labai tinka!!! man tai nieko cia apdirbinet ir nereikia
QUOTE(Toe @ 2013 02 15, 10:37)

Ačiū, man pačiai dar kažko norėtųsi, net nežinau ko.
QUOTE(LEEja @ 2013 02 15, 10:42)
labai tinka!!! man tai nieko cia apdirbinet ir nereikia
Čia šiaip dvi foto viena ant kitos sudėtos.
Katukas buvo nufotografuotas kai po mano lapu palindo ir pro duris buvo medžiai nufotkinti.
Tai padariau jb, nors be katės žalios akie nelabai kas ten ir buvo

o kaip reikia viena ant kitos deti nuotraukas?
QUOTE(LEEja @ 2013 02 15, 11:06)
o kaip reikia viena ant kitos deti nuotraukas?
Čia aš su pfotoscape. Parsisiųsk, jis nemokamas.
Per youtubą vis pažiūriu kaip ten su juo dirbti.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 15, 12:08)
Čia aš su pfotoscape. Parsisiųsk, jis nemokamas.
turiu jau parsisiuntus, tai kol kas tik koliazus kelis pabandziau padaryt

QUOTE(Mantė
@ 2013 02 15, 12:47)

Laba diena,
Gal kas nors netyčia turite instrukciją lietuvių kalba fotoaparatui Canon EOS 30D?
Niekaip nerandu
((((
Būčiau labai dėkinga
Gal kas nors netyčia turite instrukciją lietuvių kalba fotoaparatui Canon EOS 30D?
Niekaip nerandu

Būčiau labai dėkinga

http://lt.scribd.com...ika-instrukcija
QUOTE(Jomato @ 2013 02 15, 12:52)
O įmanoma parsisiųsti?

QUOTE(*Lollipop* @ 2013 02 14, 18:33)
Tema idomi bet ne is lengvuju, reikes galva pasukti
o kas liecia komentarus, vat ir as laukiau, bet taip ir nesupratau ar cia tokia bloga foto kuria ikeliau kad net komentaru neverta, jei jau blogai tai bent parasykit kas blogai, nes gi keliam ne tik kad lauktume komentaru, bet kad ir pacios kitas pakomentuotume, pasakytume kas blogai

Nezinau, man tai visu nuoraukos patiko, as komentuoti is taisykliu temos ar pan negaliu, man arba grazu arba nelabai.

Va labai fainai, kad suzinojau apie tai,kaip padaryti sirdeles vietoj svieseliu, tai reikes bandyti praktikuotis.
As tai FB ka tik susikuriau psl, kur dedu savo nuotraukeles.

Kas liecia del menines puses, nu nelabai as meniska, sunku man ka sugalvoti. Del temos paslapties, isvis minciu nulis.

Merginos, gal žinot kaip WB pasitikrint?
Šiandien bandžiau kažką daryt, man atrodo lyg balta, nes matau, kad mano fotikui reik rankiniu statyt tą WB, nes jau kaip mėlynuoja balta spalva
Šiandien bandžiau kažką daryt, man atrodo lyg balta, nes matau, kad mano fotikui reik rankiniu statyt tą WB, nes jau kaip mėlynuoja balta spalva

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 15, 20:45)
Merginos, gal žinot kaip WB pasitikrint?

Nori pasitikrint ar nustatyti rankiniu būdu?

Labai graži nuotrauka iliuzijos tema

QUOTE(shineida @ 2013 02 15, 22:10)
Pasitikrint, nusistatau jau, mano akys rodo baltą, bet jau savo akim nebepasitikiu