Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 01 17, 11:41)
ai nieko ypatingo,sniego batai ir tiek, su nat . kailiu, storu padeliu, bet labai lengvi, važiavom pirkti basučių į danės g. tą parduotuvėlę, netiko dydžiai, tai išėjom su žieminiais batukais biggrin.gif
Papildyta:
Labutis,

Čia man vyras pasiūlė, sako čia kaip tik man vakarėlis biggrin.gif
[email=http://www.ve.lt/naujienos/kultura/renginiai/sestadieni-klaipedoje---vakarelis-be-svaigalu-893111/]http://www.ve.lt/naujienos/kultura/renginiai/sestadieni-klaipedoje---vakarelis-be-svaigalu-893111/[/email]

as ir su ta pacia reklama biggrin.gif
http://www.ve.lt/nau...vaigalu-893111/
Atsakyti
Labu labu,
Prabudom? smile.gif))
QUOTE(Reniss @ 2013 01 17, 10:01)
Na na kas per batai, nors ir mes savais nesiskundziam pakolkas, tik jau vos vos betinka mums.
Sveikos.

Speju ju marke Demark, po 80 lt smile.gif
Masciau ir as pirkti, bet kad tiek ir liko tos ziemos, bandysim tempti su turimais Bartekais...

Na, o as pradejau sportuot...i Zumba nuejau be apsilimo, tai vos sirdies smugio negavau...tempas greitas, tik spek sokinet smile.gif vienu zodziu, sokiai ten, tik sportiskesni, sikna kraipai, rankas kojas kilnoji ir prakaituoji smile.gif))
Vakar super presiukas buvo, bet kad snd ne presiuka skauda, o nugara biggrin.gif na bet ryt treneris sudarys programele ir stiprinsim nugaros raumenis, nes jie visa gyvenima silpni buvo, raumenukus auginsim biggrin.gif

Kas dar...ryt vyras vedasi I kina Pi gyvenimas...kiek suprantu ramus, bet gerai vertinamas kinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 01 14, 22:57)
kaip grazu parke, kaip sauniai viskas apsarmojo  thumbup.gif o ir saltukas nenidelis pasirode.....
reiktu besmegeni palipdyti koki bet sniegelis toks purutis kad ojoj. ..

Eisiva kartu kada papramogauti ax.gif

user posted image

Vakar apsigyniau diplominį smile.gif Taigi oficialiai esu tamsta matematikos mokytoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kolekcioniere niu tikra tamsta mokytoja su kvietkeliais thumbup.gif sveikinimai dideliausi.
Papildyta:
QUOTE(Reniss @ 2013 01 17, 14:23)

jo ir visai be auchoholio taip supratau tik su plombyriniais ledais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 01 17, 17:50)
Eisiva kartu kada papramogauti ax.gif

Vakar apsigyniau diplominį smile.gif Taigi oficialiai esu tamsta matematikos mokytoja  drinks_cheers.gif

Sveikinimai pagaliau apsigynus thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai jau dabar tikrai jau esim, rink data ir vientą gathering.gif
Atsakyti
Sveikutes

Kollekcioniere - sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kollekcioniere, sveikinimai 4u.gif ech, matematika, kaip aš ją mylėjau mokykloj... wub.gif

o mes visi pasiligojom. dar mažasis kojos nykštuką nusimušo verysad.gif tai nei lauko, nei sniego, nei batų nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kollekcioniere, sveikinimai 4u.gif

Mes su Joriu lakstom po procedūras - šildymai, masažai, inhaliacijos smile.gif nėr kada į darbą eit biggrin.gif dar Rūtelė pradėjo su sese kartu dainos studiją lankyt, tai dabar per daktarus ir būrelius lakioju biggrin.gif turėsim šeimoj dvi dainininkes thumbup.gif

Priminėt sportus, ale jau visai apleidau... reiks ir man susiimt, o tai greit pavasaris, reik pasitempt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 17, 23:59)
o mes visi pasiligojom. dar mažasis kojos nykštuką nusimušo  verysad.gif tai nei lauko, nei sniego, nei batų nereikia biggrin.gif

Sveikatytės 4u.gif ir gydykit pirštelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2013 01 17, 22:36)
Sveikinimai pagaliau apsigynus  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tai jau dabar tikrai jau esim, rink data ir vientą  gathering.gif

Ryt studlende "LAUKINĖ VYŠNIA", 17 val ?

QUOTE(Kriscius @ 2013 01 18, 11:18)
Laba  4u.gif
Kollekcioniere, sveikinimai  4u.gif

Mes su Joriu lakstom po procedūras - šildymai, masažai, inhaliacijos  smile.gif nėr kada į darbą eit  biggrin.gif dar Rūtelė pradėjo su sese kartu dainos studiją lankyt, tai dabar per daktarus ir būrelius lakioju  biggrin.gif turėsim šeimoj dvi dainininkes  thumbup.gif

Priminėt sportus, ale jau visai apleidau... reiks ir man susiimt, o tai greit pavasaris, reik pasitempt  biggrin.gif
Papildyta:

Sveikatytės  4u.gif ir gydykit pirštelį  4u.gif

Ir kaip, padeda tos procedūros ?

Sportus ir aš apleidau dabar... mokslai buvo užėdę, tai viską buvau apleidus... blush2.gif ale aš nemirtinga žinokit ax.gif tęsiu mokslus toliau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes
Kolekcionere su diplomu, ir jegu toliau mokytis:)
Aplaistyti labai noretusi, bet neaisku kas dar bus rytoj, pakolkas nekas, mazoji apsirgo,
Rimma kaip ten sugebejot nusimusti, uzsimete gal ka, manoji ir panesioja uz save sunkesniys daiktus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kollekcionierė @ 2013 01 18, 13:57)
Ir kaip, padeda tos procedūros ?

Gerai, atkrato visus karkalus, nes jau ir antibus sugerem, o visvien karkia visas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes

Krisciau - mazajam 4u.gif Nu jis ir isisirgo,tiek ilgai. doh.gif

Flexe - mes irgi siandien planuojam i Pi gyvenimas eiti. ax.gif Tai gal susimatysim. mirksiukas.gif

Reniss - Sulytei 4u.gif

Rima ma - sveikatos jusu seimynelei 4u.gif

Ryt ir as nelabai galeciau sudalyvauti meetuke,atidedam kitai savaitikei. ax.gif
Atsakyti