Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(lolalola @ 2013 04 02, 13:53)

kartais galvoju,kad gal reiktu nusispjaut i tokia busena ir su kokiu vienu zmoguciu pradeti megzti artimus santykius,gal pakenteti,pakenteti ,pakenteti o veliau dziaugsiuos kad ryzausi artimam bendravimui  pro savas kancias ..???
g.gif

niu zinok as irgi taip galvoju 4u.gif as tave suprantu ka turi omeny, mums tokiok jautruolem ne tik nerimas bet ir geri ispudziai jausmai, iaudrina organizma, budavo ir man taip, tiesiog manau reikia nebegti nuo santykiu, o veliau iprasi, as taip galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolalola @ 2013 04 02, 11:39)
Sveikos visos,buvau sukurus nauja tema bet niekas taip ir nepagelbejo,tad rasau cia, tikiuosi,kad pasidalinsit sav patirtimi.Taigi turiu tokia beda.Kaip ir kai kuriom jum taip ir man yra VD,galim sakyt ja jau esu issigydzius,bent jau taip maniau,nes tikrai savijauta buvo visai nieko tik kartais dar pergreitas pulsas,net issigydziau puse metu kankinusia nemiga.Ir stai su pavasariu prasidejo ir meiles poreikis.Susipazinau su vienu vyriskiu,jo iniciatyva,o as nieko pries visokiem draugiskiems pasivaiksciojimams, bendravimui ir t.t. ir zinot nuo susipazinimo nebegaliu uzmigt vel,ir pulsas pastoviai 100 varo,taip liudna,noris ir meiles ir sveikatos,bet negaliu visko suderint,labai jautriai organizmas i visa tai reaguoja.Ka man daryti-jauciuosi beviltiskai,jau ne viena karta nutraukiau pazinti vien tik del pablogejusios savijautos ,jauciu turbut kitiem atrodau kaip permainigas oras norvegijoje,net nezinau kaip save ivardint.tiesiog kraustaus is proto,kaip NORIU MEILES,o del sveikatos-negaliu sad.gif(((((

Sveika smile.gif iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kaip tik MEILĖ man ir padėjo "pasveikti" nuo VD. Tiesiog susižavėjimas, laiko leidimas kartu ir gražios mintys mane labai teigiamai nuteikė, todėl ir išnyko visi simptomai penkiems metams smile.gif) tik vyro dėka aš pamiršau savo blogą savijautą, nes pradėjo labiau rūpėti mūsų santykiai smile.gif dabar, kai VD vėl atsinaujino, juokaujam abu, jog man vėl reikėtų įsimylėti iš naujo. biggrin.gif IR žinokit tai padeda mirksiukas.gif iš naujo įsimyliu savo vyrą ir jaučiu, kad stojuosi ant kojų wub.gif aišku bijau prisikalbėti, kad ir vėl neužpultų bloga savijauta 4u.gif Linkiu daugiau optimizmo, gražių minčių ir tikrų jausmų. Mylėkim gyvenimą!
Atsakyti
Tik visame kame yra vienas ,,bet'' ,net nezinau kaip pasielgti.Ryzciausi i ta draugyste sokti ir giliai pasinerti (ir pakenteti bloga savijauta del VD),jei ne musu amziaus skirtumas ,jis 15m. uz mane vyresnis.Prasidejo viskas nuo draugisko bendravimo ,bet dabar aiskiai izvelgiu,kad jis noretu leisti santykiams pakilti i aukstesni lygmeni.Kai susitinkam,pastebejau,lyg ir noretu prisiglaust skruostu,apsikabint.Kai karta pasiskundziau,kad salta,tai norejo nusimaut striuke ir man ja paskolint esant lauke -5 C .Jis svartsykliukas,ir kaip tikras sio zenklo atstovas,labai iskalbingas ir toks mielas,beveik apie viska galime kalbeti.Tad mielosios,gal cia ir nelabai i tema,bet prasau patarkit,kaip jus pasielgtumet.
Atsakyti

Karolina, nu tai matyt tau hemarojus...
[/quote]

Nee, buvau pas proktologa pries metus kazkur, tai nera hemorojaus, iplesos buvo, bet kad ir kaip skaudedavo nekraujuodavo ;/ dbr antra karta jau taip ir skauda sonus, pilva apacia....
Atsakyti
Ne ten pataikei,o jau taip azpidziaugiau,kad kazkas atsake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolalola @ 2013 04 01, 20:04)
Sveikos visos.Turiu tokia beda.Kaip ir kai kuriom jum taip ir man yra VD,galim sakyt ja jau esu issigydzius,bent jau taip maniau,nes tikrai savijauta buvo visai nieko tik kartais dar pergreitas pulsas,net issigydziau puse metu kankinusia nemiga.Ir stai su pavasariu prasidejo ir meiles poreikis.Susipazinau su vienu vyriskiu,jo iniciatyva,o as nieko pries visokiem draugiskiems pasivaiksciojimams, bendravimui ir t.t. ir zinot nuo susipazinimo nebegaliu uzmigt vel,ir pulsas pastoviai 100 varo,taip liudna,noris ir meiles ir sveikatos,bet negaliu visko suderint,labai jautriai organizmas i visa tai reaguoja.Ka man daryti-jauciuosi beviltiskai,jau ne viena karta nutraukiau pazinti vien tik del pablogejusios savijautos ,jauciu turbut kitiem atrodau kaip permainigas oras norvegijoje,net nezinau kaip save ivardint.tiesiog kraustaus is proto,kaip NORIU MEILES,o negaliu.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

kaip aš suprantu, distonija yra organizmo "pokštai", reaguojant į aplinką, dirgiklius? pvz, jei man trūksta kraujas iš nosies egzamino metu, nors moku medžiagą, tačiau šiaip turiu problemų su egzaminuojančiu dėstytoju? arba nenusakomas nuovargis kai pradedu mokytis, tiesiog tekstas akyse susilieja ir nors tu ką?
aš Jūsų vietoje rinkčiausi vyriškį ir meilę. wub.gif manau, kad perdėtai reaguojate, na nes jis Jums tikrai rūpi (matot, net organizmas žino), o vėliau apsiraminsite. Jumis dėta pradėčiau sportuoti, o jei jau sportuojate, daryčiau tai intensyviau dažniau, smarkiau ir taip iškrėsčiau atgal pokštą kūnui, kad apsiramintų dėl dėmesio ir konkurencijos.
Atsakyti
Aciu ,kad atsaket.Tik dabar susimasciau,kad kuo labiau organizmas stresuoja bunant su juom,tuo labiau man jis patinka smile.gif sportuot sportuoju savotiskai-suni kasdien po mazdaug 3 km vedzioju ir dar tibeto pratimus darau.na ir kartais stengiuos medituoti,bet negaliu susikaupti net 20 minuciu,vis blaskausi prie telefono ar jis kartais neparase ir siaip sirdis nesamones isdarineja,o jei jau susitinkam kokia diena tai drasiai galiu sakyti,kad ta nakti neuzmigsiu.
Atsakyti
žinot, man atrodo mes visos taip įsimylėjusios elgiamės, pametam galvą smile.gif, tūkstantį kartų tikrinam SMS žinutes, nuolat galvojam apie Jį, svajojam apie ką galėtume pasikalbėti, įsivaizduojam pokalbius, Jo atsakymus, bendrus savaitgalius kartu, būnant kartu prakaituoja delnai, nusišnekam, o paskui pokalbį likusios vienos tūkstantį kartų peržiūrim iš naujo "vaizdajuostėje", prisimenam visas smulkmenas, ką Jis sakė.. norim supažindint Jį su draugais, o draugams iškvaršinam galvą kalbėdamos daugiausiai apie Jį.. be viso to, jei dar esate jautresnė, Jūsų kūnas reaguoja į mintis dar smarkiau smile.gif man buvo panašiai santykių pradžioje, širdis makalavosi, sunkiau užmigdavau, bet kadangi leisdavau sau apie Jį svajoti, bemiegės naktys nelabai prailgdavo, užmigdavau saldžiai. o dabar kai esam kartu, kūnas taip pat keistai į jį reaguoja - jis man ramybės oazė, prisiglaudusi aš tokia rami ir atsipalaidavusi, kad tiesiog jei nesusilaikyčiau užmigčiau palaimingu miegu stovėdama apsikabinusi. na tokia ta meilė, atnešanti daug spalvų į mūsų gyvenimus ir jei dar esate jautresnė, galit mėgautis ir neįprastesniais pojūčiais:)
tikrai siūlau pamėginti dar kažką nauja, kaip kad pvz. plaukimą baseine. arba pamėginkite ne tik vaikščioti bet ir lengvai pabėgti, vakare pasižiūrėkite iš interneto parsiųstą ar online kokį lengvą filmą..
Atsakyti
Ten ten pataike, mes cia kalbam apie visas bedas, sveikatos taip pat smile.gif ar tai gripas ar tai hemarojus.... wink.gif apie viska kalbames

apie meile turbut maziausia kalbam, nes turim daug sveikatos bedu biggrin.gif biggrin.gif einam pas daktarus, darom tyrimus, meilem laiko nebera biggrin.gif juokauju

o del tavo tos meiles, tai aisku, draugauk, ko cia bijot, nenumirsi is to jaudulio, praeis .... ir ta meile irgi su laiku atves , dabar tik tooooooookia jaudinanti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 balandžio 2013 - 21:45
Na tuomet blush2.gif
suprantat ,maniau kad sitoje temoje tik apie VD ir su ja susijusias problemeles,nors gal hemorojus irgi ne isimtis g.gif .
Malonu kad visos cia telpam su savom bedom ir/ar patarimais 4u.gif
Atsakyti
Oj, panos, nepykit, bet prisizvengiau skaitydama biggrin.gif

lolalola, aisku padraugauk, paziurekit, kas iseis. As stengiuosi laikytis principo: geriau gailetis del to ka padarei, o ne del to, ko nepadarei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolalola @ 2013 04 03, 14:46)
Tik visame kame yra vienas ,,bet'' ,net nezinau kaip pasielgti.Ryzciausi i ta draugyste sokti ir giliai pasinerti (ir pakenteti bloga savijauta del VD),jei ne musu amziaus skirtumas ,jis 15m. uz mane vyresnis.Prasidejo viskas nuo draugisko bendravimo ,bet dabar aiskiai izvelgiu,kad jis noretu leisti santykiams pakilti i aukstesni lygmeni.Kai susitinkam,pastebejau,lyg ir noretu prisiglaust skruostu,apsikabint.Kai karta pasiskundziau,kad salta,tai norejo nusimaut striuke ir man ja paskolint esant lauke -5 C .Jis svartsykliukas,ir kaip tikras sio zenklo atstovas,labai iskalbingas ir toks mielas,beveik apie viska galime kalbeti.Tad mielosios,gal cia ir nelabai i tema,bet prasau patarkit,kaip jus pasielgtumet.

o tau kiek metu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lolalola @ 2013 04 03, 22:48)
Na tuomet  blush2.gif
suprantat ,maniau kad sitoje temoje tik apie VD ir su ja susijusias problemeles,nors gal hemorojus irgi ne isimtis  g.gif .
Malonu kad visos cia telpam su savom bedom ir/ar patarimais  4u.gif

tema apie vd, bet ta vd issausikia begale kitu sutrikimu, tai apie juos irsnekam, neveltu isakoma, visos ligos nuo nervu, tik viena nuo meiles biggrin.gif
Atsakyti