QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 14:35)
As manau, kad 100% raw maitinantis plius pereinamajy laikotarpy atlaikius kitokie metabolizmo procesai ir t.t. Man pradzia ir as valgau tiek, kiek noriu, o ne tiek, kad jau jauciu skrandzio sieneles tempias

Kaip sakiau darbas sedimas, as dirbu 10pm-6am, 7pm-3am, 2pm-10pm, 6am-2pm. Plius kur pamainos po 16 val. kai kazkas suserga. Stengiuos miegoti apie 7-8 val., bet po naktiniu buna ir 3-4 val. Cia normali, grazi diena apibudinta. Kai buna edimas, tai ir bananai po 5 pusryciams sueina ir salotas, kas valanda valgau, ir seklos saujom. Plius kur dar pienai visi augaliniai ir grudiniai

As vaiku neturiu, metabolizmas mano tragiskas visada, is tu letesniu, suletejo skydliaukei pablogejus. Sportuoju kada jauciu, kad noriu pati, neprievartauju saves. Dazniausiai atsigriebiu per laisvadienius, nes dirbant ir keiciant pamainas kasdien, tiesiog ne visada lieka jegu. Bet kai geras oras, visada bent valanda dvi pasivaikstau, nes gyvenu prie pat parko

Uztai is tikro ir kam man tarkim vakariene is 700 kcal, jeigu eisiu miegot?

Miegant man energijos nereikia. Taip kad pensininkes man atrodo ir tai daugiau uz mane suvalgo kartais

Tikrai nebadauju, visko man uztenka. Siandien pvz. pries darba buvo 0.5 kg melyniu, dabar sauja riesutu turiu, veliau avokado salotos. Po 6-8 vakaro nebevalgau, nors ir dirbu nakty

Tiesiog nesinori

Bandau atrast, kas tinka man, nes turiu atsizvelgt ir y savo problemas bei vartojama tiroksina. Noriu daryt sulciu detox, kaupiuos vis, bet nesiryztu
P.S. O as nesu is lieknuju deja, bet taip maitinantis mazet apimtys pagaliau pradejo

Vieninteliai dalykai, kuriuos sau normuoju is tikro yra avokadai, seklos, riesutai. Netgi raw mityboje, kas per daug, tas nesveika.
Jeigu maitini, kam tu isvis ta bananu dieta nori bandyt?
Nebijai, kad dings pienas ar vaikuciui pus pilvuka ?
Papildyta:
QUOTE(Helenee @ 2013 04 23, 15:32)
Sveika,
Daryciau sokolada is kokosu aliejaus, kakavos milteliu, lazdyno riesutu, siek tiek medaus.
Arba raw snickersus, tik kad brangus gaunas.
Arba zemes riesutu sviestas sumaisytas su kokoso drozlem ar selenom, suformuoti rutuliukai ir apvolioti kakavoj.
Bananu, saldytu uogu ledai.
Sokoladinis avizu pieno kokteilis.
Gal dziovintu darzoviu cipsiukai.
Gal kas dar ideju turi