Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

ir mano dar nedygsta. prakrapsciau su dantų krapstuku apvalkalą neiškentusi, tai sėklytė buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 02 08, 17:08)
ir mano dar nedygsta. prakrapsciau su dantų krapstuku apvalkalą neiškentusi, tai sėklytė buvo biggrin.gif

aga, seklyte yra ir pas mane, bet matyt bergzdzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 08, 15:50)
Nu kaip idomiai  g.gif As tai jas merkciau i koki stimuliatoriu, ar kokia medziaga stimuliatorium suvilgyta ,a taip , a taip niekas nesigauna ... Eksperimentuociau  biggrin.gif  Kazi ar ten is vis tam apvalkale yra seklyte  g.gif

Aš laisčiau su stimuliatorium, vis tiek nedygsta schmoll.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Jungiuosi ir aš į petunijų augintojų gretas. Šiais metais bandau su jomis pirmą kartą rimčiau užsiimti. Pasisodinau sausio 15 d. keturias rūšis: svyrančias Elite Easy Wave H Red, sėkluvos Diamond purple bei Agrofirmos "sėklos" Picobella H White ir Pirouette H Red. Sudygo beveik visos. Bet tokios plonutės, liaunutės tik po 2 lapelius viršuje turi ir daugiau nebeauga. Laikau ant pietinės palangės, drėgmę palaikau, papurškiu kambario temperatūros vandenu su stimuliatorium... Gal joms šviesos trūksta? Gal jau reikia nudengti celofaną, bent dienos metu? O kada jūs pradedat jas tręšti?
O gal čia man su kantrybe blogai? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
visai pamirsau, kad jau laikas pasiseti petunijas doh.gif Sakykit, ar ziurite i palankias dienas beriant seklytes, ar nesvarbu kada paberti jau? 4u.gif Kada bus galima jau dabar..?
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 02 08, 22:15)
Labas 4u.gif
visai pamirsau, kad jau laikas pasiseti petunijas  doh.gif Sakykit, ar ziurite i palankias dienas beriant seklytes, ar nesvarbu kada paberti jau? 4u.gif Kada bus galima jau dabar..?

kaip smagu, kad vis sejanciu atsiranda 4u.gif

menulio ir visi kiti reikalai, jau kiekvienos individualus reikalas, vienos ziuri-kitos ne, pvz, as-ne. Prosenele sakydavo, kad reikia seti iki pietu, vakare setos nezydes, praeita meta vienas sejau vakare, o zydejo ziedas po ziedo biggrin.gif biggrin.gif taip, kad jusu teise rinktis. 4u.gif
Atsakyti
Nauja diena, nauja seja biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ech nebesitikiu ir aš, kad sudygs Semo sėklos, tai reiks kitų žiūrėt pirkti į vietą.. doh.gif
Atsakyti
Ar niekas nebande tokiu?
g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 vasario 2013 - 11:12
Aš mąstau, ar dar sėti, ar jau pirkti daigelius, kai pasirodys prekybos centruose. Gal kas pamenat ar pernai buvo Senukuose daigelių Rose Vein Velvet?
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 09, 13:08)
Ar niekas nebande tokiu?
g.gif

Pernai mačiau tokias Palangoje prie vienos kavinės loveliuose pasodintas. Mane tai kažkaip nupurtė, nemėgstu aš juodos spalvos biggrin.gif Ir čia jos atrodo tokios barchatinės, o ten buvo tokios matinės.
Va tų antroje nuotraukoje nesu mačiusi. Atrodo įdomiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 09 vasario 2013 - 11:13
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 09, 12:03)
Nauja diena, nauja seja  biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image

as siandien tas Diamond sesiu thumbup.gif pries savaite viena pokiuka pasejau, tai kazkas jau vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 02 09, 12:11)
Aš mąstau, ar dar sėti, ar jau pirkti daigelius, kai pasirodys prekybos centruose. Gal kas pamenat ar pernai buvo Senukuose daigelių Rose Vein Velvet?

jei del baimes, kad nespes jusiskiai suzydet laiku, nesibaiminkit-spes 4u.gif dar laikas sejai 4u.gif jei kitos priezastys- jusu apsisprendimas jau 4u.gif Atsimenu Ermitaze praeita meta lygtai kovo men prasidejo prekyba, jei nemaisau nieko g.gif

Man dar butinai reikia pabandyti
user posted image
ir tada galesiu jau daugmaz ramiai miegoti biggrin.gif biggrin.gif

Gal kas parodys foto "natural" kaip tas raudonumas ju atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 vasario 2013 - 11:20