Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Labuka nestuke.gif
Rasau is AK, pagulde mane, nes lyg ir judesiuku apmazeje buve, skausmeliai pakankina... Nusprende guldyt ir jei viskas ok, rytdienai ruosti CP.
Tad meetuke tikrai nesudalyvausiu, nes jau gal ant ranku lelyte supuosiu smile.gif
O jums gero ir smagaus pasisedejimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 13, 15:33)
Labuka  nestuke.gif
Rasau is AK, pagulde mane, nes lyg ir judesiuku apmazeje buve, skausmeliai pakankina... Nusprende guldyt ir jei viskas ok, rytdienai ruosti CP.
Tad meetuke tikrai nesudalyvausiu, nes jau gal ant ranku lelyte supuosiu smile.gif

Laikykis!!! ryt pakelsim pieno taures uz tave ir tavo lelyte!!!
Atsakyti
Labuka  nestuke.gif

Eik tu sau, net toks malonus siurpuliukas nuejo per nugara bigsmile.gif Rytoj gimtadienis, jeeeeee thumbup.gif Ar labai spurda sirdele ?
Atsakyti
Labuka  nestuke.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip tau faina wub.gif
Aš jau ir laukiu nesulaukiu tos dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka  nestuke.gif

O geras, laikykis ir rytoj visos svesim gimtadieni!! O kiek tu judesiuku buvo? Mane tai irgi jau nuolat lydi skausmeliai, nebezinau kaip cia bus... Na ka pradesim cia visos tuoj byreti smile.gif
Atsakyti
Labuka  nestuke.gif

Prisidedu prie palaikymo komandos 4u.gif laikykis!
Eina sau jauciu sirdis man is krutines islipu zinant kad rytoj susitiksiu su savo mazyliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes, uz siltus zodzius wub.gif
Va, dar siandien galiu, tai naminiu cepaku sukirtau (vyras atveze) smile.gif
BETA, jo, virpa sirdele biggrin.gif
PUMPULE, as neskaiciavau tu judesiuku, tik man nakti ju mazokai jutosi, o atvykus i AK davesi lelka kaip patrakusi biggrin.gif

Jau truputi net bijoti pradedu, jauduliukas savo daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 11, 22:56)
Zodziu taip.Biarnas biggrin.gif Kokius rakursu beziuretu, sventa trejybe (kiausiukai ir pimpiukas) tarp koju  biggrin.gif

Sveikinimai Beta. Busi melyniausia mamyte.

QUOTE(Lietuva @ 2013 01 11, 23:06)
O aš įsisirgau kaip reikiant.  doh.gif Bijau kad tik gripas nebūtų, nes požymiai tai labai panašūs. Karštis tai kyla tai krenta, mušu tik paracetamoliu. Sloga šiek tiek, gerklė, kosulys šioks toks. Lyg ir raumenis skauda.

Lietuva, laikykis. MB irgi buvo isisirges. Dabar jau maziau, tik dabar abiems gerkles skauda. As jau su gerkles skausmu vos ne susitaikiau - nakti skauda, ryte pabudus labai skauda, siek tiek pakalbejus nebeskauda. Bet eisiu ryt pas seimos gydytoja, gal ka patars, nes norisi tikrai gimdyti be jokiu ligu. Ir MB gydziau atsakanciai. Tai jis irgi man pritare, kad geriausias vaistas - imbieras+medus+ citrina, bet cia persalimui, o ne gerklei.

QUOTE(Pumpule @ 2013 01 13, 09:55)
Mergytes, kaip del rytojaus susitikimo? Ar bus norinciu?

As pasiziuresiu, ka man rytoj seimos gydytoja pasakys del mano gerkles. Siaip visai noreciau atvykti. Tik kad Lietuva gerai sako, kad reikia saugotis ligu.

Murauske, oi kaip tau smagu - ryt susitiksi su savo naujagimiu. Nerealu. As kazkaip dabar daznai pagalvoju, kad jau kaip ir noriu susitikti, bet dar reikia ir to nestumo, nes tikrai nera dar taip blogai, kaip esu girdejusi is nestukiu - noriu kuo greiciau gimdyt, nes nebegaliu - man viskas super.

Ka gi, reikia eiti baigti tases krautis, kad nebutu paskui kokiu nors siurprizu lotuliukas.gif
O siaip tai kazkaip taip greitai laikas bega. Atrodo iseisiu ir dekreta, tai jau bendrausiu su supermamytemis kiekviena diena, o kazkaip isejau ir laikas taip greitai prabega. Atrodo ir to nespejau, ir to nespejau. Nerealiai greitai laikas lekia.
Atsakyti
Sveikutes!
Man Akropolis tinka! smile.gif Tai jei ryt mane daktariukas po apziuros isleis dar namo, tai butinai atvaziuosiu i meetuka! biggrin.gif
Mergyte, kaip smagu! wub.gif O jei tau ryt darys CP, tai ryte darytu?As ryt galvoju apie 16 val vaziuoti i AK susitikt su daktariuku, tai db galvoju ar nebus jis uzsiemes g.gif
Atsakyti
Taigi dalyves toliau registruoju:

Beta,
Aster,
Pumpule,
Orchideja -jei daktaryte leis
Rota-jei daktariukas paleis smile.gif

Terze, kaip tu? Prisijungsi? Lyg sakei, kad galetum?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 13, 14:33)
Labuka  nestuke.gif

na laikykis,sekmes uch kaip faina wub.gif
Atsakyti
Mergyte wub.gif wub.gif wub.gif viskas bus gerai, lengvo atsigavimo!
Atsakyti