QUOTE(~Madam~ @ 2013 03 26, 19:46)
Sveikos,
prieš 5 metus man buvo nustatyta vegetodistonija, gėriau AD ir labai greit "atsistojau ant kojų" . Dabar po antro vaiko auginimo grizau i darba ir taip jauciu kad vis po truputį lenda egetodistonijos požymiai, ypač nervina tai kad prastai miegu naktimis. Buvau pas gydytoja, jis siulo neuzlisti ir pavartoti AD. Nežnau net ką ir daryti..kit požymia labai nevargina, kartais galva pasisuka, kartais nerimas nestiprus islenda..bet tas nemiegojimas nuo 4 val. ryto varo is proto
Gal prieš miegą kokio lexatonilio pagerti?
Ką jūs patartumėt? Israse tuos pacius AD kurie man tada labai tiko..kažin ar jie ir dabar bus tokie veiksmingi? Gal kas gerėt su pertraukom?
prieš 5 metus man buvo nustatyta vegetodistonija, gėriau AD ir labai greit "atsistojau ant kojų" . Dabar po antro vaiko auginimo grizau i darba ir taip jauciu kad vis po truputį lenda egetodistonijos požymiai, ypač nervina tai kad prastai miegu naktimis. Buvau pas gydytoja, jis siulo neuzlisti ir pavartoti AD. Nežnau net ką ir daryti..kit požymia labai nevargina, kartais galva pasisuka, kartais nerimas nestiprus islenda..bet tas nemiegojimas nuo 4 val. ryto varo is proto

Jei įvairūs pojūčiai labai nevargina, gal dėl miego galima ir arbatų ar žolinių preparatų pavartoti.

Aš anksčiau gėriau AD. Paskui trejetą metų negėriau, dabar vėl geriu tuos pačius. Jokių šalutinių poveikių, kaip ir anksčiau. Iš karto savijauta pasikeitė: nebėra nerimo priepuolių ir kitų nemalonių pojūčių. Bet man buvo jau tikrai blogai keletą mėnesių.