QUOTE(given444 @ 2013 03 16, 09:32)
rimtai? pagal postus niekad nebuciau passakius...juolab, jei neklystu, jau yra patirtis nuo grazaus chamo nukentejus...
o man kaip tik saugikliai ima dirbt atvirkscia linkme - grazus, tai nedoras, tiksliau nebutinai doras, nebutinai... tada skrodziu ir skrodziu ji kiaurai...kava isgerti su tokiu imanoma, bet toliau. taigi. man kostiumuoti elegantiskieji kurie po to cirkus daro su moterimis ir vaiku atiminejimais - ne, ACIU...
O man irgi labai svarbu tas isorinis grozis. Manau , vyras su kuriuo gyveni turi buti patrauklus

, bet gal kiekvienai skirtinga kas yra grazu, man pvz mano vyras pats garziausias

gerai tik ,kad jis pats taip negalvoja apie save, nors vis sulaukiu komplimentu is pazystamu moteriskiu apie savo vyra

.TAig o ne visi grazus blogi, ir nevisi grazus megsta kostiumus
Man visiskai netinka ta sposakis,akd vyari myli akimis , moterys ausimis, pas mus jauciu atvirksciai

nors vyras irgi sako,akd as jam grazi, bet as irgi kaip ir jis tuom netikiu , bet uz tat daug kalbu
TAigi, o prie ko cia lygios teises

GAl mes esam panasesni, nei galvojam. Tik vyrai stipresni fiziskai, daugiausia, o moterys dvasiskai

Bet reikalui esant igyjam reikalingu savybiu, taigi ir pareigos kinta esant reikalui, kartais gal moteriai tenka apmoketi saskaitas, kartais vyrui atlaikyti visas namu kertes, jei neziuresim labai siaurai , o i visa zmogaus gyvenima
Papildyta:
QUOTE(rainbow222 @ 2013 03 16, 20:02)
O as ne uz lygias teises

Nes tos "lygios" teises kazkaip iskreiptai suvokiamos. T.y. bandoma ant moters peciu sukrauti ir jos prigimtinai "moteriskas" pareigas (vaiku auklejimas, namu ruosa ir tt) ir dar moteris pasirodo turi daug dirbti ir daug uzdirbti "savo"

vaikams ir (deja kartais ir) vyrui...
Mano nuomone vyras ir zmona santuokoje yra partneriai, bet kiekvienas ju atlieka geriau savo funkcijas

Finansine seimos gerove jau vyro "pareiga". Dazniausiai vyrai ir uzdirba pagrindinius pinigus.
TAi gal turit omeny pareigas , ne teises? Noretumet,kad jusu teises butu nelygios?

, jus (ar jusu vyras)kazko negaletumet, jei noretumet, pvz mokintis, dirbti, iseiti is namu, kada sugalvojusi, valgyti ka norit ar bendrauti su kuom norit?
O pareigosd tai aisku kitas dalykas,daug ka lemia fiziologija ir naturalu, kad moterys daugiau laiko leidzia su vaikais , jei ju turi , juos isnesioja , gimdo , zindo, vyrai tuo metu turetu aprupinti jas, bet siais laikasi yra visokiu socialiniu garantiju, paslaugu svera ir t.t. tai ir to beveik neprireikia

Taigi, kaip ir moterims gana gerai, bet vyrai siek tiek pasimete, jie nebesupranta, kokios ju tos pareigos, ir seimose kyla konfliktai, nes laikai keiciasi, o apsiprasti ir ismokti nauju bendravimo -partnerystes modeliu reikia laiko
Cia Lietuvoj taip dar vis,akd vyrai daugiau daznai uzdirba, ko senai nera vakaru pasauly, tikiuosi ir mes pasivysim ta suvokima.
KAip manes viename interviu klause, is kart,kiek vaiku, o kas priziures, o kas jei jie susirgs ir t.t. vyro to nera klause