Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(laimulė @ 2013 01 25, 17:53)
o gal pavyks gražių užsiauginti ir kitais metais visos sėsim savo surinktas sėklas  bigsmile.gif

Nu žiūrėsim, kas išeis..Nepabandžius nesužinosim. Kitais metais bus aišku, ar vera rinkti sėklas nuo paprastučių hibridinių petunijų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 25, 17:48)
Smagu, kad jau džiaugiatės dygstančiais daigeliais. Ir mano sėtos petunijos, kur pati buvau sėklas susirinkusi rudenį, jau dygsta. aplenkė visas kitas petunijas. Tik kažin, ar kas nors gražaus išeis iš tų surinktų sėklų g.gif

Man praeitais metais augo labai grazios is savo seklu, tik spalva kiek pasikeitusi buvo
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 01 25, 18:23)
Man praeitais metais augo labai grazios is savo seklu, tik spalva kiek pasikeitusi buvo

Labai smagu girdėti, o dėl spalvos tai ne tokia ir bėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 25, 18:54)
Labai smagu girdėti, o dėl spalvos tai ne tokia ir bėda ax.gif

Sausio 14 setos pilnavidures dar nedygsta. sėklos dražuotos,nedaug,taip ir guli. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 27, 14:41)
Sausio 14 setos pilnavidures dar nedygsta. sėklos dražuotos,nedaug,taip ir guli.  doh.gif

šiltam vandenukę ištirpinkit stimuliatoriaus augimo ir purškit, turėtų sudygti 4u.gif (visada purškiu seklytes su šiltu vandeniu tik ne su šaltu ir išdygusius daigelius laistau šiltesniu vandeniu(aišku ne karštu))
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2013 01 27, 13:46)
šiltam vandenukę ištirpinkit stimuliatoriaus augimo ir purškit, turėtų sudygti  4u.gif (visada purškiu seklytes su šiltu vandeniu tik ne su šaltu ir išdygusius daigelius laistau šiltesniu vandeniu(aišku ne karštu))

Ačiu,delfano turiu,tik nemoku išnaudoti jo galimybių blush2.gif Pernai buvau nustebinta petunijų augimo šuoliu,juo palaisčius. tai buvo po pikiavimo jau kelias savaites pastovejus joms ir nedidejant,neaugant.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 27, 13:41)
Sausio 14 setos pilnavidures dar nedygsta. sėklos dražuotos,nedaug,taip ir guli.  doh.gif

Mano sėtos keletu dienų vėliau, bet taip pat nedygsta da g.gif r. Sudygo jau tik pačios rinktos sėklos
Atsakyti
mano paprastosios petunijos savaite ir viena diena
user posted image
Atsakyti
Rdk, labai greitai sudygo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 27, 18:16)
Rdk, labai greitai sudygo 4u.gif

o maniškės jau pradeda antruosius lapukus leisti clap.gif
tik gaila, kad nevisos rūšys sudygo iš penkių trys sudygo neblogai, o iš likusių tik po vieną du nabagėlius daigiukus, tikiuosi kad galėsiu pasidauginti kai reiks skabyti viršūnėles. Praeitais metais puikiai sekėsi. Užteko ir mamai ir kaimynėms drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano pirkitinės sėklos dar nedygsta g.gif Nors lyg ir geresnes sėklas pirkau, bet dar tik savaitė praėjo nuo sėjimo, tai dar manau galima ir palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimulė @ 2013 01 29, 10:58)
o maniškės jau pradeda antruosius lapukus leisti  clap.gif
tik gaila, kad nevisos rūšys sudygo iš penkių trys sudygo neblogai, o iš likusių tik po vieną du nabagėlius daigiukus, tikiuosi kad galėsiu pasidauginti kai reiks skabyti viršūnėles. Praeitais metais puikiai sekėsi. Užteko ir mamai ir kaimynėms  drinks_cheers.gif

Anksti turėsi žiedukus bigsmile.gif
pas mane tik viena rūšis nedygsta... reikes pasinaudoti Neili patarimu ir palaistyti stimuliatorium. turiu Delfan ir Schultz Starter Plus, kurį geriau naudot? g.gif
Atsakyti