Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

Sveikutes, na tikiuos jau daugiau pasveikusiu
Mes ir auginamm dantukus, seiles varo upeliais, seniai taip bebegogerai kad salta lauke, nors nervas neima kad reikia namie sedeti. doh.gif
Atsakyti
niu mes buvom iskise nosi i lauka, tai mano rankinukas vardu liucina atsisako eiti tai kiek panesiojau po lauka nes rogems saligatviai nuvalyti ir namo, na nemielas tas orelis bet biski pakvepavom ir namo, namu sienos jau baisiai spaudzia ax.gif , norisi pramogu, kokiu ideju gal kas turi ka merginos galetume nuveikti, as mokinau lipdyti gal kas ka moka dar idomaus,nu beleka pvz moka daryti uztepele prie vyno lotuliukas.gif ...
Atsakyti
sveikos,
nu jus emrginos duodat...kinas uz puse kainos ir jus norit pries pat seansa ju gauti smile.gif as pries dienas nusipikrau ax.gif
Pi gyvenimas...paziuret siaip nieko, bet neuzkabino...paziurejau ir pamirsau...o vat Hobita kai paziurejau, dar su vyru tris dienas kalbejom ir laukiam antros dalies ax.gif

mes ir lyg link ligos einam...nosyte lyg varvet nori, ziurek, dar sukosti karts nuo karto...ir ka svabiausia abu maniskiai vienu metu visad suserga doh.gif tai nebleidau dickio i darza snd, gal spesim liga pasigauti ir neisisirgsim...jau galvojau, rekorda ejimo i darzeli laika pamusim, bet kur tau....dvi savaites ir namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 01 21, 14:19)
sveikos,
nu jus emrginos duodat...kinas uz puse kainos ir jus norit pries pat seansa ju gauti  smile.gif  as pries dienas nusipikrau  ax.gif
Pi gyvenimas...paziuret siaip nieko, bet neuzkabino...paziurejau ir pamirsau...o vat Hobita kai paziurejau, dar su vyru tris dienas kalbejom ir laukiam antros dalies  ax.gif

mes ir lyg link ligos einam...nosyte lyg varvet nori, ziurek, dar sukosti karts nuo karto...ir ka svabiausia abu maniskiai vienu metu visad suserga  doh.gif  tai nebleidau dickio i darza snd, gal spesim liga pasigauti ir neisisirgsim...jau galvojau, rekorda ejimo i darzeli laika pamusim, bet kur tau....dvi savaites ir namie  doh.gif

niu tai zumba namie dabar soksi smile.gif .

as kaskaip apie ta hobita net aprasymoo nepaskaiciaau bet pavadinimas man sako kad apie gomlinus kokius tai ten tongue.gif , tuoj pasitikslinsiu apie ka gi biggrin.gif , sudominai.
Papildyta:
cha neklydau gomlinai..nea ne man...
vaiks miega einu siuti zuikio, pradejau praeitom velykom tai gal siom velykom baigsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 21, 13:16)
niu mes buvom iskise nosi i lauka, tai mano rankinukas vardu liucina atsisako eiti tai kiek panesiojau po lauka nes rogems saligatviai nuvalyti ir namo, na nemielas tas orelis bet biski pakvepavom ir namo, namu sienos jau baisiai spaudzia  ax.gif , norisi pramogu, kokiu ideju gal kas turi ka merginos galetume nuveikti, as mokinau lipdyti gal kas ka moka dar idomaus,nu beleka pvz moka daryti uztepele prie vyno  lotuliukas.gif ...

Kad ir kortoms pazaisti galime rinktis, nes pvz su kokiais kokteliaiu degustavimais, kai kam nekaip gali baigtis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gedutis irgi daiginasi dantukus,seiles tysta,naktimis neramiau miega,bet siaip normaliai. ax.gif

Mes i lauka tai einam,mums normaliai.I miska kai ilendi tai visai gerai. thumbup.gif

O del kino,tai mes nezinojom ,kad bilietai su akcija. g.gif
Atsakyti
O kode namie Zumba? Ne, ne, mano vyrai mane isleidzia jei ir serga smile.gif snd Super presiukas biggrin.gif

Ryt eisiu pas seimos gyd....prisiimsiu siuntimu ir darysiuos tyrimus...feee, laukia trankymaisi po polikninikas...
Papildyta:
Ai, o Hobitas patiks til tiems, kas megsta Ziedu valdova smile.gif

Parsisiunciau Vargdienius...reiks koki vakara su buteliu vyno paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 01 21, 16:14)
O kode namie Zumba? Ne, ne, mano vyrai mane isleidzia jei ir serga smile.gif snd Super presiukas biggrin.gif

Ryt eisiu pas seimos gyd....prisiimsiu siuntimu ir darysiuos tyrimus...feee, laukia trankymaisi po polikninikas...
Papildyta:
Ai, o Hobitas patiks til tiems, kas megsta Ziedu valdova smile.gif

Parsisiunciau Vargdienius...reiks koki vakara su buteliu vyno paziuret smile.gif

Jei neskubu geriau nevaikscioti po gyd dabar doh.gif
Atsakyti
Liucinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atlaiski ir ne teiski biggrin.gif

Laba smile.gif

Kaip man ŠALTA blink.gif , kaip noriu vasaros, jei galiu išvengti ėjimo į lauką, tai ir neinu doh.gif kaži kaip neišėjus į lauką pakliūti į darbą g.gif

Joris vėl kosti, dvi dienos ir vėl viskas iš pradžių unsure.gif

Aš jaučiu, kad mes dantukų rekordininkai, turim visus 6 biggrin.gif dabar parkeliauja viršutiniai krūminiai, jau matos galiukai, bet dar neprasikalė doh.gif vargsta vaikas, pirštai burnoj ir zirzalas doh.gif kai išdygs įdomiai atrodysim su 6 dančiais viršuj ir 2 apačioj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriscius: 21 sausio 2013 - 19:31
Mums tie dantys jau senai dygsta... ale niekaip neisdygsta doh.gif doh.gif Seilejas kai koks Bethovenas biggrin.gif
Atsakyti
niu mano vaiks tai be seiliu ,ale jei seiletusi tai bent suprasciau kad siunta del dantu.....
nu gerai dantys labai svarbu bet nenuklystam nuo pagrindines temos apie vyna kotletus ir kortas bigsmile.gif buciau labai uz pokeriuka-ale kap tos nusivylusios seimininkes tik mes vadintumemes atsigavusios seimininkes thumbup.gif .
Atsakyti
Krisciau, mes turim 8... Dantenos isbyrkusios, piktas vaiks, bet kaip nesimato, taip nesimato kutu smile.gif ai nieko, stipresni dantukai bus smile.gif
QUOTE(Reniss @ 2013 01 21, 18:52)
Jei neskubu geriau nevaikscioti po gyd  dabar doh.gif

Ale kad reik...pries 2 metus buvau pas endokrinologa, kai man reik kas pusmeti...ir noriu inkstus ar nugara issitirti...kazkas ne taip...
QUOTE(ramushka @ 2013 01 21, 21:38)
niu mano vaiks tai be seiliu ,ale jei seiletusi tai bent suprasciau kad siunta del dantu.....
nu gerai dantys labai svarbu bet nenuklystam nuo pagrindines temos apie vyna kotletus ir kortas  bigsmile.gif  buciau labai uz pokeriuka-ale kap tos nusivylusios seimininkes tik mes vadintumemes atsigavusios seimininkes  thumbup.gif .

Eik sau, nemoku pokerio smile.gif
Atsakyti