Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(meow @ 2013 01 21, 12:24)
prekiauja tik parduotuvese,kurios yra Kaune... o mes vilnieciai... ieskausi per skelbimus triusienos,bet baisu uzsirauti ant nesaziningu zmoniu,kurie bus prisere kokiais kombikornais,o sakys kad maitinta morkytem,sienuku...

Su pristatymu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(arunele @ 2013 01 21, 13:47)
Su pristatymu  ax.gif

Beje, jau minėjau, pvz mums iš naminių palikotik avieną, ėrieną doh.gif taigi iš ūkininkės pirkom ėrienos skerdieną - na ir ką, maitinamės - aš ėrieną 23 lt/kg, o mažiukui daugiau žvėrieną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2013 01 21, 13:45)
kaip ir kalakutas... bent tiek teko girdėti, o kaip iš tiesų tai niekas nepasakys nebent rie kurie patys augina... bandykit ieškot ekologinių ūkių su gerom rekomendacijom  4u.gif

ieskau ukiu,bet kol kas rekomendaciju jokiu negaunu... maniau kad cia bus mamu,kurios perka ekologiska mesa ir gales pasidalinti kontaktais...
kiek man sake,tai labai svarbu kokio dydzio aptvaruose ar laisvai kalakutai gyvena. jei mazai erdves,tai jie greitai nutunka ir buna maziau mesos,daugiau riebalu...
beje,tikraibe.lt zverienos gali tik parduotuvese isigyti,i kitus miestus neveza. racijos yra-jei saldyta,tai atsils kol pristatys
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2013 01 21, 13:09)
ieskau ukiu,bet kol kas rekomendaciju jokiu negaunu... maniau kad cia bus mamu,kurios perka ekologiska mesa ir gales pasidalinti kontaktais...
kiek man sake,tai labai svarbu kokio dydzio aptvaruose ar laisvai kalakutai gyvena. jei mazai erdves,tai jie greitai nutunka ir buna maziau mesos,daugiau riebalu...
beje,tikraibe.lt zverienos gali tik parduotuvese isigyti,i kitus miestus neveza. racijos yra-jei saldyta,tai atsils kol pristatys

Jautienos eko meso (su sertifikatais) didziosiose parduotuvese pardavineja. Ir Vikio turgelyje buna (kaip ir triusio). Sernienos (kartais ir kitokios zverienos) buna mesos parduotuveje, esancioje Ozo centre ir Jeruzaleje. Gaila, bet del kitokios jautienos ir triusio dabar nepadesiu, nes kol kas neskerdzia mano pazistami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2013 01 21, 11:45)
kaip ir kalakutas... bent tiek teko girdėti, o kaip iš tiesų tai niekas nepasakys nebent rie kurie patys augina... bandykit ieškot ekologinių ūkių su gerom rekomendacijom  4u.gif

QUOTE(Garbo* @ 2013 01 21, 11:59)
Kalaktutas tikrai vienas, ir ko gero, vienintelis mesai auginamas gyvunas, kuris nepernesa serimo visokiais netinkamais, augima skatinanciais pasarais, todel yra sveikiausias ir patikimiausias.

As duodu maziukui kalakutienos, bet pernai pradejo nuo jos labai berti, koki pusmeti pralaukeme kol vel ivedziau. Gal tie kalakutai ir bileko nevalgo, bet daug jiems labai isvirkscia antibiotiku, tad visada paverdu apie 5 min ir kitame vandenuke jau su darzovemis daverdu ir su pirktine vistiena taip darau.
Del triusienos, jei niekur negalite rasti namines, koki viena kita galetu mano mama parduoti, dabar karta per savaite duodu irgi tos mesos, nes anksciau antra klase jai turejome (cia Vilnietems pasiulimas)
Atsakyti
štai ir mes išmėginom tailandietiškus tepalus - rezultatas - veikia, bet labai nesidžiaugiu, kažkos nerimas kirba dėl sudėties ir viskas, kas ten tokio yra sudėtyje, kad veikia geriau arba kaip harmoniniai mūsų jau naudojami tepalai g.gif
Be to: pirmojo tepalo kvapas labai kažkur pažįstamas - spėliojom su vyru ir prisiminėm, maždaug prieš 15 metų savo dukrutei iššutimo vietoms gydyti naudojom tokį kremą dropoleno (Čekija), vėliau jį išėmė iš prekybos blush2.gif tai lb panašus
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 09:14)
Jaučiu mano mažiukas ir žuviai bus juodai alergiškas  verysad.gif , lyg jau gerėjo žandų vaizdas nuo neocate, o vakar viriau sriubą su lašišą ir vėl žandai užsidegė  verysad.gif
Daktarė tada neturėjo žuvies, tai negalėjo padaryti žuvies dūrio mėginio. Bet ar gali būti taip, kad jei alergiškas kiaušiniui, vištienai, tai ir žuviai alergija bus, ar tai nesusiję?

Ir vakar virusas įveikė mano vaiką, astmos priepuolis pasireiškė verysad.gif

O nesiejat Astmos priepuolio ir išvirtos žuvies?

Papildyta:
Dėl triusienos tai yra eko Ukmergės turgelyje, priešais Ukmergės maxima. Yra ir kitos eko mėsos. Mum tiko visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2013 01 21, 19:38)
O nesiejat Astmos priepuolio ir išvirtos žuvies?

Galvojau ir apie tai, bet daktarė sakė, kad taip reaguos į virusą, peršalimą. Nors šiandien tik kosėja, nei slogos, nei kitokių peršalimo požymių nėra
Nežinau jau net ką ir galvoti
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 19:44)
Galvojau ir apie tai, bet daktarė sakė, kad taip reaguos į virusą, peršalimą. Nors šiandien tik kosėja, nei slogos, nei kitokių peršalimo požymių nėra
Nežinau jau net ką ir galvoti

Jei ventolinas nuoma kosuli ir neatsiranda kitu persalimo požymių, tada bus reakcija į žuvį
Atsakyti

QUOTE(LiloSun @ 2013 01 21, 20:07)
Jei ventolinas nuoma kosuli ir neatsiranda kitu persalimo požymių, tada bus reakcija į žuvį

Nuima ir daugiau jokių požymių unsure.gif , na nejaugi tai tiesa verysad.gif
Nepamenu praeito karto, ką veikiau tą dieną, kai buvo jam priepuolis, nes buvo savaitė po skiepo, tai daktarė sako, kas skiepas iššaukė
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 01 21, 20:33)
Nuima ir daugiau jokių požymių  unsure.gif , na nejaugi tai tiesa  verysad.gif
Nepamenu praeito karto, ką veikiau tą dieną, kai buvo jam priepuolis, nes buvo savaitė po skiepo, tai daktarė sako, kas skiepas iššaukė

Tai jei buvo reakcija verdant kiaušini tai žuvys irgi didelis alergenas. Mum būdavo priepuoliai parduotuvėse nuo buitines chemijos, giminių batu, ir t.t. Stebekit.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2013 01 21, 21:15)
Tai jei buvo reakcija verdant kiaušini tai žuvys irgi didelis alergenas. Mum būdavo priepuoliai parduotuvėse nuo buitines chemijos, giminių batu, ir t.t. Stebekit.

Nuo verdamo kiaušinio tik žandai užsidegė, astmos priepuolio nebuvo
Nu bet eina sau verysad.gif kaip baisu
Atsakyti
Man niekaip neiseina is galvos atvejis, kad kazkurios mamytes vaikeli labai stipriai paveike buvimas toj pacioj patalpoj, kur tarkuojamos bulves g.gif Kokie jautrus siu laiku vaikuciai, bet kas gali sukelti stipria alergija! verysad.gif
Atsakyti