Mobisu turi Kile, kiek zinau jai pavyko padauginti jos, nors as pati bandziau is jos sakeliu parsivezus tai man nepavyko, su sita ne taip paprasta kai su kitom veislem. Pati tikiuosi is Kiles gauti

as pernai uzsisakiau tokia is serijos kur sunkoka auginti ir padauginti, tai lyg turejau pora jau auganciu atzaleliu taip laikiau Kilei ir neislaikiau

plius ir didysis augalas neka isrodo saltojoj... ech galvoja kazka idomesnio turesiu, nezinau nei kaip elgtis, pavasaris dar tolokai, kad temptis namo...
http://shop.strato.d...98/Products/346
QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 19:07)
OOOO, Fandango gerbeju gretos dideja

(as, kaskoniukas, Linetax) Nors ne viena jos dar net neturim

Bet uztat svajojam isigyt... o svajones kartais ima ir isipildo

As tai visas viltis dedu i Purkelio susirasinejima su Monika, duok Dieve gal kas is to ir gausis
Siandien ismeciau Maya

Taip ir nesigavo su ja nieko.... supuvo. Ziuriu, yra dar ir kitokiu veisliu margalapiu (Snowbank, Katrin Bonte, Apricot Queen variegated, Grazie), gal kas auginotes? Kol kas tai Maya man pati paciausia ir dar Wupperstoltz labai noreciau...
Nepergyvenk, Mayos tikrai kazkas tures pasidalinti, jei ne is pavasario tai vasara

Katrin ir as turiu, siaip sita ne tokia lepi kaip Maya mano patirtimi. Kaip visada sakau, kad nemazai priklauso nuo to kokias gali joms suteiskti ziemojimo salygas, maniske antramete Maya nyksta beziemodama saltojoj... o Katrin Bonte numesta mazute, nes irgi kazkaip tik del lapu visai jos neatsisakau, visa kita tai ot... labiausiai tai nepatinka, kad nepavyksta jos kaip grazaus medelio auginti, bet cia matyt toks augimas, kaip ruzavos paprastos ir gal nereikia tada prievartaut, o tiesiog grozetis lapu margumu...
QUOTE(Purkelis @ 2013 01 24, 21:54)
Nu jus cia gerai , jauciu visu spaudima

, o jeigu atsiuntus neisgyvens .... dievuleliau
tai gal tu dvieju paprasyk Fandango

nors man atrodo, kad ji is tokiu kuri lengvai dauginsis ir neturetu buti lepi.
Del Vertimec, kam labai reikia parasykit, gal susitarsim - man vyras uzpirko