Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Vakar buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Niekam mineralkos nereikia privezti:) ar kojos neskauda, man dar ausyse bumcikai blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 12 sausio 2013 - 11:38
Snd galva sunkoka, bet norma smile.gif tik va tokiom dienom mano skrandis kiauras biggrin.gif tad laukia valgymo dienele biggrin.gif
Atsakyti
Labutis

Kriscius stiprybės ir daug daug sveikatytės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif neįsivaizduoju, ką tomis dienomis išgyvenai, bet linkiu kad daugiau tokių dienų nebesikartotu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 01 11, 11:49)

user posted image
Vakar buvome laukelyje, ir šiandien bandysim eiti. Čia mūsų naujas bolidas  ax.gif

Smagumėlis vaikučiams žiemą thumbup.gif

QUOTE(Reniss @ 2013 01 12, 13:38)
Sveikos. Niekam mineralkos nereikia privezti:) ar kojos neskauda, man dar ausyse bumcikai blink.gif thumbup.gif

Ne nereik biggrin.gif arbatų vakar primaišiau, ir kojos neskauda, jo bumčikai ir man ausyse, bet patiko reik kartoti dar thumbup.gif Tik miego trūko, reikėjo keltis 10, nes su vaikais važiavom pas draugę į svečius buvom užkviestos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 01 11, 11:39)
Kollekscioniere, jei mes butume leide daryt toki gydyma, koki norejo daryt Klaipedoje ir invalidai greiciausiai butume like...cia visai apie tai nenudimano...tad teko savo iniciatyva bendrauti su Kauno klinikomis...ai, geriau nebeprisiminsiu...kiek teko isgyventi...

O Kauno klinikos vos nenumarino mano dukriuko... Klaipėdoje mums atrodo tinkamus vaistus, ko nesugebėjo žymusis Vilnius. Tikriausiai galiu padaryt išvadą - kas nedirba, tas neklysta... Tik medikų klaidos labai skausmingos...
O dėl visų tų skysčių.. Žinodama sudėtį, namie pas mane pagrindinis valiklis yra soda, actas. Kuo mažiau perku tuos baisiuosius valiklius, nu nebent nešvarumų nebeįveikia liaudiški metodai... Nes visa ta chemija ne tik baisu, kad vaikas paragaus, bet jas aplamai naudoti yra kenksminga.
Atsakyti
Panos JAMAM ??? Grupinis.lt siūlo "75 Lt už 150 Lt vertės 3 val. pirties nuomą sodyboje TRYS MYLIMOS Jums ir Jūsų draugams " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 01 12, 16:56)
Panos JAMAM ??? Grupinis.lt siūlo "75 Lt už 150 Lt vertės 3 val. pirties nuomą sodyboje TRYS MYLIMOS Jums ir Jūsų draugams "  biggrin.gif

Imk imk varysim
Atsakyti
QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 01 12, 16:52)
O Kauno klinikos vos nenumarino mano dukriuko... Klaipėdoje mums atrodo tinkamus vaistus, ko nesugebėjo žymusis Vilnius. Tikriausiai galiu padaryt išvadą - kas nedirba, tas neklysta... Tik medikų klaidos labai skausmingos...
O dėl visų tų skysčių.. Žinodama sudėtį, namie pas mane pagrindinis valiklis yra soda,  actas. Kuo mažiau perku tuos baisiuosius valiklius, nu nebent nešvarumų nebeįveikia liaudiški metodai... Nes visa ta chemija ne tik baisu, kad vaikas paragaus, bet jas aplamai naudoti yra kenksminga.

Na musu atvejai visiskai skirtingi...mes buvome per 10 metu antras toks atvejis Klaipedoje...ir mus bande gydyt pagal vadovelius...
O del chemijos...visi mes tai zinome, tik vat kartais pasitaiko...bet tai nereiskua, kad atsuktus buteliukus laikom priesais vaikus padetus...

Merginos, mums reik toki rimtesni pasisedejima daryti viena karta menesyje, nes, pvz. mano vyrs kitaip nebus labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 01 12, 18:50)
Na musu atvejai visiskai skirtingi...mes buvome per 10 metu antras toks atvejis Klaipedoje...ir mus bande gydyt pagal vadovelius...
O del chemijos...visi mes tai zinome, tik vat kartais pasitaiko...bet tai nereiskua, kad atsuktus buteliukus laikom priesais vaikus padetus...

Merginos, mums reik toki rimtesni pasisedejima daryti viena karta menesyje, nes, pvz. mano vyrs kitaip nebus labai patenkintas smile.gif

tai taip, nemanau ka irgi dazniau i tokius isleistu, tai kita penktadieni darom paprasta pasisedejima biggrin.gif
Atsakyti
niu Reniss moladec thumbup.gif , ne ne daznai neisleis bet maziuku pasisedejimu tai reikia- as uz 4u.gif .

oi as tai galejau visa diena miegoti tik niekas neleido, vyras visa ryta girdziu sako bek mamai caca padaryk...ojojojojjj vyras sako o zadejei 24 val grist-aga taip ir grizau. nu kita kart eisime i Studijos koncerta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes

Vakar labai miego truko,anksti vyrai sukilo,tai teko ir man. doh.gif O gryzom sakyciau visai normaliai,24val butu per anksti,6val per velai,tai 3val buvo pats tas. biggrin.gif Tikrai sauniai praleidom laika. thumbup.gif

Manau kita meetuka reikia daryti su vaikuciais. Maniskis irgi nebutu labai patenkintas,kad as daznai pradeciau be jo tusavoti. schmoll.gif Bet kartais tikrai galima. mirksiukas.gif
Atsakyti