QUOTE(*vandene* @ 2013 03 07, 16:39)
Bet kaip sunku isverti salutinius poveikius pradedant gerti AD. Atsimenu man pirmos dvi savaites buvo kosmariskos. O kaip jums? Nieko nebuvo?
ne man nebuvo jokiu salutiniu nei pradejus gerti nei palaipsniui nutraukus, viskas ciki, tiesa kai vienus geriau tai man salutinis buvo kraujavimas ne menesiniu metu, tai tuos meciau, vieni netiko, o dabartiniai tiesiog liuks
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 03 07, 14:04)
Jaunute,

kad ir tu jau išlipus iš savo problemų. Kokius ad tu geri?
niu zinok tikrai, kad esu atvirtusi i zmogu

o jau vos nebuvau susigriovusi asmeninio gyvenimo su tom nesamonem, aciu Dievui uzteko proto pabandyti kabintis ir islipti is duobes:)
as geriu cymbalta

svorio man visiskai neaugina, bet man ir nereikia, nes esu 172 cm, o sveriu 58 kg, tai man tas pats, dar mielai ir numesciau
o tavo vyras turbut neatsidziaugia tokiu tavo pokyciu ane?

turbut dabar antras medaus menesis ane?

jetau kaip fainai, taip gera zinot kai kazkam pagereja,atrodo net paciam pagereja
Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 03 07, 20:28)
Man nebuvo jokio salutinio poveikio, jei jis butu buves net nebuciau toliau vartojus.. eisiu kovo viduri pas daktare gal jau nutrauksi AD. viskas siaip gerai, tik sirdis uzeina pasidauzytis ir spaudimas zemokas
OOO.. taip pat kaip as, as sveriu 59kg 177cm
zinok nemanau kad taip greitai nutrauk, aisku gydytojas pasakys, bet man mano sake, kad reikia gerti nemaziau puse metu, tai tiketina kad ilgiau veliau neatsinaujins, kai meciau po keliu menesiu, viskas po metu grizo, o kai pasigydziau pusantru metu tai visai kitaip buvo

zinoma kiekvienas zmogutis yra skirtingas ir viska turi nuspresti gydytojas, jis ir paaiskins:) tu cipralex geri ane?
ale ziuriu mes cia visos aukstauges ir panasiai sveriam