Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 31, 12:34)
Mane jau ima nerimas del Semo http://www.e-seklos.lt/lt?sq=surfinija  apie sias kalbu, setos 01-15, bet gyvybes zenklu nerodo dar, kitos rusys tos pacios sejos sudygusios , o sitos visos 4 ar 5 rusys nerodo gyvybes zenklu  g.gif  g.gif

Kaip gaila verysad.gif
pas mane iš SEMO nedygsta šitos
http://www.e-seklos...._vein_velvet_f1
visos kitos jau išdygusios

Ar laistėt stimuliatorium kaip Neili patarė. Aš paliejau, gal išdygs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 31 sausio 2013 - 11:20
QUOTE(Neili @ 2013 01 29, 15:17)
Viskas ok,augs, užaugs ir žydės tie Jūsų siūliukai, persodinkit po vieną atskirai (tik nebijokit) palaistykit vis su stimuliatorium ir pamatysit skirtumą, galite keletą persodinti  okitus dar paauginti dėžutėje ir vėliau pikiuoti,pačiai bus įdomu įsitikinti,kurie greičiau užaugs. Aš jau 100 proc. įsitikinau kad kuo greičiau išpikiuoji, tuo greičiau ir geriau auga.

tai va - uzpyliau to stimuliatoriaus ziuresiu kas cia gausis smile.gif sakykit, o kur jas pikiuot: i kitus lovelius, vazonelius? Truputi pasimetus esu smile.gif
Atsakyti
Aš išpikiuoju į atskirus vazonelius kiekvieną daigelį. Pradžioj į mažesnius 9X9 cm., vėliau persodinu į 12 cm skersmens, o galiausiai į lauko vazonus ar lovelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 31 sausio 2013 - 12:43
Pas mane iš semo irgi dar nedygsta ,,petunia purple velvet f1" g.gif. Ir apskritai pirktines iš ŽS dar nedygsta. bet dar tik savaitė ir viena diena tepraėjo, dar laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 29, 19:49)
net dar kartą nuėjau pažiūrėt, tikrai pas mane 6, ne 8 ...
Lucia Elite Petunijos WAVE H PURPLE IMPROVED, Petunia hybrida.
net ir ant pačio įpakavimo kitoj pusėj rašo, kad 6 sėklos.

Tai pas jus jos kitokios su tokiu pačiu pavadinimu?  smile.gif

pas mane rase 6 seklas, bet buvo 8 , o isdygo 7:) tokios pat kaip pas jus...
Atsakyti
sakiau lauksiu vasario tinkamų dienų, bet vienas pasėjau šiandien biggrin.gif

QUOTE(užsklanda @ 2013 01 31, 18:30)
pas mane  rase 6 seklas, bet  buvo 8 , o isdygo 7:) tokios pat kaip pas jus...

man tokia laimė nei pernai, nei šiemet neišpuolė smile.gif jei 6 sėklos, tai 6. jei 10, tai 10 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 31 sausio 2013 - 18:43
QUOTE(užsklanda @ 2013 01 31, 18:30)
pas mane  rase 6 seklas, bet  buvo 8 , o isdygo 7:) tokios pat kaip pas jus...

pas mane irgi ta pati situacija ant pakelio rašo 6, o vis dėl to pasirodo, kad buvo 8. Aš jau senai sėjau tai neatsimenu ax.gif o mano draugė, kuri buvo šalia kai pirkom atsiminė kad 8 buvo, nes turiu įprotį kai nusiperku pakelį sėklų būtinai atidaryti ir pasižiūrėti. Jau buvau ir užmiršusi, bet kadangi vėl apie tai prašnekot tai pasidžiaugsiu savo sėkme, ir sudygo visos beje thumbup.gif
Atsakyti
gal kažkas turi savu rinktu ar perteklaius petuniju seklu ir galetu apsikeisti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 02 01, 22:11)
gal kažkas turi savu rinktu ar perteklaius petuniju seklu ir galetu apsikeisti? ax.gif

o is rinktiniu seklu jums irgi tokios pat grazuoles isauga? unsure.gif
Atsakyti
Ocho doh.gif pasirodo jau dauguma pasisėjosi, o aš vis galvoju .. dar anksti. Viskas varau sėti. Nes, kiek pasisėju, tai pas visus terasose jau žydi, o pas mane dar tik auga. Todėl kankino mintis kada tinkamas laikas 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jau vakar pasėjau petunijas,uždengiau plėvele, ją subadžiau. Bet po nakties būna aprasojusi. Ką jūs darote tokiu atveju? Ar reikia išdžiovinti tą plėvelę, ar apversti, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(liute2 @ 2013 02 02, 11:53)
Aš irgi jau vakar  pasėjau petunijas,uždengiau plėvele, ją subadžiau. Bet po nakties būna aprasojusi. Ką jūs darote tokiu atveju? Ar reikia išdžiovinti tą plėvelę, ar apversti, ar kaip?

tegu rasoja, nieko nedarau rolleyes.gif
Atsakyti