Del pikiavimo. Petunijos ne tas augalas,kuriam patinka persodinimai. Pernai pikiavau į vienkartines stiklines,ir jos ten ilgai išbuvo,nes pradžioj letai auga.Protingai laistant,nereikia daryt skylučių dugne,sudedu į popierinę dežutę neaukštą ,gerai išnaudojančią palangės plotį.Jei jos permatomos,tai ir šaknys gerai matos,kiek jų ten,ir kada persodinti.
Iš stiklines į kitą indą nelabai ir junta persodinamos.

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 12:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)
, bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek
lauksim kitų

Eisiu ir as siandien seti Liucyciu

QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 13:34)

būtinai pasirodykit

Nufotografavau savo pakelį, kas pasakys ar jos tikrai svirs, nes noriu, kad svirtų pakabinamam vazone, o jei ne tai pasodinčiau į gėlyną ir reiktų skubiai pirkt tikrai svyrančias, kad spėtų dar užaugt 
kaip sumažint
ai tiekto, nemoku sumažint, o puslapis išsitampė, tai išėmiau. Jaučiu nusipirksiu dar tas Liucijas, kad tikrai nelikčiau be svyrančių

ai tiekto, nemoku sumažint, o puslapis išsitampė, tai išėmiau. Jaučiu nusipirksiu dar tas Liucijas, kad tikrai nelikčiau be svyrančių

QUOTE(Saulužė @ 2013 02 07, 14:01)
jei per radikal.ru keliat, tai nuorodą 2 ar 3 nukopijuokit

QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 14:43)
aš tai jau nebepavydžiu nei baltu , nei juodu pavydu dėl sėklyčių pertekliaus

anksčiau man net minčių tokių nebuvo, o ir praktikoj nepasitaikė,kad visai nesudygtų

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 13:46)
aš tai jau nebepavydžiu nei baltu , nei juodu pavydu dėl sėklyčių pertekliaus
maloniai nustebinta (po pirmųjų išdaigų) būsiu, kai jos sudygs
anksčiau man net minčių tokių nebuvo, o ir praktikoj nepasitaikė,kad visai nesudygtų
būčiau sena, permastyčiau, kad gal išvis nepasėjau 

As pamaciau, suskaiciavau, apsidziaugiau

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 13:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)
, bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek
lauksim kitų

Merginos, gal galite kas parodyti realu sios gelytes vaizdeli is praeitu metu? Ant apveikslelio aki traukia labai, bet bijau nudegt, nes tos linijos praeita meta sejau tas tokias violetines plum ar kaip jos ten skaitesi, tai nesviro, nors rase 90-100cm kazkur panasiai

ar kas auginote sias? idomu koks realus vaizdas

QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 14:49)
As pamaciau, suskaiciavau, apsidziaugiau
Bet sejant jau kirbejo mintis, kad gal ne veltui tu "magaryciu" prideda
Gal apsidraudzia , maza kas 

nebūtinai