Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(Rdk @ 2013 03 16, 16:55)
o jas purkst galima? ir is vis man iskilo klausimas - gal jom ant tiesioginiu saules spinduliu nlb gerai? nes man jos geltonuot pradejo - na, tos pirktines g.gif

Mano irgi pirktiniu spalva nelabai grazi, ne ryskiai zalia, na, iprastine, o nauju "sakeliu" kiek salotine (pasodinusi nukirpau virsuneles, tai uzaugo ugliukai i sonus, noriu tankiu krumeliu ax.gif ). Galvoju, gal vandens per daug... sviesos per mazai... Greiciau ta siluma... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 17, 14:20)
Greiciau ta siluma...  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 17, 17:07)

Vijoleta, Jus turit daugiau patirties, gal patarsit, kaip man nuskabytas augintines is po stiklainiu istraukt?.. Jos ir auga jau, ir grazios tvirtos, bet stiklaini nuimu ir ima vyst... Bijau nuimt dabar doh.gif . Kas joms netinka? jas salciau det, tamsiau, ar atvirksciai - silciau???
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 17, 17:10)
Vijoleta, Jus turit daugiau patirties, gal patarsit, kaip man nuskabytas augintines is po stiklainiu istraukt?.. Jos ir auga jau, ir grazios tvirtos, bet stiklaini nuimu ir ima vyst... Bijau nuimt dabar  doh.gif . Kas joms netinka? jas salciau det, tamsiau, ar atvirksciai - silciau???

hmm, net nezinau, as po maiseliu saknydiju, tai be problemu kazkaip. As bandyciau vesiau ir maziau saules, kol nuimta, ir palaipsniui vis visko didinti ir sviesos ir silumos 4u.gif nesusidurusi nezinau, bet taip smegenuoju. pataisys gal kuri susidurusi. As saknydinimui naudoju maisiuka, tai kazkaip tikrai gerai ir be problemu.

Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 17, 17:23)
hmm, net nezinau, as po maiseliu saknydiju, tai be problemu kazkaip. As bandyciau vesiau ir maziau saules, kol nuimta, ir palaipsniui vis visko didinti ir sviesos ir silumos 4u.gif  nesusidurusi nezinau, bet taip smegenuoju. pataisys gal kuri susidurusi.  As saknydinimui naudoju maisiuka, tai kazkaip tikrai gerai ir be problemu.

O maisiukas cia kaip?.. blush2.gif Nes as ikisau i vazoneli ir uzdengiau mazu stiklainiuku...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 17, 17:28)
O maisiukas cia kaip?..  blush2.gif Nes as ikisau i vazoneli ir uzdengiau mazu stiklainiuku...

Ant vazonėlio maišiukas 4u.gif
Atsakyti

O pas jus daigeliai nuvysta kai dauginami nulauzus virsunele? Nes pas mane praejo jau 5 dienos, bet jie stovi druti g.gif ir kaip zinoti, kad jau prigijo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2013 03 18, 13:57)
O pas jus daigeliai nuvysta kai dauginami nulauzus virsunele? Nes pas mane praejo jau 5 dienos, bet jie stovi druti  g.gif  ir kaip zinoti, kad jau prigijo?  smile.gif

per 5 dienas vargu ar isisaknydins jos, turekite kantrybes 4u.gif as visada saknydiju i permatoma inda ir per ji matosi kuo puikiausi saknys. Jei jiems viskas tinka ir patinka nulauzus ir ikisus i substrata, jie nepakeicia savo "kondicijos" , buna zvalus biggrin.gif viena tikriausiai persaldziau, tai suglebo, bet vistiek neistraukiu dar, vis kaip ta kvailiu motina tikiuosiu smile.gif o kita nulauzta virsune kuo puikiausiai laikosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 18, 15:15)
per 5 dienas vargu ar isisaknydins jos, turekite kantrybes  4u.gif  as visada saknydiju i permatoma inda ir per ji matosi kuo puikiausi saknys. Jei jiems viskas tinka ir patinka nulauzus ir ikisus i substrata, jie nepakeicia savo "kondicijos" , buna zvalus  biggrin.gif  viena tikriausiai persaldziau, tai suglebo, bet vistiek neistraukiu dar, vis kaip ta kvailiu motina tikiuosiu smile.gif o kita nulauzta virsune kuo puikiausiai laikosi.  4u.gif

Na taip, tikiu kad dar neprigijo smile.gif ikisau sakeles i durpines tabletes, tai lauksiu sakneliu pasirodanciu wub.gif dziaugiuosi, kad jos stovi kaip stagareliai, reiskias viskas joms tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 18 kovo 2013 - 14:30
mano Wave H Purple Improved:
user posted image

O dabar jau tokios:
user posted image
Atsakyti
labukas. Nuo ko kai kurių petunijų daigelių kotukai parausta? Gal drėgmės per daug? g.gif
Atsakyti
sveikos aš šiandien jau irgi nusipirkau pilnavidures surfinijas žalioje stotelėje. Balta, bordo ir rausva su baltu, taip pat bakopą šviesiai rožinę. Tai dabar susodinau į indelius nedidelius kol kas, po to bandysiu nugnybus įšaknydint ir pasidauginti. Tikiuosi jos svirs... Nes kažkodėl man įtarimą kelia ta dviejų spalvų (rožinė-balta) surfinija, labai jau aukštas jos daigelis.. Įtarimas kyla, kad nesvirs šitos..

Atsakyti