Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(saulele 1 @ 2013 02 01, 22:11)
gal kažkas turi savu rinktu ar perteklaius petuniju seklu ir galetu apsikeisti? ax.gif

Galeciau, bet uz kokybe atsakyti negaliu dar, nes pirmi metai rinkausi is tu "kilmingesniu" eksperimentuosiu, jei ir jums eksperimentai patinka, brukstelkit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 02, 11:16)
Galeciau, bet uz kokybe atsakyti negaliu dar, nes pirmi metai rinkausi is tu "kilmingesniu" eksperimentuosiu, jei ir jums eksperimentai patinka, brukstelkit i az 4u.gif

Kažin,ši moteris žinutes renka,ar seklų tikrai reikia. Nes visose temose prašo,nuo agurkų iki gelių g.gif jei noras iš reikalo,tai tikrai padet butų galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 02, 12:43)
Kažin,ši moteris žinutes renka,ar seklų tikrai reikia. Nes visose temose prašo,nuo agurkų iki gelių  g.gif jei noras iš reikalo,tai tikrai padet butų galima  unsure.gif

jai jus nematote tai aš noriu apsikeisti, man nereikia kad man duotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 02 02, 11:54)
jai jus nematote tai aš noriu apsikeisti, man nereikia kad man duotu 4u.gif

matome ir pilnas SM Jūsų keitimosi atgarsių. Įtartinai į blogą antrai pusei vis keičiat.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš šiemet sėjau tik Purple velvet H. Sudygo, laukiu pirmųjų tikrųjų lapelių.
Gal kuri auginus petunijas, kurių sėklos BENARY firmos? Ant pokučio rašo, kad labai nusvyra, kokie būtų atsiliepimai?
Ir klausimas truputį iš susijusios operos... Ar kuri komponavot petunijas su dichondrom? Galvoju šiemet taip daryt, violetinės petunijos, sidabrinės dichondros, turėtų gražiai žiūrėtis rolleyes.gif
Atsakyti
aš kažkaip nemačiau, bet juk jusu neks ir neprašo, ko čia kombat nei aš turejau reikalu su jum, nei ka, pirmi metai kaip sugalvojau apsikeisti rinktom seklom, ir jau net atgarsiai, idomu tik dėl ko? aš net neapsikeičiau dar su neko
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 02, 13:19)
matome ir pilnas SM Jūsų keitimosi atgarsių. Įtartinai į blogą antrai pusei vis keičiat.

neturit ka veikti ir tiek visada atsiranda žmonių kuriem kažkas kažkom nepatiko tai yra skelbimas, manau nežiurekit ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2013 02 02, 13:43)
Sveikos  4u.gif
Aš šiemet sėjau tik Purple velvet H. Sudygo, laukiu pirmųjų tikrųjų lapelių.
Gal kuri auginus petunijas, kurių sėklos BENARY  firmos? Ant pokučio rašo, kad labai nusvyra, kokie būtų atsiliepimai?
Ir klausimas truputį iš susijusios operos... Ar kuri komponavot petunijas su dichondrom? Galvoju šiemet taip daryt, violetinės petunijos, sidabrinės dichondros, turėtų gražiai žiūrėtis  rolleyes.gif

Benary thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif isgirtos, isbandytos 4u.gif svyra tikrai gerai.

dichondros MAN nepasiteisno, auginau bet.. rusyje eksperimenta darau, laikau laukiu pavasario, skaiciau, kad kitoms pavyksta jas dvimetemis paversti biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, Jus jau visos sejat, auginat, o as dar nieko nedariau blush2.gif Nors pernai tokiu laiku irgi nieko neturejau, o ziedu sulaukiau geguzes 15 d.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi prisijungius prie petunijų augintojų jei man sudygs biggrin.gif 25 dieną pasisėjau tokių: http://www.sonis.lt/...e-h-15-skl.html O vakar subėriau į žemelę tokias: http://www.sonis.lt/...letin-01-g.html - šitos tai pigios labai didelių stebuklų nesitikiu nei dygstant nei žydint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 02 vasario 2013 - 15:26
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 02, 16:25)
Sveikos  4u.gif  Aš irgi prisijungius prie petunijų augintojų jei man sudygs  biggrin.gif 25 dieną pasisėjau tokių: http://www.sonis.lt/...e-h-15-skl.html 

turiu ir as tokiu, galesim rodytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 02, 15:27)
turiu ir as tokiu, galesim rodytis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif jei tik man sudygs, seniai beauginau petunijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 02, 16:29)
drinks_cheers.gif jei tik man sudygs, seniai beauginau petunijas  blush2.gif

tai cia visoms tas pats klausimas biggrin.gif ypac kai mazu kurmiuku pilni namai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti