Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Sveikos

nu jūs man pasakykit, ar buvo kurios vaikui, kad alergija paūmėtų nuo kepamos vištienos?
Negaliu, jis alergiškas žuviai ir kiaušiniui, negaliu net gaminti namie šių produktų, nes iš karto alergizuoja. Bet ar nuo vištienos gali būti tokia pati reakcija?
Nes šiandien kepiau vištą ir labai neužilgo užsidegė žandukai doh.gif , dabar nesuprantu, ar nuo jos, ar nuo to, kad šiandien jau nebetepu hormoninio tepalo, nežinau verysad.gif . Vel paūmėjo bėrimas, vėl spuogiukai susilieję atsirado verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 02 02, 20:58)
Sveikos

nu jūs man pasakykit, ar buvo kurios vaikui, kad alergija paūmėtų nuo kepamos vištienos?
Negaliu, jis alergiškas žuviai ir kiaušiniui, negaliu net gaminti namie šių produktų, nes iš karto alergizuoja. Bet ar nuo vištienos gali būti tokia pati reakcija?
Nes šiandien kepiau vištą ir labai neužilgo užsidegė žandukai  doh.gif , dabar nesuprantu, ar nuo jos, ar nuo to, kad šiandien jau nebetepu hormoninio tepalo, nežinau  verysad.gif . Vel paūmėjo bėrimas, vėl spuogiukai susilieję atsirado  verysad.gif

Man nepasitaikė, tik suvalgius, bet ir tai 100% nesu garantuota, kad nuo to. Nežinojimas - labiausiai erzinantis ir kankinantis dalykas, auginant vaikiuką su AD.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 02 02, 19:12)
Nemanai, kad perdozuojat vitamino D, todel ir lenda jis lauk per oda..Turiu drauge, kuriai gyd sake, kad jos vaikui truksta vitamino D, nes dregsta delniukai, padukai ar kaz kas ten dar...Ji dave kiek gyd liepe, dave, dave.. O paskui nutare istirti vitamino D kieki vaiko kraujuke, tai parode, kad virsija gal 5 kartus ta doze... Tai va, bukit atsargios..

tas irgi gali buti - bet tiesiog kazkaip logiskai atrodo, kad vitaminuose nebus ten daug to D vitamino....nes as zinau, kad jeigu jo per mazai arba perdaug - tie patys pozymiai, kuriuos tu surasei apie drauge....Todel uzteks mums jo kiek vitaminuose yra smile.gif
Atsakyti
As suneliui duodu gerasias bakterijas Erceflora Duo. Nuo AS bandem gydytis homeopatinemis zvakutemis, bakteriofagu (bet negerem i vidu, tik isoriskai), tai padedavo tik laikinai. Dabar geriam homeopatinius vaistus spec. nuo stafilokoko. Geriausiai odos bukle buvo po juros ir po dideles temperaturos, kai sirgo (stafilokokas neatsparus aukstai temp.) Vasara suneliui buvo bakterine infekcija, isplito stafilokokas po visa kuneli- persigandus buvau, bet isgydziau, uzdziovinau pulinukus varpotojuju santalu EA, maudziau ramuneliu, lakisiu nuovire, tepiau alijosiaus geliu (stafilokokas megta riebalus), neleidau kasytis ir suprakaituoti. Dabar vienas kitas spuogelis islenda, uzdziovinu arbatmedziu, bet bendrai matau, kad padetis geresne. Reikes uz poros menesiu padaryti ismatu paseli, nes stafilokokas zarnyne man rimtesne beda atrodo nei ant odos. Susitvarkys oda, stafilokokas ant jos negyvens.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 02 02, 07:34)
-ir mes taip pat drinks_cheers.gif  verysad.gif Tik kas iš to, jog žinom apie turimą AS. Nieko tas nekeičia smile.gif

- doh.gif Mums tą patį sakė lotuliukas.gif
kokį sirupą geriate?

Kol buvo dar Lietuvoj registruotas tiko Loratadin, dabar vežamės jį iš užsienio.

Man jokio noro dar kažką eksperimentuot, juolab, kad jau dauguma kitų, jei ne visas, veikliųjų medžiagų išbandėm, kas Lietuvoj parduodama.
Atsakyti
Sveikos,

Norim pasidaryti lopu tyryma. Gal kas daret privaciai Vilniuje?
Atsakyti
Noriu paklaust mamyciu su patirtim biggrin.gif
- Ar buvo taip, kad lopas neparodo alergijos, o ivedus ta produkta vaikuti sualergizuoja?
- Ar labai alergizuoja mieles ir soda? Cia issikepiau kukuruzu duona su mielem, ir vakar maziuko nugaryte pabere verysad.gif Ar jus is vis nenaudojat nei mieliu, nei sodos?

Pasimetus jauciuos, as...
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 02 04, 09:47)
Noriu paklaust mamyciu su patirtim  biggrin.gif
- Ar buvo taip, kad lopas neparodo alergijos, o ivedus ta produkta vaikuti sualergizuoja?
- Ar labai alergizuoja mieles ir soda? Cia issikepiau kukuruzu duona su mielem, ir vakar maziuko nugaryte pabere  verysad.gif  Ar jus is vis nenaudojat nei mieliu, nei sodos?

mielės tikrai gali alergizuoti, o dėl sodos kažkaip neteko girdėt, bet alergizuoti gali absoliučiai viskas ir tik jūs galit atsekti kas kaip ir kodėl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 02 04, 09:47)
Noriu paklaust mamyciu su patirtim  biggrin.gif
- Ar labai alergizuoja mieles ir soda? Cia issikepiau kukuruzu duona su mielem, ir vakar maziuko nugaryte pabere  verysad.gif  Ar jus is vis nenaudojat nei mieliu, nei sodos?

- Mums obuoliukas lopu teste reakcijos neparode, o realiai ja turime ir labai didele, tinka tik termiskai apdorotas verysad.gif
- Del mieliu nesu bandziusi, bijau. Bandziau ir as visokius duonos misinius be glitimo, pieno ir kiausinio kepti, taciau deja nei vienas netinka, tad toliau lieka tik galetes valgyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2013 02 03, 17:59)
Sveikos,

Norim pasidaryti lopu tyryma. Gal kas daret privaciai Vilniuje?

Darem pusiau privaciai. Uzdejom lopus Zveryne esancioje klinikoje (vienas meginys - 5 Lt), o po to gydytoja Antakalnyje apziurejo, jau valstybineje, kad konsultacija nekainuotu blush2.gif
Atsakyti
O aš ju šiandien bliaunu, bliaunu iš nevilties, iš bejėgiškumo, nors žinau, kad pabliausiu ir praeis, vėl stosim į kovą su AD, bet šiandien vėl praskydau. Vakar daviau obuolio žalio, pagramdžiau ir daviau, obuolys naminis, iš savo sodo ir šiandien žandai siaubingi, kai aš jį pamatau, man stogą rauna, nežinau ką ir daryti

Ir ką manot apie arklieną?

Negi visą laiką reikės tepti vaiko žandus hormoniniais tepalais verysad.gif . Kaip ilgai galima jais tepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 04 vasario 2013 - 10:37
QUOTE(kustuce @ 2013 02 04, 10:35)
O aš ju šiandien bliaunu, bliaunu iš nevilties, iš bejėgiškumo, nors žinau, kad pabliausiu ir praeis, vėl stosim į kovą su AD, bet šiandien vėl praskydau. Vakar daviau obuolio žalio, pagramdžiau ir daviau, obuolys naminis, iš savo sodo ir šiandien žandai siaubingi, kai aš jį pamatau, man stogą rauna, nežinau ką ir daryti

Ir ką manot apie arklieną?

Negi visą laiką reikės tepti vaiko žandus hormoniniais tepalais  verysad.gif . Kaip ilgai galima jais tepti?

Veido hormonais tepti negalima.. Plonina ir taip plona veido odele...

Laikykis. Susiimk. Visos mes perejom per pragara.. Kitos dar eina.. Bet reikia kovot.. Nepasiduok.

O aplinkoj niekas negali alergizuoti?
Atsakyti