Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

Del pikiavimo. Petunijos ne tas augalas,kuriam patinka persodinimai. Pernai pikiavau į vienkartines stiklines,ir jos ten ilgai išbuvo,nes pradžioj letai auga.Protingai laistant,nereikia daryt skylučių dugne,sudedu į popierinę dežutę neaukštą ,gerai išnaudojančią palangės plotį.Jei jos permatomos,tai ir šaknys gerai matos,kiek jų ten,ir kada persodinti. ax.gif Iš stiklines į kitą indą nelabai ir junta persodinamos.
Atsakyti
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)clap.gif , bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek thumbup.gif ploja.gif lauksim kitų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
As sitas sejau 1.21.d Is 4 seklu dar ne viena neislindo.Is sviesesniu 2 islindo is 3.Bet taip sunkiai auga, tiesiog stovi vietoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 12:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)clap.gif , bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek  thumbup.gif    ploja.gif lauksim kitų  biggrin.gif

Eisiu ir as siandien seti Liucyciu biggrin.gif Jei kas gausis - pasirodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 13:34)
Eisiu ir as siandien seti Liucyciu  biggrin.gif  Jei kas gausis - pasirodysim  smile.gif

thumbup.gif
būtinai pasirodykit 4u.gif

Atsakyti
Nufotografavau savo pakelį, kas pasakys ar jos tikrai svirs, nes noriu, kad svirtų pakabinamam vazone, o jei ne tai pasodinčiau į gėlyną ir reiktų skubiai pirkt tikrai svyrančias, kad spėtų dar užaugt unsure.gif

doh.gif kaip sumažint

ai tiekto, nemoku sumažint, o puslapis išsitampė, tai išėmiau. Jaučiu nusipirksiu dar tas Liucijas, kad tikrai nelikčiau be svyrančių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 07 vasario 2013 - 13:10
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 07, 14:01)

jei per radikal.ru keliat, tai nuorodą 2 ar 3 nukopijuokit smile.gif
Atsakyti
Pasejau Liucytes, ir likau maloniai nustebinta radusi ne 6 , o 9 seklytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 14:43)
Pasejau Liucytes, ir likau maloniai nustebinta radusi ne 6 , o 9 seklytes  bigsmile.gif

aš tai jau nebepavydžiu nei baltu , nei juodu pavydu dėl sėklyčių pertekliaus biggrin.gif maloniai nustebinta (po pirmųjų išdaigų) būsiu, kai jos sudygs biggrin.gif
anksčiau man net minčių tokių nebuvo, o ir praktikoj nepasitaikė,kad visai nesudygtų g.gif būčiau sena, permastyčiau, kad gal išvis nepasėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 13:46)
aš tai jau nebepavydžiu  nei baltu , nei juodu pavydu dėl sėklyčių pertekliaus  biggrin.gif  maloniai nustebinta (po pirmųjų išdaigų) būsiu, kai jos sudygs  biggrin.gif
anksčiau man net minčių tokių nebuvo, o ir praktikoj nepasitaikė,kad visai nesudygtų  g.gif  būčiau sena, permastyčiau, kad gal išvis nepasėjau  lotuliukas.gif

As pamaciau, suskaiciavau, apsidziaugiau smile.gif Bet sejant jau kirbejo mintis, kad gal ne veltui tu "magaryciu" prideda g.gif Gal apsidraudzia , maza kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 13:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)clap.gif , bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek  thumbup.gif    ploja.gif lauksim kitų  biggrin.gif

user posted image

Merginos, gal galite kas parodyti realu sios gelytes vaizdeli is praeitu metu? Ant apveikslelio aki traukia labai, bet bijau nudegt, nes tos linijos praeita meta sejau tas tokias violetines plum ar kaip jos ten skaitesi, tai nesviro, nors rase 90-100cm kazkur panasiai g.gif

ar kas auginote sias? idomu koks realus vaizdas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 07, 14:49)
As pamaciau, suskaiciavau, apsidziaugiau  smile.gif  Bet sejant jau kirbejo mintis, kad gal ne veltui tu "magaryciu" prideda  g.gif  Gal apsidraudzia , maza kas  g.gif

nebūtinai 4u.gif galbūt pas jus visos 9 ir išdygs smile.gif pas mane buvo tiek , kiek ir parašyta, bet nei viena neišdygo.
Atsakyti