QUOTE(geliuke @ 2013 01 18, 12:27)
surasysiu, ka pavyko suzinoti is senu temu ir is AHIT terapijos puslapio. Cia, kaip suprantu, yra imunoterapija - kai pacientui labai nedideliais kiekiais duodama alergeno, po truputi didinant doze, kad jis prie jo priprastu ir alergija isnyktu. Vaistai gaminami kiekvienam individualiai, is kraujo ir/arba slapimo ir leidziami arba geriami. Maziems vaikams - tik is slapimo ir tik geriami. Kaina, sakyciau, ispudinga - 810 euru. Bet is kitos puses, jeigu paskaiciuociau kiek kainuoja kremai, vaistai, tyrimai, spec. rubai ir t.t. tai gerokai daugiau jau turbut dabar esam isleide
 Vaistai vartojami ilga laika, neradau tik informacijos, kuriam laikui uztenka tos vienos pagamintos dozes. Bet kaip isivaizduoju tikrai ilgam, daugiau nei pusei metu. Tikiuosi, kad atsilieps naudojusios sita terapija ir mane pataisys
 Vaistai vartojami ilga laika, neradau tik informacijos, kuriam laikui uztenka tos vienos pagamintos dozes. Bet kaip isivaizduoju tikrai ilgam, daugiau nei pusei metu. Tikiuosi, kad atsilieps naudojusios sita terapija ir mane pataisys  Labiausiai man sitas gydymas patinka, nes vienintelis is visu siulomu atopiniam dermatitui, gydo ne simptomus ir pasekmes, o pacia liga ir priezasti. Bet velgi, garantiju nera. Uztai ir ieskau daugiau informacijos - noreciau nuomoniu is tu, kurios vartojo, ar verta, ar cia nera dar vienas apgaudinejimo budas
 Labiausiai man sitas gydymas patinka, nes vienintelis is visu siulomu atopiniam dermatitui, gydo ne simptomus ir pasekmes, o pacia liga ir priezasti. Bet velgi, garantiju nera. Uztai ir ieskau daugiau informacijos - noreciau nuomoniu is tu, kurios vartojo, ar verta, ar cia nera dar vienas apgaudinejimo budas