Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

Tema idomi bet ne is lengvuju, reikes galva pasukti biggrin.gif smile.gif o kas liecia komentarus, vat ir as laukiau, bet taip ir nesupratau ar cia tokia bloga foto kuria ikeliau kad net komentaru neverta, jei jau blogai tai bent parasykit kas blogai, nes gi keliam ne tik kad lauktume komentaru, bet kad ir pacios kitas pakomentuotume, pasakytume kas blogai ax.gif

Shineida, man tie naguciai iskart pirmiausia krenta i akis, o ne gele, bet apsvietimas patiko, spalvos pacios foto 4u.gif

Jomato nieko tikrai sunkuas nera padaryti toki bokeh, reikia tiesiog gal truputi praktikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 15:46)
Spindulele jei nori bokeh badaryti butent lempuciu, tai pasiimk sv. girlianda ir koki daikta pries ja pasistatyk (toleliau) , nusistatyk maziausia F reiksme, sufokusuok i ta daikta ir bus tau bokeh kaip mas mane tik kad burbuliukais, jei nori formu, pati pasidaryk issikirpk is pop. lapo forma kokios nori, ir uzsidek ant objektyvo, siunciau nuoroda kaip taip imanoma padaryti, kaip su programa padaryti nezinau

Ačiū 4u.gif
Dar yotube prisižiūrėjau ir apie tuos uždėjimus.
Tavo foto patiko, o daugiau kažko negaliu pakomentuot pokolkas.
Dar tik skaitau, domiuos, nagrinėju taisykles ir viskas susimakalavę biški doh.gif
Dabar man tik gražu arba ne. Nu, matau kur suspausta, kur per galvą eina kažkas ar iš galvos auga biggrin.gif Kur centruota irgi matau biggrin.gif Bet dar nežinau kada galima centruot g.gif
O šiaip meninės foto tai man aukštasis pilotažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 18:33)
Tema idomi bet ne is lengvuju, reikes galva pasukti  biggrin.gif smile.gif o kas liecia komentarus, vat ir as laukiau, bet taip ir nesupratau ar cia tokia bloga foto kuria ikeliau kad net komentaru neverta, jei jau blogai tai bent parasykit kas blogai, nes gi keliam ne tik kad lauktume komentaru, bet kad ir pacios kitas pakomentuotume, pasakytume kas blogai  ax.gif

Shineida, man tie naguciai iskart pirmiausia krenta i akis, o ne gele, bet apsvietimas patiko, spalvos pacios foto  4u.gif

Jomato nieko tikrai sunkuas nera padaryti toki bokeh, reikia tiesiog gal truputi praktikos  4u.gif

Na nagai ir buvo valentadienio akcentas, nors pagrindinis objektas gėlė biggrin.gif
Aš jau sakiau, kad patiko foto, be to esu dėkinga, kad pamokinai kaip bokeh daryti wub.gif bandžiau šiandien širdelės forma išsikirpti, bet kažkaip nepilna forma gavosi nuotraukose... gal per didelė ar per maža širdis buvo iškirpta g.gif dar norėjau paklausti ką pasirenki, kad bokeh atsispindėtų, kas tas šviesos šaltinis ? Sukau sukau galvą kas čia man apart lempos būt galėtų, bet daugiau neradau unsure.gif turbūt tiktų eglutės girlianda, o kas dar be jos? Ką pas save naudojai nuotraukoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 20:33)
Tema idomi bet ne is lengvuju, reikes galva pasukti  biggrin.gif smile.gif o kas liecia komentarus, vat ir as laukiau, bet taip ir nesupratau ar cia tokia bloga foto kuria ikeliau kad net komentaru neverta, jei jau blogai tai bent parasykit kas blogai, nes gi keliam ne tik kad lauktume komentaru, bet kad ir pacios kitas pakomentuotume, pasakytume kas blogai  ax.gif

as taip tais uzdejimais irgi susidomejau, kad liko nepakomentuota
man nuotraukoj norisi ryskumo, cia gal koks vintazo efektas uzdetas?
is pirmo zvilgsnio sirdeliu neuzfiksavau, tai pirma mintis buvo - kaledine, o paskui pamaciau sirdeles, zodziu ideja patiko, bet man per kalediska 4u.gif
Atsakyti
Na va dabar kazkaip ir smagiau pasidare, kai bent zinau kas patiko, kas ne 4u.gif pirmoji foto buvo naturali, ryski, tik kad dienos metu fotografavau susiliejo man visas bokeh.. siaip as esu naturalumo megeja, jokiu efektu nemegstu, (tu vadinamu actionu) ir dar BW patinka, bet paskutineje foto norejosi kazko vintazinio, tai su spalvom pazaidziau ir norejau kad tas "triuksms" nuotraukoje matytusi, tai tiek smile.gif

Shineida as pasirinkau eglutes girlianda vienspalve, o nepilna forma gavosi gal del to kad sone sirdele gavosi, o ne per pati centra objektyvo?

Atsakyti
*Lollipop*, o koks pas jus aparatas ir objektyvas? rolleyes.gif
Atsakyti
Shineida pas mane canon 500d ir 85mm objektyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 21:13)
Shineida pas mane canon 500d ir 85mm objektyvas  smile.gif

O f koks? Spėju koks 1/8 ar panašiai? ax.gif
Atsakyti
taip 85mm 1.8
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 21:25)
taip 85mm 1.8

Aišku, aš pati labai noriu šviesaus objektyvo, tai man iškart pasistebi kur su tokiu fotografuota smile.gif
Atsakyti
Dedu temai ,,Iliuzija".
Pozuoja man tik katytė mano biggrin.gif
Su apdirbimu dar nesusitvarkau programoj, bet mintį suprasit manau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 15, 10:25)
Dedu temai ,,Iliuzija".

blink.gif Nerealuuuuuuuuuuu bigsmile.gif Negaliu atsižiūrėti. Kaip tinka šiai temai! Labai įtraukia. Kol supratau kur ten tas katukas ax.gif Čia iš lauko fotografavai viduje ant palangės sėdintį katinuką? Einu dar pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti