Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

Labas rytas,

pas mane vyrai i lova 10 atejo su kavute smile.gif ,bet nakti-paryciais pats vyrs pas Domuli vaiksciojo, tad normaliai pailsejau, uzteko smile.gif

Oi ne, kita penktadieni as pasuosiu...lyg 18 diena kine bilietai pigiau, gimtadienis kino teatro, tad reiks su vyru varyt kina ziuret smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kaip gražu už lango... O mes namie tupim. Dičkė šįkart susirgo. vakar tempa iki39 užkilus buvo... pramiegojo vaikas beveik visą dieną..
atsibodo jau visos ligos.. tai vienas, tai kitas...

žiūriu, smagiai pasimeetinot thumbup.gif

Kollekcioniere, fainas bolidas thumbup.gif o vairuotojai bolido dar fainesni thumbup.gif

Krisčiau, sveikatos linkėjimai Rūtelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 01 11, 14:18)
Yra geri gastro gydytojai Žinddžius su žmona, kiek žinauu žmona vaikus tikrai prižiuri, o kas del vyro negaliu nieko pasakyti, jis Navicko klinikoj Kretingos g. Mokamai dirba, manau neatsisakys pakonsultuoti.
Dar yra zolininke prie Mazeikiu, reiktu nuvaziuoti parinktu jums zoleliu kad atstatyti stemple, rasau is savo patirties, nes pati daug vargau. Jei reiks turiu kazkur tos zolininkes mob.  Gal ir pati girdejai apie Jadvyga.

Ačiū smile.gif Žinau Jadvygą, bet manau šaltalankis padėjo, nes jau pradėjom viską valgyti 4u.gif

QUOTE(FLEXE @ 2013 01 11, 15:44)
Krisciau, mes gulejom 10 dienu

blink.gif dar mums pasisekė

Rimma, ačiū, būtinai perduosiu mirksiukas.gif Jums irgi sveikatytės 4u.gif Tikiu kaip nusibodo ligelės, man jau irgi važiuoja nuo jų stogas, kaip įsisuko nuo rudens taip ir niekaip nesibaigia schmoll.gif

Labukas 4u.gif

Baltas pavydas dėl Kurpių biggrin.gif prisitrinsiu ir aš kitąkrt bigsmile.gif
Sėdžiu darbe ir nesuprantu ką aš čia veikiu, taip noriu namo biggrin.gif Savaitę atitrūkau, tai dabar sunku susikaupti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kriscius @ 2013 01 14, 14:02)
-jau pradėjom viską valgyti  4u.gif
--Rimma, ačiū, būtinai perduosiu  mirksiukas.gif Jums irgi sveikatytės  4u.gif Tikiu kaip nusibodo ligelės, man jau irgi važiuoja nuo jų stogas, kaip įsisuko nuo rudens taip ir niekaip nesibaigia  schmoll.gif
---Sėdžiu darbe ir nesuprantu ką aš čia veikiu, taip noriu namo  biggrin.gif Savaitę atitrūkau, tai dabar sunku susikaupti  doh.gif

- thumbup.gif
--mes ir nuo rudens, o gal net nuo vasaros. Ilgiausias laikotarpis be ligų - savaitė biggrin.gif
---darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs biggrin.gif aš ir tingiu...
Atsakyti
sveikutes
rimma sveikatytes
mano Emis ir apsirgo, mes su dukriuku pas mociute visa savaitgali praleidom, bet jau teks grizti siandien, nes jau vyrui i darba ax.gif
Atsakyti
Uz 10 min suzinosiu kas yra Zumba smile.gif
Atsakyti
kaip grazu parke, kaip sauniai viskas apsarmojo thumbup.gif o ir saltukas nenidelis pasirode.....
reiktu besmegeni palipdyti koki bet sniegelis toks purutis kad ojoj. ..
Atsakyti
Oho kaip tylu, tipo geras oras, sportuojat su rogutemis:)
Atsakyti
niu ir as jau galvojau klausti ka marfutes veikiat. uzeinu tylu, ir vel iseinu.

o gal kino teatre ka rodo gal mums jau reikia naujo plano bigsmile.gif .
Atsakyti
Labutis

QUOTE(FLEXE @ 2013 01 14, 20:50)
Uz 10 min suzinosiu kas yra Zumba smile.gif

Tai sužinojai, kas ta zumba? ko nepasidalyji gal ir mes užsimanytumėm biggrin.gif

QUOTE(Reniss @ 2013 01 16, 19:33)
Oho kaip tylu, tipo geras oras, sportuojat su rogutemis:)

Šiandien tai ypač geras oras buvo, 2 val pravaikščiojom su mažium, vakar ir neblogas buvo tai panašiai prasivaikštinėjom, nusipirkom naujus batus, tai dabar lauke būnam ir vargo nematom, nesuprantu ko aš anksčiau su tai eco vargau kojnių milijonas o kojos vis tiek šaltos, o dabar vaiko kojytės šiltutėlės kaip namie thumbup.gif

QUOTE(ramushka @ 2013 01 16, 23:31)
niu ir as jau galvojau klausti ka marfutes veikiat.  uzeinu tylu, ir vel iseinu.

o gal kino teatre ka rodo gal mums jau reikia naujo plano  bigsmile.gif .

Planas tai geras man viskas tinka kas susije po 21 val. na bent jau po 20 val. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 01 16, 22:57)
Labutis
Tai sužinojai, kas ta zumba? ko nepasidalyji gal ir mes užsimanytumėm biggrin.gif
Šiandien tai ypač geras oras buvo, 2  val pravaikščiojom su mažium, vakar ir neblogas buvo tai panašiai prasivaikštinėjom, nusipirkom naujus  batus, tai dabar lauke būnam ir vargo nematom, nesuprantu ko aš anksčiau su tai eco vargau kojnių milijonas o kojos vis tiek šaltos, o dabar vaiko kojytės šiltutėlės kaip namie  thumbup.gif
Planas tai geras man viskas tinka kas susije po 21 val. na bent jau po 20 val. cool.gif

Na na kas per batai, nors ir mes savais nesiskundziam pakolkas, tik jau vos vos betinka mums.
Sveikos.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 01 17, 12:01)
Na na kas per batai, nors ir mes savais nesiskundziam pakolkas, tik jau vos vos betinka mums.
Sveikos.

ai nieko ypatingo,sniego batai ir tiek, su nat . kailiu, storu padeliu, bet labai lengvi, važiavom pirkti basučių į danės g. tą parduotuvėlę, netiko dydžiai, tai išėjom su žieminiais batukais biggrin.gif
Papildyta:
Labutis,

Čia man vyras pasiūlė, sako čia kaip tik man vakarėlis biggrin.gif
http://www.ve.lt/nau...vaigalu-893111/
Atsakyti