalykas tas, kad esu labai emocionali, daug sneku juokiuos kvatojuos, ir visaip plaikstaus, pagal temperament esu, tikra ispane, ne lietuve, todel man tevas dar vaikysteje sakydav: visi vyrai-draugai tave ir isimyli, nes tu net sypsais kazkaip vyrams per ilgai...pati to nejauti, o jie...bac ir kablys ax.gif

visada budavau draugiska, familiari, ir tikrai neatsizvelgdavau i ta vyrams budinga lytiskuma/kuniskuma. man paciai lengva budavo atsokt, o jie uzsivezdavo. po to, man rimtai, buvo trauma, kai suvokiau, kad juos skaudinu budama tokia, kokia esu: emiau save valdyt, varzyt, kad vyru neteisinga kuno kalba nebalamutinciau - ir ka...nieko nuo to gero. tapau pikta, tulzinga, vos ne depresiska. dabar vel palaisvejau, vel sypsaus, ir ka, galvoju, velniai nemate, lai "isimyli" mane, as esu kokia esu. kaip manot? ar teisinga mano pozicija? juolab psichologija siuolaikine labai esti uz ta "buvima savimi" ir "atsiskleidima". ryskaus makiazo nera, papais atvirais ir dekolte nevaikstau, nera pas mane jokio brutalaus siulymosi, tiesiog vien nuo mimiku, gestu, mano juoko ir tono, - viskas ten jiems taip ivyksta. todel ir gaunasi, tie kabliu apie mane, kuriu nenoriu.

pavyzdys is poros dienu atgal. sena pazistama pakvieciau kavos, nes jau nesimatem daugiau nei puse metu. galvoju, ai, dzin, pakviesiu. pasiilgau vyriskos kompanijos. tiesiog visai naturaliai. ir gavau tris sms is jo. Pirmoji buvo labai dalykiska: uzsiemes, negali pazadeti. antroji: gerai, bet gal ne kavinej, o kur nors parke. trecioj: pasipyle budvadziai kokia as nuostabi, kiek turiu geru savybiu, ir kaip jis mane myli ir tt. vos nenumiriau. (kazkada pries du metus jis man jaute lengvas simpatijas, tik tiek.)dabar jis 40+ senbernis, gyvenantis su tevais, ukininkas, bet su aukstuoju issilavinimu, dar vis neatrades saves. juokas pro asaras, galvoju. juk parasiau jam eilini sakini, be jokiu sentimentu: gal kada kavos isgertume? ir viskas. pataikiau, matyt, ant jo vienatves, kad isskydo.
ir taip pat pagalvojau tuo paciu: jau ir suviliojau, suzeidziau zmogu. jau verciau buciau priemus tuomet to poslo verslininko skambuti, mano drauges brolio... bet kad jo praktiskai nepazistu, o man paplepeti su senu pazistamu daug idomiau, turim ir bendros praeities, esam dalyvave ivairiose veiklose...zodziu. vis mokausi bendrauti su vyrais. ir taip visa gyvenima...istekejusi budavau ar ne. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 kovo 2013 - 17:14
QUOTE(given444 @ 2013 03 10, 18:05)
sena pazistama pakvieciau kavos, nes jau nesimatem daugiau nei puse metu. (...) juk parasiau jam eilini sakini, be jokiu sentimentu: gal kada kavos isgertume?

na žinai... bigsmile.gif kvieti vyrą kavos ir kokios reakcijos tikiesi??? o jei pačią pakviestų tau simpatiškas vyras kavos, tai kaip būtų?? vat kas būna, kai žmonės neigia natūralias gamtos padovanotas būsenas doh.gif
turi būti labai senas geras draugas, kad jį kviestum kavos, o jis neturėtų gauruotų minčių. NATŪRALU, kad vyras turi minčių moters atžvilgiu. kitaip ir būti negali. arba neis gerti kavos, nes tu jam negraži, arba eis ir svajos apie daugiau. manyčiau, kad naivu iš nedaug pažįstamo vyro tikėtis kažko kito smile.gif
manau, kad turėtum mėgautis dėmesiu, kurį gauni, o ne stresuoti ir stengtis pasislėpti nuo jo 4u.gif
Atsakyti