Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 10:35)
O aš ju šiandien bliaunu, bliaunu iš nevilties, iš bejėgiškumo, nors žinau, kad pabliausiu ir praeis, vėl stosim į kovą su AD, bet šiandien vėl praskydau. Vakar daviau obuolio žalio, pagramdžiau ir daviau, obuolys naminis, iš savo sodo ir šiandien žandai siaubingi, kai aš jį pamatau, man stogą rauna, nežinau ką ir daryti

Ir ką manot apie arklieną?

Negi visą laiką reikės tepti vaiko žandus hormoniniais tepalais  verysad.gif . Kaip ilgai galima jais tepti?

Iš savo patirties galiu pasakyti, kuo daugiau tepi hormonu, tuo blogiau darosi, tuo stipriau oda reaguoja į sualergizavimą.

Nepamenu, o jums elidelis nepadeda? Tailandietiškų tepaliukų nebandėte?

Kokio mažiaus jūsų mažylis?

Mano mažiui iki metukų obuolys irgi netiko (kaip ir beveik viskas).

Kažkas klausė dėl lopų, tai taip, gali lopas ir nerodyti, o reakcija vis tik būti. Nėra 100 proc. patikimų tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 04, 10:48)
Veido hormonais tepti negalima.. Plonina ir taip plona veido odele...

Laikykis. Susiimk. Visos mes perejom per pragara.. Kitos dar eina.. Bet reikia kovot.. Nepasiduok.

O aplinkoj niekas negali alergizuoti?

Alergologė sakė tepti ir neleisti, kad išvėšėtų iki žaizdų verysad.gif , bet aš netepu, patepiau du kartus, rezultatas buvo, bet kas iš to, tik nustojau tepti ir po dviejų dienų vėl siaubas
---------
Nežinau, dabar kai buvom, darė dūri su erkutėm, nereaguoja, daugiau nežinau kas gali alergizuoti verysad.gif
Reiktų gal kurį laiką pagyventi pas anytą, pažiūrėti kokia reakcija bus, nežinau verysad.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 02 04, 10:58)
Iš savo patirties galiu pasakyti, kuo daugiau tepi hormonu, tuo blogiau darosi, tuo stipriau oda reaguoja į sualergizavimą.

Nepamenu, o jums elidelis nepadeda? Tailandietiškų tepaliukų nebandėte?

Kokio mažiaus jūsų mažylis?

Mano mažiui iki metukų obuolys irgi netiko (kaip ir beveik viskas).
Kažkas klausė dėl lopų, tai taip, gali lopas ir nerodyti, o reakcija vis tik būti. Nėra 100 proc. patikimų tyrimų.

Supratau verysad.gif
----------
Elidelis nepadeda visiškai, tas pats, kad niekuo neteptum, jei jau rausta, tai gali daryti ką tik nori, jam tik Zyrtekas padeda.
Septyni mėnesiai nesenai suėjo
----------
Obuoliui jam nedarė dūrio, nu bet mane nervina, kad tuoj nebebus jam ką valgyti cool.gif

Neocate visiškai nepadeda, visiškai verysad.gif

O tai apie arklieną, niekas negirdėjote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 04 vasario 2013 - 11:07
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 12:06)
Alergologė sakė tepti ir neleisti, kad išvėšėtų iki žaizdų  verysad.gif , bet aš netepu, patepiau du kartus, rezultatas buvo, bet kas iš to, tik nustojau tepti ir po dviejų dienų vėl siaubas
---------
Nežinau, dabar kai buvom, darė dūri su erkutėm, nereaguoja, daugiau nežinau kas gali alergizuoti  verysad.gif
Reiktų gal kurį laiką pagyventi pas anytą, pažiūrėti kokia reakcija bus, nežinau  verysad.gif
Supratau  verysad.gif
----------
Elidelis nepadeda visiškai, tas pats, kad niekuo neteptum, jei jau rausta, tai gali daryti ką tik nori, jam tik Zyrtekas padeda.
----------
Obuoliui jam nedarė dūrio, nu bet mane nervina, kad tuoj nebebus jam ką valgyti  cool.gif

Neocate visiškai nepadeda, visiškai  verysad.gif

jei jus taip daug i ka reguojate nebandykite nieko naujo kol neapsigydisite...arkliena tai tikrai neteko girdeti kad kas valgytu is pazystamu ar sioje temoje..tik pasakojo anyta kad vyras kai leliukas buvo tai bande duoti kumeles piena,nes labai sunkus ad buvo bet nepadejo.....o koky misiny geria?o pulinuku nera berime?tailandietisku nepandete tepaliuku?po ju bent nebuna pablogejimo o ir padeda
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 12:06)
Alergologė sakė tepti ir neleisti, kad išvėšėtų iki žaizdų  verysad.gif , bet aš netepu, patepiau du kartus, rezultatas buvo, bet kas iš to, tik nustojau tepti ir po dviejų dienų vėl siaubas
---------
Nežinau, dabar kai buvom, darė dūri su erkutėm, nereaguoja, daugiau nežinau kas gali alergizuoti  verysad.gif
Reiktų gal kurį laiką pagyventi pas anytą, pažiūrėti kokia reakcija bus, nežinau  verysad.gif
Supratau  verysad.gif
----------
----------
Obuoliui jam nedarė dūrio, nu bet mane nervina, kad tuoj nebebus jam ką valgyti  cool.gif

Neocate visiškai nepadeda, visiškai  verysad.gif

bandykite duoti keptą obuolį.
O mums labai padeda tailandietiški tepalai, geriau nei klasikiniai harmoniniai, labai labai plonai tepam, o kai bėrimai pradingsta ir jei vėliau kokiam bėrimukui atsiradus, neapleidžiu - tuoj pat patepu tepalu, kol kas visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2013 02 04, 11:18)
jei jus taip daug i ka reguojate nebandykite nieko naujo kol neapsigydisite...arkliena tai tikrai neteko girdeti kad kas valgytu is pazystamu ar sioje temoje..tik pasakojo anyta kad vyras kai leliukas buvo tai bande duoti kumeles piena,nes labai sunkus ad buvo bet nepadejo.....o koky misiny geria?o pulinuku nera berime?tailandietisku nepandete tepaliuku?po ju bent nebuna pablogejimo o ir padeda

Ai, va, apie kumelės pieną girdėjau, o ne apie mėsa doh.gif , siaubas unsure.gif
Tailandietiškų nebandžiau, bijau kol kas
Visada gėrė Aptamil alergie care, dabar Neocate geria pora savaičių, bet nepasakyčiau, kad jis ką nors pakeitė
Bėrime jau atsirado pūlinukų verysad.gif
Prieš tai ir buvo, tai tepiau Fucsinu, viskas nusivalė, bet paskui vėl viskas iš pradžių verysad.gif

QUOTE(arunele @ 2013 02 04, 11:25)
bandykite duoti keptą obuolį.
O mums labai padeda tailandietiški tepalai, geriau nei klasikiniai harmoniniai, labai labai plonai tepam, o kai bėrimai pradingsta ir jei  vėliau kokiam bėrimukui atsiradus, neapleidžiu - tuoj pat patepu tepalu, kol kas visai neblogai.

Reiks pabandyti
-----
Nežinau, ar prasidėt su tais tailandietiškais, viena mama šioje temoje minėjo, kad tepti ne daugiau ne tris dienas
-----
Aš jam tepu kuo tik galiu, nepadeda niekas, kai užsiveda tai tik plečiasi ir ūmėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 04 vasario 2013 - 11:41
QUOTE(Linužė @ 2013 02 04, 11:03)
- Del mieliu nesu bandziusi, bijau. Bandziau ir as visokius duonos misinius be glitimo, pieno ir kiausinio kepti, taciau deja nei vienas netinka, tad toliau lieka tik galetes valgyt.  doh.gif

As vienintele radau is kukuruzu ir be glitimo, pieno ir kiausiniu (nes man daugiau jokiu kruopu negalima), tai ir pabandziau issikepti... Bet mieliu reikejo deti. Siandien jau nevalgiau, ziuresiu ar bus koks nors poveikis.

QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 11:35)
O aš ju šiandien bliaunu, bliaunu iš nevilties, iš bejėgiškumo, nors žinau, kad pabliausiu ir praeis, vėl stosim į kovą su AD.

4u.gif As vakar vakare blioviau, kaip mazas vaikas...
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 12:41)
Ai, va, apie kumelės pieną girdėjau, o ne apie mėsa  doh.gif , siaubas  unsure.gif
Visada gėrė Aptamil alergie care, dabar Neocate geria pora savaičių, bet nepasakyčiau, kad jis ką nors pakeitė
Bėrime jau atsirado pūlinukų  verysad.gif
Prieš tai ir buvo, tai tepiau Fucsinu, viskas nusivalė, bet paskui vėl viskas iš pradžių  verysad.gif
Reiks pabandyti
-----
Nežinau, ar prasidėt su tais tailandietiškais, viena mama šioje temoje minėjo, kad tepti ne daugiau ne tris dienas
-----
Aš jam tepu kuo tik galiu, nepadeda niekas, kai užsiveda tai tik plečiasi ir ūmėja

pabandykit tuos tailandietiskus tepalus. Cia daug mamu isbande jau ir tfu tfu visom gelbeja ir tokio smarkaus grizimo kaip po hormonu nera...pasverus ar geriau nuolatinis stresas, berimas, tepimas hormonu ir nezinojimas ka bedaryt ar tepaliukai, as bandyciau juos (ir bandziau). 4u.gif
Jei is Vln esat ir norit, parasykit i PM idesiu biski pamegint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Innamoratta: 04 vasario 2013 - 11:55
QUOTE(Innamoratta @ 2013 02 04, 11:54)
pabandykit tuos tailandietiskus tepalus. Cia daug mamu isbande jau ir tfu tfu visom gelbeja ir tokio smarkaus grizimo kaip po hormonu nera...pasverus ar geriau nuolatinis stresas, berimas, tepimas hormonu ir nezinojimas ka bedaryt ar tepaliukai, as bandyciau juos (ir bandziau). 4u.gif
Jei is Vln esat ir norit, parasykit i PM idesiu biski pamegint.

Na gal reikia pabandyti g.gif
Bet aš ne iš vilniaus, nors gyvenam netoli, bet nežinau kada į jį važiuosim g.gif

O kaip triušiena? Dažniausiai tinka ar netinka?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 13:11)
O kaip triušiena? Dažniausiai tinka ar netinka?

Man triusio valgyti neleido. Nes kai kuriems vaikams jis buna stiprus alergenas. Vietoj jo sake geriau nusipirkti nutrija. Dar mazai alergizuoja zveriena.
Is mesu as valgau: aviena ir kiauliena.

O pas jus namie nera pelesio? Jis yra didelis alergenas
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 02 04, 12:31)
Man triusio valgyti neleido. Nes kai kuriems vaikams jis buna stiprus alergenas. Vietoj jo sake geriau nusipirkti nutrija. Dar mazai alergizuoja zveriena.
Is mesu as valgau: aviena ir kiauliena.

O pas jus namie nera pelesio? Jis yra didelis alergenas

g.gif g.gif sakai neleido triušio valgyti, maniškis žiauriai alergiškas kai kuriems produktams, tai gal net nerizikuoti g.gif
---------
Tai stirna gal būtų idealiausias variantas?
Kiaulienai ir jam nerodė alergijos, bet nerandu, kad kas turėtų namie augintą paršą doh.gif
--------
Nėra pelėsio, namas naujos statybos, nuosavas
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 12:41)
Ai, va, apie kumelės pieną girdėjau, o ne apie mėsa  doh.gif , siaubas  unsure.gif
Bėrime jau atsirado pūlinukų  verysad.gif
Prieš tai ir buvo, tai tepiau Fucsinu, viskas nusivalė, bet paskui vėl viskas iš pradžių  verysad.gif
Reiks pabandyti
-----
-----

kumeles pieno gauti yra praktiskai neimanoma.....nebent kokiame ukyje kur kumeliuka koky maitina,bet nepatarciau ekspermentuoti kai bukle bloga....jei yra pulinuku reikia tepti antibijotiku...stafilakokas jus uzpuole ir manau bent jau mums be baneocino nei kur gijimo nera...na 7menesiai meniu ir neturetu buti didelis dar pakanka ir misinio nes alergiskus vaikus patartina kuo veliau primaitinti....mes valgem triusio mesyte mums tiko.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 13:35)
g.gif  g.gif  sakai neleido triušio valgyti, maniškis žiauriai alergiškas kai kuriems produktams, tai gal net nerizikuoti  g.gif
---------
Tai stirna gal būtų idealiausias variantas?
Kiaulienai ir jam nerodė alergijos, bet nerandu, kad kas turėtų namie augintą paršą  doh.gif
--------
Nėra pelėsio, namas naujos statybos, nuosavas

Man alergologe sake, kad labai alergiskam vaikui zveriena yra idealus variantas. Jei turi galimybe - pabandyk.

Tai gal tavo leliu alergizuoja dazai ar dar kas nors? O alergija jam prasidejo tik atsikrauscius i nama ar jau seniau buvo?
Atsakyti