Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Prince, man vis paskaudedavo pilvuka, jis isitempes budavo. Gydytoja liepe gerti magni diasporal (miltukais). Geriau du kartus dienoje. per tris dienas reikalai pasitaise smile.gif Taciau vakar po pietu vel uzejo skausmai, toks neramus pilvas, vel isitempes... g.gif Ir naktis buvo nerami verysad.gif Siandien vis dar jauciu skausmukus, bet jau pilvo apacioje sone. Gydytojas man sake, jei skauda prie kirksniu, tai nesibaimint, kadangi tai gimdos raisciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 19, 13:33)
Prince, man vis paskaudedavo pilvuka, jis isitempes budavo. Gydytoja liepe gerti magni diasporal (miltukais). Geriau du kartus dienoje. per tris dienas reikalai pasitaise smile.gif  Taciau vakar po pietu vel uzejo skausmai, toks neramus pilvas, vel isitempes... g.gif  Ir naktis buvo nerami verysad.gif  Siandien vis dar jauciu skausmukus, bet jau pilvo apacioje sone.  Gydytojas man sake, jei skauda prie kirksniu, tai nesibaimint, kadangi tai gimdos raisciai unsure.gif

na reiks tada ta nusipirkti,pagerti ir man du kartus dienoje smile.gif
Na lyg praejo,bet dar toks keistas,nu man dar ta vieta pulsuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 19 sausio 2013 - 13:55
Bet koks skausmas sukelia nerima... Paskui lenda blogos mintys... schmoll.gif doh.gif
tfu tfu tfu, viskas bus gerai 4u.gif

Mergaites, o kas yra tas GD ir GTT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 19, 13:58)
Bet koks skausmas sukelia nerima... Paskui lenda blogos mintys... schmoll.gif  doh.gif

na jau tikrai,tie skausmeliai tai siaubas,po to uzmigti negali ,galvoji ,mintys baisios lenda
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 19, 14:58)
Bet koks skausmas sukelia nerima... Paskui lenda blogos mintys... schmoll.gif  doh.gif

GTT - gliukozes tolerancijos testas, ji kazkur daro nuo 26 savaiciu, kai paima krauja patikrina koks gliukozes kiekis, tuomet isgeri stikline gliukozes tirpalo, ir tuomet dar karta patikrina kraujuje gliukozes koncentracija, pasiziuri, ar organizmas gerai susitvarko su gliukoze.

GD- tai gestacinis diabetas, nestumo metu bunantis cukrinis diabetas, kuris dazniausiai pranyksta pagimdzius.
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 19, 13:58)

GD - gestacinis (nėščiųjų) diabetas. GTT - tyrimas atliekamas geriant gliukozės sirupą ir imant kraują prieš gliukozę ir praėjus dviem valandom po gliukozės, iš kurio ir nustatomas, ar yra nestuke.gif diabetas. Tyrimas atliekamas, jei šeimoj yra diabetikų, nėščioji priauga daug svorio, pirmi vaikai (-as) gimė didesnio svorio arba pagal echo vaiko svoris didesnis nei norma. Paprastai daromas 24-28 nėštumo savaitę 4u.gif
Atsakyti
laba,
apkalbejau savo gine doh.gif vakar ir echo dare, ir tonus rase ir tyrimai pareje. Liepe ateit pirmadieni streptokoka pasidaryt. Mano Hmg 99 verysad.gif geriu new nordic, sake mest salint gert kazka is gelezies, bet man jau nuo kvapo pykina, nez ka daryt

QUOTE(orchideja88 @ 2013 01 18, 12:31)
asmon, o kodel tau CP?

pirmas CP, o laiko ne daug praeje+sirdeles bedos

QUOTE(irute1984 @ 2013 01 18, 12:37)
Oj nestukes, net nezinau kas man darosi paskutiniu laiku, esu visiskai be jegu, nakti miegu blogai, vis nerandu sau patogios vietos.... po sios nakties tai is vis visus kaulus skauda lyg kokioje avarijoje pabuvojus o ne po nakties atsikelus... jei taip ir toliau tai tos likusios 10 savaiciu bus man tikras pragaras.....

imk 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2013 01 18, 14:04)
Sveikutes,
Man atrodo kad leliukas jau duoda apie save zinoti,na kai bunu kai guliu ramybes busenoje,kazkas lengvai bumteli,taip kaip pulsas geras biggrin.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Asmon, o Tardyferon tableciu negerei? Man tai jos neturi jokio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 19, 19:36)

Jo as irgi jas pradejau gert, pries pora men buvo gine buvo prirasiusi tothema ampulese, tai vemdavau nuo jo. O sios tabletes liuks.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 01 19, 18:39)
Jo as irgi jas pradejau gert, pries pora men buvo gine  buvo prirasiusi tothema ampule thumbup.gif se, tai vemdavau nuo jo. O sios tabletes liuks.

Sutinku. Tothema man is pradziu buvo normaliai, bet po kiek laiko nesinorejo i ja ziureti, fu fu fu. As tai ferofelgama geriau, tai sitos irgi thumbup.gif, bet paskutiniu tyrimu metu ir hemaglobinas ir feritinas normose, tai jau visai nebegeriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 19, 18:36)

QUOTE(sobo @ 2013 01 19, 18:39)
Jo as irgi jas pradejau gert, pries pora men buvo gine  buvo prirasiusi tothema ampulese, tai vemdavau nuo jo. O sios tabletes liuks.

QUOTE(orchideja88 @ 2013 01 19, 20:12)
Sutinku. Tothema man is pradziu buvo normaliai, bet po kiek laiko nesinorejo i ja ziureti, fu fu fu. As tai ferofelgama geriau, tai sitos irgi  thumbup.gif,  bet paskutiniu tyrimu metu ir hemaglobinas ir feritinas normose, tai jau visai nebegeriu  wub.gif

aciu mergytes, reiks nusipirkt, nes mazei kur perku sultis su gelezim, mane net nuo ju kvapo pykina, brr. tikiuos ka galesiu gert vaistukus. Aciu
Atsakyti
Pumpule, Aster, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti