QUOTE(erika_daug @ 2013 02 08, 17:08)
ir mano dar nedygsta. prakrapsciau su dantų krapstuku apvalkalą neiškentusi, tai sėklytė buvo 

aga, seklyte yra ir pas mane, bet matyt bergzdzia

QUOTE(Kulke @ 2013 02 08, 15:50)
Nu kaip idomiai
As tai jas merkciau i koki stimuliatoriu, ar kokia medziaga stimuliatorium suvilgyta ,a taip , a taip niekas nesigauna ... Eksperimentuociau
Kazi ar ten is vis tam apvalkale yra seklyte 

Aš laisčiau su stimuliatorium, vis tiek nedygsta

Labas 
Jungiuosi ir aš į petunijų augintojų gretas. Šiais metais bandau su jomis pirmą kartą rimčiau užsiimti. Pasisodinau sausio 15 d. keturias rūšis: svyrančias Elite Easy Wave H Red, sėkluvos Diamond purple bei Agrofirmos "sėklos" Picobella H White ir Pirouette H Red. Sudygo beveik visos. Bet tokios plonutės, liaunutės tik po 2 lapelius viršuje turi ir daugiau nebeauga. Laikau ant pietinės palangės, drėgmę palaikau, papurškiu kambario temperatūros vandenu su stimuliatorium... Gal joms šviesos trūksta? Gal jau reikia nudengti celofaną, bent dienos metu? O kada jūs pradedat jas tręšti?
O gal čia man su kantrybe blogai?

Jungiuosi ir aš į petunijų augintojų gretas. Šiais metais bandau su jomis pirmą kartą rimčiau užsiimti. Pasisodinau sausio 15 d. keturias rūšis: svyrančias Elite Easy Wave H Red, sėkluvos Diamond purple bei Agrofirmos "sėklos" Picobella H White ir Pirouette H Red. Sudygo beveik visos. Bet tokios plonutės, liaunutės tik po 2 lapelius viršuje turi ir daugiau nebeauga. Laikau ant pietinės palangės, drėgmę palaikau, papurškiu kambario temperatūros vandenu su stimuliatorium... Gal joms šviesos trūksta? Gal jau reikia nudengti celofaną, bent dienos metu? O kada jūs pradedat jas tręšti?
O gal čia man su kantrybe blogai?

Labas
visai pamirsau, kad jau laikas pasiseti petunijas
Sakykit, ar ziurite i palankias dienas beriant seklytes, ar nesvarbu kada paberti jau?
Kada bus galima jau dabar..?

QUOTE(eglute-2002 @ 2013 02 08, 22:15)
Labas
Sakykit, ar ziurite i palankias dienas beriant seklytes, ar nesvarbu kada paberti jau?
Kada bus galima jau dabar..?

kaip smagu, kad vis sejanciu atsiranda

menulio ir visi kiti reikalai, jau kiekvienos individualus reikalas, vienos ziuri-kitos ne, pvz, as-ne. Prosenele sakydavo, kad reikia seti iki pietu, vakare setos nezydes, praeita meta vienas sejau vakare, o zydejo ziedas po ziedo

Nauja diena, nauja seja

Ar niekas nebande tokiu?

Aš mąstau, ar dar sėti, ar jau pirkti daigelius, kai pasirodys prekybos centruose. Gal kas pamenat ar pernai buvo Senukuose daigelių Rose Vein Velvet?
Papildyta:
Pernai mačiau tokias Palangoje prie vienos kavinės loveliuose pasodintas. Mane tai kažkaip nupurtė, nemėgstu aš juodos spalvos
Ir čia jos atrodo tokios barchatinės, o ten buvo tokios matinės.
Va tų antroje nuotraukoje nesu mačiusi. Atrodo įdomiai.
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 09, 13:08)
Ar niekas nebande tokiu?

Pernai mačiau tokias Palangoje prie vienos kavinės loveliuose pasodintas. Mane tai kažkaip nupurtė, nemėgstu aš juodos spalvos

Va tų antroje nuotraukoje nesu mačiusi. Atrodo įdomiai.
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 09, 12:03)
as siandien tas Diamond sesiu

QUOTE(mamadonata @ 2013 02 09, 12:11)
Aš mąstau, ar dar sėti, ar jau pirkti daigelius, kai pasirodys prekybos centruose. Gal kas pamenat ar pernai buvo Senukuose daigelių Rose Vein Velvet?
jei del baimes, kad nespes jusiskiai suzydet laiku, nesibaiminkit-spes

Man dar butinai reikia pabandyti

ir tada galesiu jau daugmaz ramiai miegoti

Gal kas parodys foto "natural" kaip tas raudonumas ju atrodo