žinot, man atrodo mes visos taip įsimylėjusios elgiamės, pametam galvą

, tūkstantį kartų tikrinam SMS žinutes, nuolat galvojam apie Jį, svajojam apie ką galėtume pasikalbėti, įsivaizduojam pokalbius, Jo atsakymus, bendrus savaitgalius kartu, būnant kartu prakaituoja delnai, nusišnekam, o paskui pokalbį likusios vienos tūkstantį kartų peržiūrim iš naujo "vaizdajuostėje", prisimenam visas smulkmenas, ką Jis sakė.. norim supažindint Jį su draugais, o draugams iškvaršinam galvą kalbėdamos daugiausiai apie Jį.. be viso to, jei dar esate jautresnė, Jūsų kūnas reaguoja į mintis dar smarkiau

man buvo panašiai santykių pradžioje, širdis makalavosi, sunkiau užmigdavau, bet kadangi leisdavau sau apie Jį svajoti, bemiegės naktys nelabai prailgdavo, užmigdavau saldžiai. o dabar kai esam kartu, kūnas taip pat keistai į jį reaguoja - jis man ramybės oazė, prisiglaudusi aš tokia rami ir atsipalaidavusi, kad tiesiog jei nesusilaikyčiau užmigčiau palaimingu miegu stovėdama apsikabinusi. na tokia ta meilė, atnešanti daug spalvų į mūsų gyvenimus ir jei dar esate jautresnė, galit mėgautis ir neįprastesniais pojūčiais:)
tikrai siūlau pamėginti dar kažką nauja, kaip kad pvz. plaukimą baseine. arba pamėginkite ne tik vaikščioti bet ir lengvai pabėgti, vakare pasižiūrėkite iš interneto parsiųstą ar online kokį lengvą filmą..