Įkraunama...
Įkraunama...

mokinkimes fotografuoti kartu

QUOTE(Jurguras @ 2013 01 27, 17:09)
sveikos, noreciau prisijungti prie jusu turint laiko, nes man sita tema patiko. smile.gif Fotika turiu jau daug metu, o fotografuoti nemoku blush2.gif  blush2.gif tai noreciau uzduot klausimu kas neaisku .Pasikalbejus su fotografais ar megejais, -kiekvienas turi savo megstama rezima. Esu bandzius S ir P rezimus, bet nuotrauku tinkamu zurnalams dar neisgavau biggrin.gif . Kai kur man nerodo diafragmos vertes (pvz M rez.) tai kaip issiaiskint sita?

Beje, jusu nuotraukos labai patiko. smile.gif

Labutis 4u.gif koks pas tave fotoaparatas? Jei neppatingėsi įkelk kokią foto susipažinimui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 27 sausio 2013 - 17:20
Fotoaparatas Olympus E-500. Senokas jau smile.gif nuotraukyciu paziuresiu veliau ka turiu.
Atsakyti
shineida, kaip sekasi? Ką fotografuoji?

Gal tu, o gal ir kiti pradinukai, daro 365 projektą? Sau patiems užsibrėži tikslą, kad kasdien kažką naujo išmoksi ir nufotografuosi. Manau labai priverčia tobulėti smile.gif
Atsakyti
laba diena, priimkit... notworthy.gif
turiu Canon EOS 40D, minciu ir ideju daug, su teorija prastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 01, 12:23)
laba diena, priimkit...  notworthy.gif
turiu Canon EOS 40D, minciu ir ideju daug, su teorija prastai smile.gif

Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
gerai smile.gif nekirptos ir nekoreguotos.
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 01, 12:43)
gerai smile.gif nekirptos ir nekoreguotos.

Su teorija gal ir prastai, bet su praktika thumbup.gif Iš kur išmokai taip? Žiūriu čia visos pradinukės tokio aukšto lygio, kad gal man reikia dar į žemesnę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 02 01, 14:07)
Su teorija gal ir prastai, bet su praktika  thumbup.gif Iš kur išmokai taip? Žiūriu čia visos pradinukės tokio aukšto lygio, kad gal man reikia dar į žemesnę  unsure.gif

is niekur neismokau, tiesiog patinka fotografija, i viska ziuriu ne tiesiogiai, o "per objektyva" ir visur matau nuotraukas, kompozicijas biggrin.gif arba mintyse atriranda vaizdas, tada ji bandau igyvendinti smile.gif
pradejau nuo 1 temos pradziamoksli skaityti, bet temu tai 150 - uztruksiu minimum 3 menesius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 01 vasario 2013 - 12:15
QUOTE(LEEja @ 2013 02 01, 13:14)
is niekur neismokau, tiesiog patinka fotografija, i viska ziuriu ne tiesiogiai, o "per objektyva" ir visur matau nuotraukas, kompozicijas biggrin.gif arba mintyse atriranda vaizdas, tada ji bandau igyvendinti smile.gif
pradejau nuo 1 temos pradziamoksli skaityti, bet temu tai 150 - uztruksiu minimum 3 menesius smile.gif

Seniai su fotoaparatu draugauji? Foto nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 02 01, 14:20)
Seniai su fotoaparatu draugauji? Foto nuostabios  wub.gif

su situo, kuri dabar turiu tai vat nelabai draugauju, neikertu nekaip islaikymo ir diafragmos nors tu ka, pora metu jau turim, pries tai turejom Fuji Finepix kazkoki, o dar pries tai fotkinau rusisku juostiniu - radau darbe numesta kaip sugedusi, bet man geras buvo smile.gif tai bendroj sumoj 10 metu susidaro blink.gif
nezinau ka daryt, pasimetusi esu visai, galvoju gal pas Zoluba i fotomokykla uzsirasyti, bet 10 pamoku 480 litu, kazkaip nezinau, drauge ikalbineja, suprantu, kad reikia teorijos.. todel ir cia lendu prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 01, 13:55)
su situo, kuri dabar turiu tai vat nelabai draugauju, neikertu nekaip islaikymo ir diafragmos nors tu ka, pora metu jau turim, pries tai turejom Fuji Finepix kazkoki, o dar pries tai fotkinau rusisku juostiniu - radau darbe numesta kaip sugedusi, bet man geras buvo smile.gif tai bendroj sumoj 10 metu susidaro  blink.gif
nezinau ka daryt, pasimetusi esu visai, galvoju gal pas Zoluba i fotomokykla uzsirasyti, bet 10 pamoku 480 litu, kazkaip nezinau, drauge ikalbineja, suprantu, kad reikia teorijos.. todel ir cia lendu prie jusu smile.gif

Nenori į Pradžiamokslių temą? Ten namų darbai grynai apie diafragmą ir išlaikymą. Turėtum nemokamus kursus online wink.gif Nes profės naujokus rimtai išmuštruoja biggrin.gif Aišku tu ne naujokė, nes tokias foto daryt reikia ne tik žinių, bet ir nuojautos, žvilgsnio, galų gale talento thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 02 01, 13:55)
su situo, kuri dabar turiu tai vat nelabai draugauju, neikertu nekaip islaikymo ir diafragmos nors tu ka, pora metu jau turim, pries tai turejom Fuji Finepix kazkoki, o dar pries tai fotkinau rusisku juostiniu - radau darbe numesta kaip sugedusi, bet man geras buvo smile.gif tai bendroj sumoj 10 metu susidaro  blink.gif

Na fotoaparatas pas jus jau daugiau nei megeju :-) is nuotrauku matosi kad su fokusu, baltos spalvos balansu ne kas.. Pradekit nuo pradmenu kaip ir visos. Bandyk is pradziamoksliu temos nd daryti, tada irsusidraugausite su islaikymu, diaframa ir jautrumu smile.gif be to - butinai fotoaparato instrukcija perskaitykite! wink.gif
Atsakyti