Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Astaite1 @ 2013 01 27, 12:48)
Pernai parsisiunčiau tris:
Angels Inspiration;
Nicoline;
Sonja.

Puoliau ieškoti, kaip jos atrodo smile.gif Tik Angels inspiration neradau, kitos labai gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, merginos, prisigyriau ant savo galvos, kad pas mane visos gerai ziemoja doh.gif Sodybon anyta nuvaziavus, tai sako, kad viena sudziuvus - stiebas susiraukslejes doh.gif Tai jau bus kaip Mayajai, itariu supuvo verysad.gif O svarbiausia, kad nezinau net katroji.... ar is tu naujuju vokietaiciu, ar senosios vaikai (bet sitos tai turbut viska istveria). Reiks per Uzgavenes lekt i sodyba apraudot netektis.....
Atsakyti
Radau ANGELS INSPIRATION - superinė

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 sausio 2013 - 00:31
QUOTE(karambole @ 2013 01 28, 00:20)
Oi, merginos, prisigyriau ant savo galvos, kad pas mane visos gerai ziemoja  doh.gif Sodybon anyta nuvaziavus, tai sako, kad viena sudziuvus - stiebas susiraukslejes doh.gif  Tai jau bus kaip Mayajai, itariu supuvo  verysad.gif O svarbiausia, kad nezinau net katroji.... ar is tu naujuju vokietaiciu, ar senosios vaikai (bet sitos tai turbut viska istveria). Reiks per Uzgavenes lekt i sodyba apraudot netektis.....
man ir su viena lepune taip nutiko, bet as jos neskubejau ismest, parnesiau i virsu ir dar koki menesi ziurejau i ja ir laisciau, galvojau, kad bereikalo, bet viena diena ji mane nudziugino, eme ir atzele is saknu biggrin.gif pasokau ligi dangaus is laimes.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 28, 02:20)
Oi, merginos, prisigyriau ant savo galvos, kad pas mane visos gerai ziemoja  doh.gif Sodybon anyta nuvaziavus, tai sako, kad viena sudziuvus - stiebas susiraukslejes doh.gif  Tai jau bus kaip Mayajai, itariu supuvo  verysad.gif O svarbiausia, kad nezinau net katroji.... ar is tu naujuju vokietaiciu, ar senosios vaikai (bet sitos tai turbut viska istveria). Reiks per Uzgavenes lekt i sodyba apraudot netektis.....

Na, gal dar nereikės apraudoti - išbandykite visas galimybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 01 28, 01:30)
Radau ANGELS INSPIRATION - superinė
čia

Visas tris man parinko Kilė, ji žiūrėjo, kad nebūtų lepios.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 01 28, 09:07)
man ir su viena lepune taip nutiko, bet as jos neskubejau ismest, parnesiau i virsu ir dar koki menesi ziurejau i ja ir laisciau, galvojau, kad bereikalo, bet viena diena ji mane nudziugino, eme ir atzele is saknu biggrin.gif pasokau ligi dangaus is laimes.

Oi, duok Dieve, kad ir man viskas taip baigtusi biggrin.gif. Bus matyt, kas per situacija, ir ka galiu daryt, kai nuvaziuosiu... Itariu, kad tai gali ir mano norimu veisliu sarasiuka pakoreguot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 01 28, 09:36)
Visas tris man parinko Kilė, ji žiūrėjo, kad nebūtų lepios.

Tikra tiesa, Kile musu didzioji eksperte thumbup.gif. Be jos pagalbos neissiverciau ir as kai rinkausi veisles 4u.gif . Kai renkiesi, taigi ziuri tik i ziedu grozi, i spalvas, na dar pilnavidure ar ne.... O Kile paziuri ir sako: sitos lapai bus negrazus, jautri mineralu trukumui, sitos ziedai labai pilnaviduriai, lietinga vasara pus neissiskleide, ziurek, kad antrasis sijonas pilnai is ziedo islystu ir pan. Tada jau pradedi i augala kitaip ziuret, ir daug kas nuotraukose kitaip pasimato...
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 28, 10:20)
Tikra tiesa, Kile musu didzioji eksperte  thumbup.gif. Be jos pagalbos neissiverciau ir as kai rinkausi veisles 4u.gif . Kai renkiesi, taigi ziuri tik i ziedu grozi, i spalvas, na dar pilnavidure ar ne.... O Kile paziuri ir sako: sitos lapai bus negrazus, jautri mineralu trukumui, sitos ziedai labai pilnaviduriai, lietinga vasara pus neissiskleide, ziurek, kad antrasis sijonas pilnai is ziedo islystu ir pan. Tada jau pradedi i augala kitaip ziuret, ir daug kas nuotraukose kitaip pasimato...

Pritariu , Kile musu auksas smile.gif Tiek ziniu pas ja , atrodo klausciau ir klausyciau kaip ji apie kiekviena augaliuka pasakoja.

karambole siulyciau paziuret ar ji neperdziuvus , ar neperslapus. Jeigu sausa palaistyk, gal kotukas issipus (pas mane kartais taip buna, bet daziau senom). Jeigu didelis kotas , bandyciau , gabaliuka atpjaut ir ikist i zeme ar i vandeni. Nu o jiegu perlaisyta... net nezinau.
Jeigu nedidele isinesk namo, bus paprasciau stebeti.

Nieks neplanuojat is cia uzsakinet http://www.engelstrompete.de/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 28 sausio 2013 - 09:33
Oi, Purkeli, nepilk druskos ant zaizdos biggrin.gif .As gi 150 km. nutolus nuo dalies savo brugmansiju doh.gif , jos Dzukijoj sodyboj. Paskutini karta ten kucias sventem... Va, kad jos cia pat butu, tai gal taip ir atsitike nebutu... Ten palaisto kai pasakau, bet kai pati nematau kaip viskas atrodo, tai sunku ir suprast ar uzdziuvus ar supuvus ar ligota doh.gif.
O tai is Olandu siuntimas netinka mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Ar kas uzsisakines augaleliu is vokieciu? Noreciau prisijungti.
Atsakyti
karambole, ziuriu jau ir pas Jus nuostoliai... As irgi turiu toki pat varianta - maya dziuvo dziuvo ir nusibaige iki saknu. Tas pats su balta... sad.gif Kai nulauzi stiebeli,tai tiesiog visai isdziuves tusciaviduris. doh.gif Kazkaip keistai sunyko, o gal cia toks puvinys buvo(mat as dazniau turiu problemu su perlaistymu, nei su perdziovinimu). Nu, zodziu, gaila. Laikau irgi maya iki zemes negyva ir laukiu, gal kas dar isdygs... O jei ne - ir vel bus rupestis is kur ja gauti.

Atsakyti