Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

O kodėl nuskabytas reikia laikyti be saulės? ax.gif

Mano sėtos jau su kokias 6 lapeliais, kurių kotas neišlaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 10, 15:13)
O kodėl nuskabytas reikia laikyti be saulės?  ax.gif

Mano sėtos jau su kokias 6 lapeliais, kurių kotas neišlaiko  doh.gif

Tai gal pikiuok kelias g.gif žadu eit praretint šias,pažiūresiu,kaip skirsis nuo veliau ,tinkamu laiku persodintų.
bet kas čia sudygo? galvojau,petunijas sėjus,bet kad nepanašu blink.gif Gal salvijų seklų kada buvau prisirinkus,bet sejus nesu,bet it tos gal ne garbanotais krašteliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 10, 16:17)
Tai gal pikiuok kelias g.gif

Keturios išdygo nemažm vazone, tai laikysim jas jau išpikiuotom cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasom vaizdu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
O mano nuskabytos nei viena is 4 neprigijo :-( bet laikiau ant sauletos palanges.
Nzn ka ne taip padariau.
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2013 03 10, 18:36)
O mano nuskabytos nei viena is 4 neprigijo :-( bet laikiau ant sauletos palanges.
Nzn ka ne taip padariau.

itariu nepatiko saule, apdziuva jos sauleje.
Atsakyti
Prasau paratimo ax.gif rudeni sunesiau su loveliais surfinijas i rusi o dabar jos visos jau suzele bigsmile.gif tai kaip dabar darty, nuskabyt juos ir sodinti, ar palikti taip ir atsilus nesti i balkona ir laukti ziedu g.gif
Atsakyti
prapikiavau siandien saviskes petunia rapide mixed f1. 52 daigeliai wub.gif na, ziuresim, kaip jos toliau. bet panasu, kad saknu auginimo stimuliatorius savo padare---iiiiiilgos saknytes, o ir augaliukai tvirti
Atsakyti
o man nesiseka su seja surfiniju, merginos gal kas pikiusoite savasias, tik kad vieta tokia nelabai kur gyvename mazai forumieciu sutinkame cia blush2.gif Prienai-Birstonas smile.gif Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 03 11, 22:41)
prapikiavau siandien saviskes petunia rapide mixed f1. 52 daigeliai  wub.gif  na, ziuresim, kaip jos toliau. bet panasu, kad saknu auginimo stimuliatorius savo  padare---iiiiiilgos saknytes, o ir augaliukai tvirti

siaip labai grazios ju spalvos ant pakeliu, lauksime gyvu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 12, 13:30)
siaip labai grazios ju spalvos ant pakeliu, lauksime gyvu spalvu smile.gif

aha. man irgi labai nekantru. kasdien paglostau priejus, o akyse ziedu mirazai blush2.gif
Atsakyti
Nesu naudojus stimuliatorių tai šiandien nusipirkau Agronom firmos ,,Effect". Ten dvi tokios pilliulės, o kai tas piliules ruošiu ar iš jų iškratyt miltelius ar įmesti į vandenį ir visa piliulė ištirps g.gif Nepykit už kvailą klausimą blush2.gif
Atsakyti