Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Idomu su kuom as kartu prekytes atsiminejau is Aneritos ? ax.gif Panos issiduokite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2013 01 10, 12:54)
Gal kas susidūrėt su HALE BOB dydžiais? Jeigu tinka kartais XS, kartais S, kažin kokį imti. Megztuką turiu minty

Man atitinka S perku is ju kaip ir kitus brandus dazniausiai. Polo XS man rekia g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 19:52)
ilgis per  nugara 78 cm., manau irgi dengtu  4u.gif  emiau spalva alpine forest, tai ji siek tiek tamsesne nei foto ir ne tokia blizgi smile.gif

laukiau jusu striukytes ismatavimu, padejote apsispresti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 01 10, 21:58)
laukiau jusu striukytes ismatavimu, padejote apsispresti, aciu smile.gif

bet cia tall ilgis 4u.gif
koki imsit ? ax.gif
Atsakyti
Noriu apsneketi ae.com dzinsus, nes pirma karta nusipirkau. Kokybe wub.gif wub.gif Minksti, siuti kaip pagal mano figura, dailus, nestori ir "nestovintys", nu zodziu kolkas patys paciausi dzinsai.
Jamsiu dar kitu spalvu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 19:59)
bet cia tall ilgis  4u.gif 
koki imsit ?  ax.gif

imsiu regular, nes tall M dydzio nebera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 16:58)
Man atitinka S perku is ju kaip ir kitus brandus dazniausiai. Polo XS man rekia  g.gif

o kiek pas jus per krūtinę? Kažkaip susimėčiau. Įsimečiau į krepšelį S, bet kai pažiūrėjau Size chart, tai krūtinės apimtį rašo XS-33,5-35 inčai, o S-35-36. Man paprastai 34 užtenka. Gal geriau S imti nepaskęsiu, nes megztukas susiaučiamas. Bijau XS bus ankštas. Ot dilema
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 21:02)
Noriu apsneketi ae.com dzinsus, nes pirma karta nusipirkau. Kokybe  wub.gif  wub.gif  Minksti, siuti kaip pagal mano figura, dailus, nestori ir "nestovintys", nu zodziu kolkas patys paciausi dzinsai.
Jamsiu dar kitu spalvu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal galite pasakyti kaip ilgis? Aciu
Atsakyti
QUOTE(nova105 @ 2013 01 10, 13:06)
gal galite pasakyti kaip ilgis? Aciu

Ilgi ten galim issirinkti kiek inseam norit. As imu Regular, tai buna 32" in seam (nuo klyno iki apacios) . Long 34" ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 22:02)
Noriu apsneketi ae.com dzinsus, nes pirma karta nusipirkau. Kokybe  wub.gif  wub.gif  Minksti, siuti kaip pagal mano figura, dailus, nestori ir "nestovintys", nu zodziu kolkas patys paciausi dzinsai.
Jamsiu dar kitu spalvu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai dar ir modeliuka parodyk smile.gif koki dydi emei ? su kokiais matmenimis smile.gif nu kaip visada pilna ataskaita mum reikalinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 13:11)
tai dar ir modeliuka parodyk smile.gif koki dydi emei ? su kokiais matmenimis smile.gif nu kaip visada  pilna ataskaita mum reikalinga  lotuliukas.gif

dedu kasika dabar ae.com, paskui surasysiu, nes reik matuotis 4u.gif
Modelis sitas http://www.ae.com/we...;catId=cat90120
Papildyta:
Galiu drasiai sakyti, kad ae.com dzinsai man smagesni nei abercrombie, o abercrombie dzinsiuku gerbeja buvau pora metu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 22:20)
dedu kasika dabar ae.com, paskui surasysiu, nes reik matuotis  4u.gif
Modelis sitas http://www.ae.com/we...;catId=cat90120
Papildyta:
Galiu drasiai sakyti, kad ae.com dzinsai man smagesni nei abercrombie, o abercrombie dzinsiuku gerbeja buvau pora metu  bigsmile.gif

turiu tokio modeliuko, tik spalvos tamsios smile.gif dabar tiesaus modeliuko jau noriu biggrin.gif
Atsakyti