Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

[/quote]

Grazus ziedukas, o ka pats augalas tarp kopustu gyvena? ax.gif
[/quote]
tas gražus žiedelis tarp bergenijų auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Va tokiomis trąšomis aš tręšiu savo brugmansijas:
user posted image
O NPK 9:9:15, plius Ca, Mg, S 5:2:12
Aš jau antrus metus perku šias trąšas ir po saują į kiekvieną vazoną pripilu ir jos su kiekvienu laistymu po truputį tirpsta, bet kaip anksčiau minėjau bent kartą į savaitę palaistau ir su kitomis trąšomis.
Atsakyti
biggrin.gif Nu gi tikrai ne kopustai ten, o bergenijos, ot tundra biggrin.gif biggrin.gif
Aciu, Astaite, kad nepatingejot, radot ir parodet, bet po to straipsnio as dabar labai kritiska pasidariau trasu atzvilgiu blush2.gif. Siaip tai manau, kad azoto galetu buti ir daugiau g.gif. Manau kokos nors Hydracote ar Terraflex butu geriau g.gif. Na, bet kokiu atveju, vis gariau i vazona kad ir siu, nei nieko... As tai kai persodinejau, tai irgi kazkokiu paprastu po sauja papyliau...
Atsakyti
Pražydo paprasta ružava:
user posted image
Ir prieš tai rodytą persodinom į kitą vietą, kad geraiu žiedai matytųsi:
user posted image
Atsakyti
Asdtaite1, na superinės 4u.gif Kaip sugebat tokias tankias užauginti? Man vis gaila genėti, tai užauga išplerusios.
Atsakyti
Kitas ne krūmais, bet vienu stiebu auginu. O tankios, kad pastoviai tręšiu ir bent jau ružavą per dieną tris kartus po laistytuvą lieju, nes ji ir dvi kitos mažesnės neįkastos, o taip visos su vazonais į žemę įkastos, tai tas du kartus lieju ir su trąšomis nors du kartus į savaitę palieju ir dar pas mane į vazoną pripilta brugmansijų trąšų. Kitos žiedus sukrovusios, bet dar nežydi. Bet kad būtų galima kvapą perduoti, vakare visas kiemas kvepia, sėdime terasoje ir mėgaujamės biggrin.gif
Atsakyti
Astaite1, šaunios Jūsų brugmansijos wub.gif Iš tiesų smagu sulaukti žiedų, dar labiau nuostabaus kvapo bigsmile.gif Mano jau taip pat po truputuką žydi. Mažutė, gal kiek daugiau nei pusmetrio aukščio Angels flight išaugino keturis žiedus, kurie remiasi į žemę, teko paremti šakelėmis smile.gif Žiedai kaip "tortukai" biggrin.gif
user posted image

Salmon perfection taip pat neatsilieka smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Gražūs žiedeliai wub.gif
Aš įkeliu tos pačios paprastos ružavos. Žiedų labai daug ir šiemet įspūdingo dydžio:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip faina , tiek zieduku padave 4u.gif
Maniskes kazkokios nusivelinusios siemet
Atsakyti
Kiek nuostabių žiedų wub.gif
Atsakyti
Kaip graziai jusu gelytes zydi wub.gif Mano kazko uzsispyrusios,net negalvoja formuoti ziedynu.
Atsakyti
Labai gražūs žiedai wub.gif
Maniškės dar nežydi, nors žiedų jau nemažai
Atsakyti