Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Dilma @ 2013 01 10, 16:56)
Šaltai žiemai nelabai. Vėlyvam rudeniui, ankstyvam pavasariui sakyčiau 4u.gif

g.gif o tai ka reiskia 600 fill-power down (the higher, the better insulating ability),galvojau ,kad ir ziemai tinktu?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 01 10, 13:24)
g.gif  o tai ka reiskia 600 fill-power down (the higher, the better insulating ability),galvojau ,kad ir ziemai tinktu?

600 jau turi tikt, bet dar idomu kiek gramu ar oz g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 20:02)
Noriu apsneketi ae.com dzinsus, nes pirma karta nusipirkau. Kokybe  wub.gif  wub.gif  Minksti, siuti kaip pagal mano figura, dailus, nestori ir "nestovintys", nu zodziu kolkas patys paciausi dzinsai.
Jamsiu dar kitu spalvu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano nuomone irgi tokia, kiek turiu, visais labai patenkinta, i kitus net nebeziuriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2013 01 10, 13:27)
mano nuomone irgi tokia, kiek turiu, visais labai patenkinta, i kitus net nebeziuriu   blush2.gif

Nu va, o man kiek laiko reikejo iki ju dasibrauti doh.gif Kaip zirafai kol daejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 01 10, 22:24)
g.gif  o tai ka reiskia 600 fill-power down (the higher, the better insulating ability),galvojau ,kad ir ziemai tinktu?

as irgi manau uzteks musu ziemom. keleta striukyciu turiu su 550 ir normaliai, ziema tik ir nesiojamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 20:59)
bet cia tall ilgis  4u.gif 

Na jau ėmiau mąstyti, kad gal ir man tos striukės reikia g.gif smile.gif Mano ūgis toks kaip ir Jūsų, bet vat galvoju su 90/92/100 įsicypinsiu į S (tall )dydį ar įgaut teks dešrelės pavidalą biggrin.gif Nors šiaip jos lyg ir didintos. Hmm... g.gif
Kaip diržas? Nėra perdaug ilgas?
QUOTE(klaudi @ 2013 01 10, 21:03)
imsiu regular, nes tall M dydzio nebera unsure.gif

taip, liūdna, bet M nebeliko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 sausio 2013 - 20:36
Turiu pora dzinsiuku is ae, tai su 104 per sedimaja, 10 dydis gan laisvokas ir per uzpakali ir per leskas, tik jie boyfrend tipo, o va turiu skinny 8 dydi tai super kaip ant manes siuti ir i sonus neisirezia,todel dabar jeggingsu pasiemiau irgi 8 dydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 10, 20:27)
600 jau turi tikt, bet dar idomu kiek gramu ar oz  g.gif

QUOTE(proksi @ 2013 01 10, 20:28)
as irgi manau uzteks musu ziemom. keleta striukyciu turiu su 550 ir normaliai, ziema tik ir nesiojamos smile.gif

kazkaip ir as taip galvoju, apie sita kalbu, atsiliepimai irgi tokie,kad stebisi,kokia silta ir plona g.gif http://www.landsend....-418907_AG.html ...ai kaip bebutu reikia ir tokios ir tokios,patikrinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 10 sausio 2013 - 20:37
Taure, ar pirksite siandien Ralph Lauren? Ir ar yra ten -10%? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 01 10, 20:32)
Na jau ėmiau mąstyti, kad gal ir man tos striukės reikia g.gif  smile.gif  Mano ūgis toks kaip ir Jūsų, bet vat galvoju su 90/92/100 įsicypinsiu į S (tall )dydį ar įgaut teks dešrelės pavidalą  biggrin.gif Nors šiaip jos lyg ir didintos. Hmm...  g.gif
Kaip diržas? Nėra perdaug ilgas? Turi sagtį ir kilpas ar galima striukę dėvėti be diržo?
taip, liūdna, bet M nebeliko  4u.gif

as ka tik issiunciau sios striukytes uzsakyma smile.gif
Atsakyti
mergaites, RL pirksit?

ir timberland? berods yra kodukas -20% nuo 150usd? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 01 10, 21:34)
Turiu pora dzinsiuku is ae, tai su 104 per sedimaja, 10 dydis gan laisvokas ir per uzpakali ir per leskas, tik jie boyfrend tipo, o va turiu skinny 8 dydi tai super kaip ant manes siuti ir i sonus neisirezia,todel dabar jeggingsu pasiemiau irgi 8 dydi  ax.gif

o yra kokia nuolaida dar ae.com? na koks kodukas papildomas?
Atsakyti