Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Astaite1 @ 2013 01 24, 10:06)
Bendradarbė atnešė žaliojo muilo sakė su juo pabandyt. O Vertimec reikia užsirašyti pavadinimą ir nulėkti iki Senukų. Ačiū.

Senukuose Vermitec nerasite schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi vertimec butu aktualu - artejanciam sezonui, jau geriau turet po ranka, o tai kol susirasi kur gaut... doh.gif Pernai apie Druskininkus niekur nebuvo, tai kuo tik nepurskiau doh.gif , o padejo berods Neemazalis, jis irgi akaricidas. Tai kurgi galima to gerio rast?
Merginos, gal kas auginates B.x rubella Mobisu? Ar ieskot uzsieni ar pavasariop kas pasidalintu blush2.gif ? Ir siaip apibudinkit ja, kas turit, ar lepi, kaip auga ir pan. Aciu...
Papildyta:
QUOTE(Purkelis @ 2013 01 24, 09:04)
Labas rytas
Gavau laiska is Monikos. Viena is klausimu paklausiau kurios yra jos mylimiausios ir geriausiai augancios veilses
Pirma vieta - Bolero
Antra vieta-Sweet Lady
Trecia veita- Vulkantraum
Ketvirta- Walzertraum
Penkta - Florika

Tik kad ne visu paveisklsiukus radau ... Florika visai idomi.

As irgi paieskojau nuotrauku... man tai sios veisles nelabai.... as nusiziurejus buvau visai kitokias... Bolero, gal dar nieko. O gal galima Monikos paprasyt, kad atsiustu nuotrauku Goldikos, Vulkantraum ir Walzertraum?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 11:38)
Man irgi vertimec butu aktualu - artejanciam sezonui, jau geriau turet po ranka, o tai kol susirasi kur gaut... doh.gif Pernai apie Druskininkus niekur nebuvo, tai kuo tik nepurskiau  doh.gif , o padejo berods Neemazalis, jis irgi akaricidas. Tai kurgi galima to gerio rast?
Merginos, gal kas auginates B.x rubella Mobisu? Ar ieskot uzsieni ar pavasariop kas pasidalintu  blush2.gif ? Ir siaip apibudinkit ja, kas turit, ar lepi, kaip auga ir pan. Aciu...
Papildyta:

As irgi paieskojau nuotrauku... man tai sios veisles nelabai.... as nusiziurejus buvau visai kitokias... Bolero, gal dar nieko. O gal galima Monikos paprasyt, kad atsiustu nuotrauku Goldikos, Vulkantraum ir Walzertraum?

Jeugu neklystu Kile turi Mobisu, as irgi jos norciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 12:38)

Merginos, gal kas auginates B.x rubella Mobisu? Ar ieskot uzsieni ar pavasariop kas pasidalintu  blush2.gif ? Ir siaip apibudinkit ja, kas turit, ar lepi, kaip auga ir pan. Aciu...

Rudenį iš Kilės gavau mažą daigelį - dabar ant palangės gyvendamas auga lėtokai, bet labai tikiuosi, kad pavasario sulauks. Mačiau žydinčią, labai graži spalva wub.gif
Atsakyti
Mobisu ir man labai graži wub.gif Dar mane labai sužavėjo Fandango bigsmile.gif Berods Karambole anksčiau irgi ja žavėjosi smile.gif Gal auginate ją kuri nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 24 sausio 2013 - 15:11
QUOTE(Linetax @ 2013 01 24, 16:08)
  Dar mane labai sužavėjo Fandango  bigsmile.gif Berods Karambole anksčiau irgi  ja žavėjosi  smile.gif  Gal auginate ją kuri nors?

OOOO, Fandango gerbeju gretos dideja biggrin.gif (as, kaskoniukas, Linetax) Nors ne viena jos dar net neturim lotuliukas.gif Bet uztat svajojam isigyt... o svajones kartais ima ir isipildo mirksiukas.gif As tai visas viltis dedu i Purkelio susirasinejima su Monika, duok Dieve gal kas is to ir gausis 4u.gif
Siandien ismeciau Maya verysad.gif Taip ir nesigavo su ja nieko.... supuvo. Ziuriu, yra dar ir kitokiu veisliu margalapiu (Snowbank, Katrin Bonte, Apricot Queen variegated, Grazie), gal kas auginotes? Kol kas tai Maya man pati paciausia ir dar Wupperstoltz labai noreciau...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 20:07)
OOOO, Fandango gerbeju gretos dideja  biggrin.gif (as, kaskoniukas, Linetax) Nors ne viena jos dar net neturim  lotuliukas.gif Bet uztat svajojam isigyt... o svajones kartais ima ir isipildo  mirksiukas.gif As tai visas viltis dedu i Purkelio susirasinejima su Monika, duok Dieve gal kas is to ir gausis  4u.gif
Siandien ismeciau Maya  verysad.gif Taip ir nesigavo su ja nieko.... supuvo. Ziuriu, yra dar ir kitokiu veisliu margalapiu (Snowbank, Katrin Bonte, Apricot Queen variegated, Grazie), gal kas auginotes? Kol kas tai Maya man pati paciausia ir dar Wupperstoltz labai noreciau...

Oho, Fandango kokia gražuolė bigsmile.gif wub.gif Gaila, kad nepavyko su Maya, bet gal pavasarį gausite auginukų.
Papildyta:
Prieš tris savaites "verkiau", kad Bornergold neaugina nei vienos šaknelės, tada ją perpjoviau per pusę, atnaujinau pjūvį ir vėl įmerkiau į vandenį. Ką manote - abi jau su šaknelėmis thumbup.gif , tikiuosi, kad pasodinus pradės augti ax.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz Jus thumbup.gif Tikrai smagu buna, kai stengiesi, popini tuos augaliukus, o po to lauki zydejimo...
Pamenu, Purkelis, berods is seklu brugmansijas augintis bande. Sudygo ir.... idomu, kuo viskas baigesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 20:18)
Dziaugiuosi uz Jus  thumbup.gif Tikrai smagu buna, kai stengiesi, popini tuos augaliukus, o po to lauki zydejimo...
Pamenu, Purkelis, berods is seklu brugmansijas augintis bande. Sudygo ir.... idomu, kuo viskas baigesi  g.gif

As turiu Katrin bonte, pernai bandziau atsikratyt , nepavyko lapai viska atpirko.

Is seklyciu isaugo augaliukai ,puse metro aukscio , lapai labai grazus ir dideli buvo. Zeimoja visi susiglaude smile.gif Ziuresim gal kas prazys smile.gif
Nu jus cia gerai , jauciu visu spaudima doh.gif , o jeigu atsiuntus neisgyvens .... dievuleliau
Atsakyti
Mobisu turi Kile, kiek zinau jai pavyko padauginti jos, nors as pati bandziau is jos sakeliu parsivezus tai man nepavyko, su sita ne taip paprasta kai su kitom veislem. Pati tikiuosi is Kiles gauti smile.gif
as pernai uzsisakiau tokia is serijos kur sunkoka auginti ir padauginti, tai lyg turejau pora jau auganciu atzaleliu taip laikiau Kilei ir neislaikiau sad.gif plius ir didysis augalas neka isrodo saltojoj... ech galvoja kazka idomesnio turesiu, nezinau nei kaip elgtis, pavasaris dar tolokai, kad temptis namo...
http://shop.strato.d...98/Products/346

QUOTE(karambole @ 2013 01 24, 19:07)
OOOO, Fandango gerbeju gretos dideja  biggrin.gif (as, kaskoniukas, Linetax) Nors ne viena jos dar net neturim  lotuliukas.gif Bet uztat svajojam isigyt... o svajones kartais ima ir isipildo  mirksiukas.gif As tai visas viltis dedu i Purkelio susirasinejima su Monika, duok Dieve gal kas is to ir gausis  4u.gif
Siandien ismeciau Maya  verysad.gif Taip ir nesigavo su ja nieko.... supuvo. Ziuriu, yra dar ir kitokiu veisliu margalapiu (Snowbank, Katrin Bonte, Apricot Queen variegated, Grazie), gal kas auginotes? Kol kas tai Maya man pati paciausia ir dar Wupperstoltz labai noreciau...

Nepergyvenk, Mayos tikrai kazkas tures pasidalinti, jei ne is pavasario tai vasara 4u.gif Katrin ir as turiu, siaip sita ne tokia lepi kaip Maya mano patirtimi. Kaip visada sakau, kad nemazai priklauso nuo to kokias gali joms suteiskti ziemojimo salygas, maniske antramete Maya nyksta beziemodama saltojoj... o Katrin Bonte numesta mazute, nes irgi kazkaip tik del lapu visai jos neatsisakau, visa kita tai ot... labiausiai tai nepatinka, kad nepavyksta jos kaip grazaus medelio auginti, bet cia matyt toks augimas, kaip ruzavos paprastos ir gal nereikia tada prievartaut, o tiesiog grozetis lapu margumu...

QUOTE(Purkelis @ 2013 01 24, 21:54)

Nu jus cia gerai , jauciu visu spaudima doh.gif , o jeigu atsiuntus neisgyvens .... dievuleliau

tai gal tu dvieju paprasyk Fandango blush2.gif lotuliukas.gif nors man atrodo, kad ji is tokiu kuri lengvai dauginsis ir neturetu buti lepi.

Del Vertimec, kam labai reikia parasykit, gal susitarsim - man vyras uzpirko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 01 24, 21:54)
As turiu Katrin bonte, pernai bandziau atsikratyt , nepavyko lapai viska atpirko.

Is seklyciu isaugo augaliukai ,puse metro aukscio , lapai labai grazus ir dideli buvo. Zeimoja visi susiglaude smile.gif Ziuresim gal kas prazys smile.gif

O tai kodel jau taip negraziai - atsikratyt? lotuliukas.gif Tai su tom sekliukem dar viskas nesibaige bigsmile.gif , fain, lauksim kas bus toliau....

O Fandango, tai gal ir visas tris reikia imt lotuliukas.gif Bent jau as nenoriu dar kokius tris metus laukt, kol kas nors pasidalins sakele, kol ji prazys.... O jei dar, neduok Dieve, atsisiusit, o ji neperziemos... schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi gundausi įsigyti Fandango, bet jei žinočiau kaip atrodo Vulkantraum bei Walzentraum, galbūt imčiau iš tų vieną, kad galėtume ateityje apsikeist g.gif
Atsakyti