Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

labas vakaras 4u.gif
gal galit patarti, kokį dydį imti American Eagle džinsinio švarkelio su ~88 cm krūtine? unsure.gif S ar M?
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 10, 14:00)
Ačiū kompanijai už darbą ir prekes aciuks.gif. Viskas čiki, tik UGG nemelavo aprašymuose, kad 16" circumferance ir yra 40 cm ir man blauzdos "plaukioja" tiesiog doh.gif. Kam įdomu Šitie, tik chestnut spalvos. Abejoju, ar kas taip dailiai pasiaurintų, kaip ten viskas padaryta gamykliškai schmoll.gif.

Bet tai kaip gaila unsure.gif o su megztom kojinėm ar džinsus sukišus-ne geriau? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ligna @ 2013 01 10, 17:20)
Gal kas žino kokio ilgio diržas 3X,moteriškas iš Talbots  ax.gif

Bandau išmąstyt g.gif Turėtų būt 45-47 in iki pirmos skylės,nes 3X toks liemens dydis nurodytas lentelėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 10 sausio 2013 - 17:29
QUOTE(Rawwwrrr @ 2013 01 10, 17:21)
labas vakaras 4u.gif
gal galit patarti, kokį dydį imti American Eagle džinsinio švarkelio su ~88 cm krūtine? unsure.gif S ar M?

ir mane domina dzinsinis svarkelis is ae.com, krutine 90 cm wink.gif
tikriausiai S ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2013 01 10, 15:46)
Labai pagelbėtumėt  smile.gif nes tik 9 dydis likęs, tai bijau rizikuoti.

paziurejau, pas mane 10 dydis, as pirkdama matavausi ir 9,5 dydi, nes mergina buvo parsisiuntus dvi poras, ir pasirinkau 10 dydi- man jis buvo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2013 01 10, 17:21)
labas vakaras 4u.gif

S 4u.gif
Atsakyti
Gafsa o tai cm kiek čia blush2.gif
Atsakyti
Jau,žinokit,pykstu...kompą įsijungt, moteros,mokat-o pagooglint tingit?
Įvedat google žodį "inches" ir gausit krūvą pasiūlymų kaip juos paversti į centimetrus .
Atsakyti
Na merginos, ka pasiemiau savo siuntikuka ir ecco tie trumpuciai kur buvo paleide po 30 doleriu 9.9.5(40) ikisu koja, bet taip apspausta viskas, ilgio uztektu, bet suspausta koja, kazi tempsis ar ne, nes mislinu gal tada parduot, mano rudi tik

http://www.6pm.com/e...l?zfcTest=mat:1

Gymboree vaikams tai pasaka, tik kiek pastebjau tai tai maziuku skyrius, ne kudikiu, o sekantis, tai mano merginai mazinti emiau su stirniukais tunika 4T tai jai kaip tik kaip tik, o ji dar ne 2 m neturi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 sausio 2013 - 18:04
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 10, 18:55)
Jau,žinokit,pykstu...kompą įsijungt, moteros,mokat-o pagooglint tingit?
Įvedat google žodį "inches" ir gausit krūvą pasiūlymų kaip juos paversti į centimetrus .

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 10, 17:28)
Bet tai kaip gaila unsure.gif o su megztom kojinėm ar džinsus sukišus-ne geriau? unsure.gif

Na, tokių plačių aulų iki šiol nebuvau patyrus, tad nežinau kaip elgtis biggrin.gif. Džinsus sukišus gal situacija ir pageretų, bet kai aš juos planavau prie sukniu, sijonu siltu nesiot su paltuku, tai atrodyciau kaip 6pm manekenkos "isibridusios" i bet kokius aulus biggrin.gif. Galvosiu, ka daryt. Kol kas imeciau pardavimui, gal kuri placiablauzde, bijodama, kad visi batai bus siaurais aulais, nupirks g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 01 10, 01:42)
Sveikos  4u.gif
ar dar AE galima siųst?  ax.gif

Galima

QUOTE(ull @ 2013 01 10, 04:20)
As issiunciau. Prieme uzsakyma. Tikiuosi Taure vakare pirks  ax.gif

Tikrinu kasdien, si vakara jau beveik baigiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai jei kas gausit sias suknytes XS ar S dydzio, ypac jei melynos spalvos, ir netiks-duokit zinoti (geriausia aisku az blush2.gif ), man taip grazu, bet nebeliko doh.gif

My Webpage

My Webpage
Atsakyti