Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

Trečiadienį šias pasėjau
user posted image

DYGSTA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 03, 16:17)
Trečiadienį šias pasėjau
user posted image

DYGSTA  g.gif

is e-seklos pirktos??

sias praeita meta turejau thumbup.gif norejau ir symet tureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 03, 15:17)
Trečiadienį šias pasėjau

DYGSTA  g.gif

Manau,esme tame,kada pakuotos doh.gif . kam senos kliuvo (,kam jau šių metų prekybos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 vasario 2013 - 16:29
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 03, 15:56)
is e-seklos pirktos??

Taip mirksiukas.gif

QUOTE(amarrile @ 2013 02 03, 16:28)
Manau,esme tame,kada pakuotos  doh.gif . kam senos kliuvo (,kam jau šių metų prekybos .

Nematau skirtumo, šalia petunijų kelių metų senumo ir jau iš pradaryto pakelio lobelijas sėjau. Sudygo ir tos tipo 'senos' sėklos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 03, 15:06)
nu as ir is ju pirkau ileidau seklom 45 Lt ir dar nei viena petunija nesudygo sad.gif

As irgi kiek sėjau petunijų, visos jau dygsta tik vienintelės Semo dar nedygsta g.gif Dar laukiu.. Netgi Iš Nojaus sėklų pirktos dygsta, kuriomis buvo tekę nusivilti..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 03, 16:06)
nu as ir is ju pirkau ileidau seklom 45 Lt ir dar nei viena petunija nesudygo sad.gif

pas mane virs 70lt is ju didzioji dalis SEMO NEDAIGIU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 03, 17:31)
pas mane virs 70lt  is ju didzioji dalis SEMO NEDAIGIU  biggrin.gif

Užjaučiu Jus. Pas mane tik vienas iš Semo pakelis ir tai jau gaila blush2.gif Reiks žiūrėt nusipirkti surfiniju sėklų jei šios nepradės dygti. doh.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad nepirkau situ Semo seklu, tik nesenai ziurinejau internete, galvoju, gal uzsisakyti, sudvejojau, uzbegau cia paskaitineti tai ir neberizikuosiu:) siaip savo seklytes pasejau sausio 31d. Dabar laukiu rezultatu:D ar kas bandysit ar jau bandet petunijas su bakopom komponuoti? As bandysiu. Beje, bakopos man jau ziuriu prasikale, skilo apvalkaliukas. Greitos:) o pikiuojant kas kokias zemes naudojat? Daigeliams manyciau reiktu maistingos zemes:)
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 02 03, 18:52)
Kaip gerai, kad nepirkau situ Semo seklu, tik nesenai ziurinejau internete, galvoju, gal uzsisakyti, sudvejojau, uzbegau cia paskaitineti tai ir neberizikuosiu:) siaip savo seklytes pasejau sausio 31d. Dabar laukiu rezultatu:D ar kas bandysit ar jau bandet petunijas su bakopom komponuoti? As bandysiu. Beje, bakopos man jau ziuriu prasikale, skilo apvalkaliukas. Greitos:) o pikiuojant kas kokias zemes naudojat? Daigeliams manyciau reiktu maistingos zemes:)

su bakopom maisiau, patiko 4u.gif

as jei savo gelinej rasiu Semo- pirksiu biggrin.gif is e-seklos, daugiau nerizikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 03, 17:56)
su bakopom maisiau, patiko  4u.gif

Bet visiškoj atokaitoj pietinej bakopos pas mane vargo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 03, 17:56)
is e-seklos pirktos??
sias praeita meta turejau  thumbup.gif  norejau ir symet tureti doh.gif

O aš į jūsų nuotraukas prisižiūrėjus ir labai norėjau tokių turėti bigsmile.gif deja verysad.gif
Atsakyti
visiška nesąmonė kaltinti dėl sėklų Semo ar e-seklas. Daug metų iš e-seklų perku, tuo pačiu ir Semo. Daržovės, gėlės auga normaliai.
Atsakyti