QUOTE(Beta1 @ 2013 01 11, 22:56)
Zodziu taip.Biarnas

Kokius rakursu beziuretu, sventa trejybe (kiausiukai ir pimpiukas) tarp koju
Sveikinimai Beta. Busi melyniausia mamyte.
QUOTE(Lietuva @ 2013 01 11, 23:06)
O aš įsisirgau kaip reikiant.

Bijau kad tik gripas nebūtų, nes požymiai tai labai panašūs. Karštis tai kyla tai krenta, mušu tik paracetamoliu. Sloga šiek tiek, gerklė, kosulys šioks toks. Lyg ir raumenis skauda.
Lietuva, laikykis. MB irgi buvo isisirges. Dabar jau maziau, tik dabar abiems gerkles skauda. As jau su gerkles skausmu vos ne susitaikiau - nakti skauda, ryte pabudus labai skauda, siek tiek pakalbejus nebeskauda. Bet eisiu ryt pas seimos gydytoja, gal ka patars, nes norisi tikrai gimdyti be jokiu ligu. Ir MB gydziau atsakanciai. Tai jis irgi man pritare, kad geriausias vaistas - imbieras+medus+ citrina, bet cia persalimui, o ne gerklei.
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 13, 09:55)
Mergytes, kaip del rytojaus susitikimo? Ar bus norinciu?
As pasiziuresiu, ka man rytoj seimos gydytoja pasakys del mano gerkles. Siaip visai noreciau atvykti. Tik kad Lietuva gerai sako, kad reikia saugotis ligu.
Murauske, oi kaip tau smagu - ryt susitiksi su savo naujagimiu. Nerealu. As kazkaip dabar daznai pagalvoju, kad jau kaip ir noriu susitikti, bet dar reikia ir to nestumo, nes tikrai nera dar taip blogai, kaip esu girdejusi is nestukiu - noriu kuo greiciau gimdyt, nes nebegaliu - man viskas super.
Ka gi, reikia eiti baigti tases krautis, kad nebutu paskui kokiu nors siurprizu
O siaip tai kazkaip taip greitai laikas bega. Atrodo iseisiu ir dekreta, tai jau bendrausiu su supermamytemis kiekviena diena, o kazkaip isejau ir laikas taip greitai prabega. Atrodo ir to nespejau, ir to nespejau. Nerealiai greitai laikas lekia.