Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(silke:) @ 2013 03 27, 19:03)
karambole, as net nuejau i ju psl. pasmalsauti, kas cia per do veisle. smile.gif  Nu, labai idomu, ar jie viska is uzsakymo tures. Laukiam ziniu  4u.gif

Na ir kaip paciai toji Madam pasirode? Kol kas, ka tures olandai dar nezinau, parase, kad gausiu kita laiska su visa apmokejimo info veliau. Dar parasyta, kad kai jau jie gaus apmokejima, tai sekancios savaites pirmadieni arba treciadieni issius augalus mirksiukas.gif. Bijau is anksto dziaugtis, bet kol kas viskas vyksta gan operatyviai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2013 03 27, 18:24)
Sveikos mergaites,

gal galite man kuri nors skubiai pagelbeti...... Tikrai esu skaiciusi forume, kaip elgtis tokioje situacijos, bet baisiai neturiu laiko vel viska skaityti is pradziu  4u.gif
Su kuo nupurksti man jas, nes uzpuole tos baltasparnes ar kaip jos ten vadinasi  lotuliukas.gif  Nu tos baltos muselytes ar pan. Ar su kokiu indu plovikliu ar muilu ar siaip su kuo.....
Dekoju is anksto  4u.gif

Nu pas mane jų šiemet nėra unsure.gif tfu, tfu, tfu smile.gif Bet jau neduok Dieve turėti... Vieną žiemą kambaryje laikomą fuksiją buvo apsėdę, košmaras doh.gif Reiktų nupurkšti kokiu preparatu nuo kenkėjų. Aš naudojau nimzalį. Purkšti reikia pagrinde apatinę lapų dalį, nes ten baltasparniai deda kiaušinėlius. Purškimą kartoti po kiek laiko ir be abejo nepurkšti gyvenamame kambaryje. Blogiausia, kad pajudinus augalą, baltasparniai pradeda skraidyti. Tada rankytėmis pamušinėti galima smile.gif Dar yra pirkti lipnių juostelių, ant jų sulimpa kenkėjai.
Atsakyti
O nuo baltasparnių koka kola nepadėtų? Gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 28, 08:36)
O nuo baltasparnių koka kola nepadėtų? Gal kas bandėt?

Nea,nepadeda.Patys britkiausi sutvėrimai tie baltasparniai.Ir NeemAzal su jais nesusitvarko,ir Actara.Šitie tik suaugusius numarina,o kiaušinėlius jau rankiniu būdu rankiot ir traiškyt reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 28, 23:12)
Nea,nepadeda.Patys britkiausi sutvėrimai tie baltasparniai.Ir NeemAzal su jais nesusitvarko,ir Actara.Šitie tik suaugusius numarina,o kiaušinėlius jau rankiniu būdu rankiot ir traiškyt reikia doh.gif

pas mane tik maziukus puola , taias juos visus i dusa. Ir augaliukam gerai ir situ zarazu mazeja. Tie lipdukai nelabai man pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 03 29, 09:13)
pas mane tik maziukus puola , taias juos visus i dusa. Ir augaliukam gerai ir situ zarazu mazeja. Tie lipdukai nelabai man pasiteisino.

Kai smarkai buvo užpuolę, tai su actara nuodijomės, ir rankom traiškiau. Dabar jų kaip ir nėra, bet dėl profilaktikos vis nupurškiu tokios trąšos ir nuo kenkėjų parašyta. Ale mažiau nuodingos, Maximoje pirkau. smile.gif
Atsakyti
Na as tai dar kol kas, tfiu tfiu tfiu, siu parazitu nesu isitaisius. Kol kas tik amarai ziema vis bando mano kantrybe smile.gif. Uzsiknisau visokiais ten budais juos naikint, tai nureziau visa Souvenir of Madeira virsune su visais lapais ax.gif.
Jau leidzia naujus grazius lapelius, amaru, bent kol kas nematau... Gal ir su baltasparniais taip drastiskai pasielgt tiktu - nuskabyt visus lapus su kiausiniais, dar nupuksti kuom nors? Jos gi greitai atzelia g.gif.
Uzvakar visas savo augintines persodinau, ant saulutes pastaciau....
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 28, 22:12)

Nemazalis pusiau ekologiškas, toks švęstas vandenėlis. Badykit Actara palaistyti,nepamažinkit, vienai didesnei gėlei visą pakelį iškart į laistytuvą, tai vienas iš nedaugelio sisteminių insekticidų, kurie migruja iš šaknų į viršų. Šiaip išmešus į lauką kelis kartus papurškus, baltasparniai dingsta. Europos sąjunga uždraudė fosforo organinius insekticidus, tokio gėrio buvo kenkėjams , baltasparniai buvo ne problema. verysad.gif
Atsakyti
vilniaus schetelinge brugmansiju medeliu yra, bent poros rusiu
Atsakyti
O kaip Kaune? Idomu, o kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 29, 22:16)
O kaip Kaune? Idomu, o kokios kainos?

Kauno nezinau. Vilniuj lygtais po 20 ar 22lt. visai normalus krumeliai pagal mane g.gif . roziniai arba geltoni lygtais
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2013 03 27, 19:24)
Sveikos mergaites,

gal galite man kuri nors skubiai pagelbeti...... Tikrai esu skaiciusi forume, kaip elgtis tokioje situacijos, bet baisiai neturiu laiko vel viska skaityti is pradziu  4u.gif
Su kuo nupurksti man jas, nes uzpuole tos baltasparnes ar kaip jos ten vadinasi  lotuliukas.gif  Nu tos baltos muselytes ar pan. Ar su kokiu indu plovikliu ar muilu ar siaip su kuo.....
Dekoju is anksto  4u.gif

http://www.syngenta....s/Vertimec.aspx
Brangus, bet efektyvus gun_bandana.gif
Atsakyti