Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(b.kite @ 2013 04 11, 13:55)
nu tokie visai nedideli. reiktu tokiu kaip kibiru biggrin.gif

Sitas gi kaip du kibirai smile.gif Gerai, didelės skylės dugne, jei statyti ant dirvos ir leisti auginti saknis i zeme. tik po trecio sezono rankenos nutrukinejo smile.gif

Siaip kelis metus is eilės pirkau 35 L (bet jie tikrai kiek didesni) vazonus plastikinius Maksimoje didelėj Kaune. Vienais metais po 9,99 lt atsiėjo, pernai per akcijas gal 12,99... jie matyt nepopuliarus tokio dydzio, o visai dailūs - tamsiai zali ir rudi. Pernai dar uztikau. Idomu, ar siemet bus smile.gif Tiesa, kazkada ir Senukuos ejų būdavo, tik ar ne po 29,99 tokie patys...

Dar didesnių - tai Lytagroj pries du metus nemaistiniu kubilu prisipirkau, 60 ir 90 L po 19,99 lyg... Vyras dugne pragrese skyliu su freza ir visai geri vazonai.
Sia savaite irgi Maksimoj tuo paciu tikslu ziurinejau ar neiseis plastikiniu kubilu skalbiniams taip pritaikyti - grazios jų spalvos, nebrangus, tik ta plastmasė tokia guminė, perkeliant gal vistik saknys perdaug judintųsi.
Atsakyti
as tai perku Shetelige tokius su rankenom ir tvirtos juodos plastmases, o ir rankenos dar nei vieno vazono nenuluzo. 30L kaina 12 lt, o 35L -15 berods. Man siti geriausi, patogu pernest ar sunest ziemai. Jie turi ir didesniu, bet tuos seniau pirkus tai nei talpos nei kainos nepasakysiu, 50L gal 35LT, bet galiu klyst. na jie nera tokie dekoratyvus, bet man tai tinka.
Atsakyti
Zodziu, reikes lekt i Sheteliga, tikiuos Klaipedos parduotuveje ju bus. Man sitie su rankenomis irgi labai patogus atrodo - lengviau pertysti vazonus i kita vieta. O kadangi as tai darau gana daznai, tai rankenoms tik riebu pliusa dedu. thumbup.gif
Atsakyti
Pražydo mano Mountin Magic thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amri: 16 balandžio 2013 - 08:31
QUOTE(Amri @ 2013 04 16, 08:28)
Pražydo mano Mountin Magic  thumbup.gif

ogogo koks grozis, ar namie ziemojo?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 16, 09:16)
ogogo koks grozis, ar namie ziemojo?

Išnešus buvau į tokį šaltesnį kambarį, tai vis leido lapelius, bet numesdavo, o kai atsinešiau į kambarį, tai jau tiesiog dienomis matosi kaip auga. Tik sunku jai kambaryje, vis lapai krenta, šilta. Kažin, kaip ją reiktų padauginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 04 16, 09:26)
Išnešus buvau į tokį šaltesnį kambarį, tai vis leido lapelius, bet numesdavo, o kai atsinešiau į kambarį, tai jau tiesiog dienomis matosi kaip auga. Tik sunku jai kambaryje, vis lapai krenta, šilta. Kažin, kaip ją reiktų padauginti? g.gif

pjauti sakele ir saknydinti
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 04 16, 10:26)

Labai grazus ziedukas smile.gif
pirmam puslapi yra informacija apie dauginima tongue.gif
Atsakyti
Na pagaliau truputeli atsilo orai, tai jau pasimate, kas isziemojo, o kas neatlaike ziemos. Kaip Jusu augalai? Ar yra nuostoliu?

Kastoniuk, nepamenu, ar Jus buvote pazadejusi sakele man kazkokios ale baltos brugmansijos? Lyg ir spalva turetu buti kita, bet del musu oro salygu ji buna balta. Galvoju, gal vyksiu i ta puse ne taip uzilgo, tai gal uzsukciau smile.gif Arba gal pastu sakele galetu atkeliauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 04 26, 18:24)
Na pagaliau truputeli atsilo orai, tai jau pasimate, kas isziemojo, o kas neatlaike ziemos. Kaip Jusu augalai? Ar yra nuostoliu? 

Pas mane nieko nebeliko is po ziemos nei vieno ,pradesiu nuo pradziu ,per daug man jos grazios ,kad atsisakyciau ,kaip nors ismoksiu jas augint ir islaikyt per ziema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 04 26, 18:24)

Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu sodinti lauke smile.gif Maniškės visos puikiai išžiemojo, mažylės ant palangės irgi sparčiai auga, laukiu žiedų smile.gif Nedidelis mano "daržas": paprastos geltona ir rausva, Mountain magic, Angels flight, Salmon perfection, Maja, Herrenhauser gardens, geltona be pavadinimo. Gal kas turėsite pasiūlyti į kolekciją kokią atliekamą, kurios aš neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 04 26, 21:10)
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu sodinti lauke  smile.gif Maniškės visos puikiai išžiemojo, mažylės ant palangės irgi sparčiai auga, laukiu žiedų  smile.gif Nedidelis mano "daržas": paprastos geltona ir rausva, Mountain magic, Angels flight, Salmon perfection, Maja, Herrenhauser gardens, geltona be pavadinimo. Gal kas turėsite pasiūlyti į kolekciją kokią atliekamą, kurios aš neturiu  blush2.gif

Ar jūs lauke į žemę sodinat, ne vazonuose?
Atsakyti