Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(zz_aiza @ 2013 03 14, 10:59)
sakykite, o kada jau galima tręšti daigelius, pas mane jau su 6 lapeliais, bet bando lyg ant šono virsti, sakau, gal patręsšti?  unsure.gif

nemanau kad verta skubeti su trasomis, nebent pagerinkit salygas su augimo stimuliatoriais 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, sveikos, praeitais metais sodinau petunijas balandzio menesi, ziuriu pas jus cia jau daigeliai auga, ar dar ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2013 03 14, 14:39)
Mergaites, sveikos, praeitais metais sodinau petunijas balandzio menesi, ziuriu pas jus cia jau daigeliai auga, ar dar ne per anksti?

sejot balandzio menesi? ar sodinot? as tai praeita meta balandzio menesi sodinau i vazonus lauke, zydejo jau. Jei jus sejate balandzio menesi kada ziedu sulaukete? g.gif gal tikrai per anksti bludijam smile.gif pasidalinkite sava patirtimi 4u.gif
Atsakyti
pas mane vienas dagelis labai ilgas, as jan nukirpau virsunele ir ikisau i durpine tablete..., bet jis vistiek liko ilgas biggrin.gif o jeigu as dar nukirpciau ir ta pati padaryciau, prigytu man jis ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
ar seklytes jau seti, ar palaukti galo kovo ?
nenoriu kad paskui namuose ant palanges istystu daigai.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 14, 19:41)
ar seklytes jau seti, ar palaukti galo kovo ?
nenoriu kad paskui namuose ant palanges istystu daigai.

tai laukit 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tai kaip padaryti sekminga surfiniju atidengima?..
(Cia kai virsuneles nukirptos, ikistos i zeme ir uzdengtos stiklainiuku, prigyja, auga, o atidengus ima vysti...)
Atsakyti
Geliu dienos !!! smile.gif

http://www.ermitazas.lt/index.php
Atsakyti
merginos kaip dažnai laistot savo surfinijas?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 03 15, 15:05)
merginos kaip dažnai laistot savo surfinijas?

As tai kasdien nors apipurskiu jei sausa labai tai laistau :-)
Atsakyti
o jas purkst galima? ir is vis man iskilo klausimas - gal jom ant tiesioginiu saules spinduliu nlb gerai? nes man jos geltonuot pradejo - na, tos pirktines g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 02 22, 09:56)

Vakar ir as nusipirkau toki daigeli, tikiuosi augs ir dziugins akis 4u.gif
Atsakyti