Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Smalsute2 @ 2013 01 10, 20:32)
Merginos, kai jei kas gausit sias suknytes XS ar S dydzio, ypac jei melynos spalvos, ir netiks-duokit zinoti (geriausia aisku az blush2.gif ), man taip grazu, bet nebeliko doh.gif

My Webpage

My Webpage

as uzsisakiau melyna pirmaja XS, jei netiks galesiu perleist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 01 10, 06:12)
yahooo , as čiaaa bigsmile.gif
Einu laisku rasyt biggrin.gif

QUOTE(anerita* @ 2013 01 10, 10:28)
Viskas emeilai del atsiemimo baigti thumbup.gif , kas negavo vadinasi raudoni unsure.gif
Taigi paskubam su mokejimais, nes labai daug raudonu unsure.gif

Nu ir tempai bigsmile.gif mergaites, Jūs nerealios thumbup.gif
Tik kad as uzsikasus siandien nespejau iki banko ir viena saskaitele raudona doh.gif rytoj butinai pasistengsiu pervesti... 4u.gif
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 10, 11:40)
Taip, galima  4u.gif

BostonProper  dedu 4u.gif

ar kodukas papildomas yra?

QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 10, 15:01)
Mergaites, padekit apsispresti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jeigu neskubu palaukite kol gausiu, su 89cm tokius uzsisakiau S, saskaitele apmokesiu ir lauksiu ax.gif
Atsakyti
yahoo.gif Aciu mergaites uz siuntinuka, Landsend striukyte tiko idealiai, aciu patarusioms, kad geriau imti tall ilgarankem, rankoves liuks - ne per ilgos thumbup.gif thumbup.gif M dydis man ant megztuko idealiai, tip top smile.gif man tall dydis su ugiu 168-169 dengia uzpakali.

mano toks modeliukas :
http://www.landsend....~243934_59.html

tik antro paltuko savininke,ji pasimatuos veliau, parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 10 sausio 2013 - 19:15
American eagle dar renkamas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 19:14)
yahoo.gif  Aciu mergaites uz siuntinuka, Landsend striukyte tiko idealiai, aciu patarusioms, kad geriau imti tall ilgarankem, rankoves liuks - ne per ilgos  thumbup.gif  thumbup.gif  M dydis man ant megztuko idealiai, tip top smile.gif man tall dydis su ugiu 168-169 dengia uzpakali.

mano toks modeliukas :
http://www.landsend....~243934_59.html

tik antro paltuko savininke,ji pasimatuos veliau, parasysiu atsiliepimus smile.gif

O gal nesunku būtų pamatuoti striukės ilgį mirksiukas.gif? Būtų lengviau įsivaizduoti, ar dengtų ir manąjį užpakalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 19:14)
yahoo.gif  Aciu mergaites uz siuntinuka, Landsend striukyte tiko idealiai, aciu patarusioms, kad geriau imti tall ilgarankem, rankoves liuks - ne per ilgos  thumbup.gif  thumbup.gif  M dydis man ant megztuko idealiai, tip top smile.gif man tall dydis su ugiu 168-169 dengia uzpakali.

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, Alytaus siuntą paimsiu tik rytoj, nes šiandien dar tik dabar iš darbo parkasiau doh.gif

Parašysiu garsiai temukėj visoms 4u.gif

ruoškit po 3,30 lygiai biggrin.gif
Atsakyti
aha ateinu ir aš pergalės šokio pašokt clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
ačiū Mergaitės už dovanėlę biggrin.gif. Kas įdomiausia, kad tas mizernas siuntinukas ne man - kam dovanų, kas už kompaniją prisijungė. Tai važiavau be jokios laukimo emocijos atsiimt. O atsiėmus buvau labai labai maloniai nustebinta biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal galit kas pakonsultuoti, ar tiktu si suknele Regular ugiui 175 cm g.gif ?
https://www.landsend...T-_-shoppingbag
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 01 10, 21:26)
O gal nesunku būtų pamatuoti striukės ilgį  mirksiukas.gif? Būtų lengviau įsivaizduoti, ar dengtų ir manąjį užpakalį  smile.gif

ilgis per nugara 78 cm., manau irgi dengtu 4u.gif emiau spalva alpine forest, tai ji siek tiek tamsesne nei foto ir ne tokia blizgi smile.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėt su HALE BOB dydžiais? Jeigu tinka kartais XS, kartais S, kažin kokį imti. Megztuką turiu minty
Atsakyti
Delioju ae.com 4u.gif
Atsakyti