Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 07, 15:53)
Merginos, gal galite kas parodyti realu sios gelytes vaizdeli is praeitu metu? Ant apveikslelio aki traukia labai, bet bijau nudegt, nes tos linijos praeita meta sejau tas tokias violetines plum ar kaip jos ten skaitesi, tai nesviro, nors rase 90-100cm kazkur panasiai  g.gif 

Buvau įdėjus nuotrauką šitų petunijų sausio mėn. Pas mane jos taip atrodė pernai
http://s017.radikal....18ff23c9772.jpg

O tą, kur įdėjote antrą pakelio nuotrauką, tai sėjau šiemet. žiūrėsiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 07 vasario 2013 - 14:19
nu labai grazu 4u.gif

Gal yra mergaiciu gyvenanciu netoli Sekluvos parduotuves? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 07 vasario 2013 - 18:10
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 07, 19:03)
nu labai grazu  4u.gif

Gal yra mergaiciu gyvenanciu netoli Sekluvos parduotuves?  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 12:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos (vakar dar nieko nebuvo)clap.gif , bet dar tokios mažulytės mažulytės, o laimės man kiek  thumbup.gif    ploja.gif lauksim kitų  biggrin.gif

pasidziaugsiu kartu ir as, situ pakelyradau 8 ir visos isdygo thumbup.gif tik tokie mazuciai dar, nelabai tikiu, kad gali uzaugti biggrin.gif blush2.gif (cia man pirmas kartas, kai kazka seju)
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2013 02 08, 00:01)
pasidziaugsiu kartu ir as, situ pakelyradau 8 ir visos isdygo thumbup.gif tik tokie mazuciai dar, nelabai tikiu, kad gali uzaugti biggrin.gif  blush2.gif (cia man pirmas kartas, kai kazka seju)

išaugs tikrai, jei prižiūrėsit 4u.gif
labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, as vakar bandziau pikiuot, sunkiai man sekesi...
ale mano ispikiuotos:)
user posted image

o sitos is tu pigesniu, laukia dar pikiavimo:)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 12:17)
Atbėgu, net ne ateinu, bet tikrai atbėgu pasidžiaugti - PRASIKALĖ dvi šios petunijos

va va, mano ispikiuotos irgi sitos smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 02 08, 09:06)
o sitos is tu pigesniu, laukia dar pikiavimo:)
user posted image

sitos pas mane ispikiuotos ...

kokias dar pavasarines geles sodinat?
Atsakyti
Help 4u.gif Nueinu ryte isvedinti savo petunijas(kaip ir kiekviena ryta)ir pamatau,kad vietomis supelyje,toks baltas pukelis doh.gif seklyciu jau daug prasiskelusiu.bet daigeliai tokie silpnuciai,mazuciai.kame gali but reikalas?del ko supelyjo?Laisciau tik pirma diena kai sejau,vasario 1d.Maiselis su skylutem.Gal delto,kad indas nekviepuoja,sejau i sumustiniu dezute,permatoma,bet dugne ner skyluciu.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 08, 09:53)
Help 4u.gif Nueinu ryte isvedinti savo petunijas(kaip ir kiekviena ryta)ir pamatau,kad vietomis supelyje,toks baltas pukelis  doh.gif seklyciu jau daug prasiskelusiu.bet daigeliai tokie silpnuciai,mazuciai.kame gali but reikalas?del ko supelyjo?Laisciau tik pirma diena kai sejau,vasario 1d.Maiselis su skylutem.Gal delto,kad indas nekviepuoja,sejau i sumustiniu dezute,permatoma,bet dugne ner skyluciu.

Imkit lauk jau ta maiseli manau 4u.gif O plastmasiniuose induose labai lengvai padarau skylutes - pakaitinu sakute ar peili ir eina per plastmase kaip per sviesta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o mano petunijos neišdygo verysad.gif Teks iš naujo pirkti sėklų ir sėt. Tik ar nebus per vėlu? smile.gif
Atsakyti
isemiau su saukstu ir isodinau i kvepuojancius indus.Viska isimt nepavyko,tai toje dezuteje padariau skylutes ir pastaciau ant radiatoriaus,tegul padziuna biski nes kai ikasau pirsta,bala ten doh.gif Maiseli jau lauk ismeciau smile.gif
Atsakyti
Kokios jūs greituolės. 4u.gif Aš visai pamiršau, kad laikas sėti petunijas. Būtinai šiandien pasisėsiu, nors dar nenusipirkus blush2.gif
Atsakyti