Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(Saulužė @ 2013 01 18, 22:10)
Šiandien buvau Sėkluvoj ir man pasiūlė svyrančias, buvo dvi rūšys, anų nepažiūrėjau cm, nes pagal spalvas rinkau, tai paėmiau, dabar žiūriu rašo : žemaūgės, iki 35 cm aukščio... jauni ūgliai statūs, augdami jie svyra... nerandu foto internete... sėklos iš profi b grupės, kur ant pakelio 6 spalvos, bet įdėjta viena spalva smile.gif mokėjau 2,5. Tai turbūt per trumpas įsigijau verysad.gif

Na aš tai galvoju iš visų šitų pigių sėklų tikrai nesvyrančios užauga. Šiaip yra puslapiukas http://sekluva.lt/we...talogas/gėlės, gal čia yra tokios, kaip jūsiškės pirktos smile.gif
Atsakyti
na, siandi ir as pasisodinau petunijas smile.gif noriu, kad birzeli jau puostu mano aplinka... ax.gif
Atsakyti
user posted image

Salta, balta, sakau reikia paspalvinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 19, 13:29)
user posted image

Salta, balta, sakau reikia paspalvinti  biggrin.gif

bigsmile.gif

sakiau siemet sodinsiu ir as tas, kurpas tave apcioje is kaires pirmas pokelis..matysiu, kas cia gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 01 19, 12:44)
kokia veislė?

Darželinės petunijos, hibridas, svyrančios Lavinija F1 red ir white

QUOTE(smileja @ 2013 01 19, 12:59)
Na aš tai galvoju iš visų šitų pigių sėklų tikrai nesvyrančios užauga. Šiaip yra puslapiukas http://sekluva.lt/we...talogas/gėlės, gal čia yra tokios, kaip jūsiškės pirktos smile.gif

Tokio pakučio nėra, jei žiūriu darželines, tai kitos rūšies, jei žiūriu Lavina, tai ten didžiažiedės. Nes pas mane rašo darželinės, Lavina. Bet tikriausiai apsirikau, nes čia kur rašo jų aukštį, tai taip suprast, kad jos svirs tiek cm g.gif Ar manot, kad nesvirs jos? Mokėjau po 2,5 už pakelį, rašo Profi grupė...
Atsakyti
aš buvau pirkus Lavina veislę (geltonos spalvos) petunijų iš Sekluvos prieš porą metų. Pilnas pavadinimas - Petunijos didžiažiedės ‚Lavina Žluta Hvezda‘ H
šitoj nuorodoj yra aprašymas
http://www.visalietu...a...ip=7&page=6

pas mane jos nesviro, nors ant pokučio buvo parašyta svyrančios, aukštis 70-90 cm. Va čia jos matosi vidury
user posted image

violeta20, jau kiek grožio vasarą turėsite bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 19, 16:43)
Ar manot, kad nesvirs jos? Mokėjau po 2,5 už pakelį, rašo Profi grupė...

Aš žinokit nežinau kas ta Profi grupė, gal kuri kita paaiškins.
O jei pas jus rašo darželinės, tai jos tada tikrai nesvirs manau, nes aš pirmus metus auginau balkonines, aukščio neatsimenu, bet pirkau iš maximos sėklas, tai augo kaip stagariukai, visai nesviro schmoll.gif Paskui porą metų rinkausi Benary firmos sėklas, kur pakeliukyje 10 sėklyčių (bet visada būdavo keliomis daugiau), kaina 11 lt, va tos tai tikrai sviro ir dar kaip thumbup.gif
Atsakyti
nu va, sestadieni pasejau, vakar jau radau sudygusias smile.gif ziuresim, kas cia toliau bus is tu mano siuliuku biggrin.gif gal dar truputi nlb matos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 25 sausio 2013 - 07:55
QUOTE(Rdk @ 2013 01 25, 08:42)
nu va, sestadieni pasejau, vakar jau radau sudygusias smile.gif ziuresim, kas cia toliau bus is tu mano siuliuku biggrin.gif gal dar truputi nlb matos smile.gif
user posted image

mano irgi panašiai atrodo, jau antra savaitė jos taip stovi ir žiūri per langą, nežino ką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 01 25, 09:42)

thumbup.gif

QUOTE(laimulė @ 2013 01 25, 12:55)
mano irgi panašiai atrodo, jau antra savaitė jos taip stovi ir žiūri per langą, nežino ką daryti  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Aš ir labai laukiu kada sudygs ax.gif Sėjau pirmadienį... Tai tik dichondros mačiau, kad lenda. Va iš jų tai šito neisitikėjau, nes buvau prisiskaičius, kad jos labai sunkiai dygsta. O sėkluvos parduotuvėj pardavėja sakė, kad dygsta kaip visos ir įkalbėjo nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 01 25, 17:22)
thumbup.gif
thumbup.gif

Aš ir labai laukiu kada sudygs  ax.gif Sėjau pirmadienį... Tai tik dichondros mačiau, kad lenda. Va iš jų tai šito neisitikėjau, nes buvau prisiskaičius, kad jos labai sunkiai dygsta. O sėkluvos parduotuvėj pardavėja sakė, kad dygsta kaip visos ir įkalbėjo nusipirkt  bigsmile.gif

Smagu, kad jau džiaugiatės dygstančiais daigeliais. Ir mano sėtos petunijos, kur pati buvau sėklas susirinkusi rudenį, jau dygsta. aplenkė visas kitas petunijas. Tik kažin, ar kas nors gražaus išeis iš tų surinktų sėklų g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 01 25, 18:48)
Smagu, kad jau džiaugiatės dygstančiais daigeliais. Ir mano sėtos petunijos, kur pati buvau sėklas susirinkusi rudenį, jau dygsta. aplenkė visas kitas petunijas. Tik kažin, ar kas nors gražaus išeis iš tų surinktų sėklų g.gif

o gal pavyks gražių užsiauginti ir kitais metais visos sėsim savo surinktas sėklas bigsmile.gif
Atsakyti