QUOTE(mjk @ 2013 04 25, 20:08)
ar kada nors bandei gamintis raw saldumynus?

Neseniai vienos rawistes psl aptikau...jeeetus koks geris, kaip viskas paprasta....dabar kaupiuosi saldumynu gaminimui

Aš išvis saldėsiams jokio potraukio ir porekio nejaučiu. Kartais nuo riešutų pieno suminkau kokius triufelius su datulėm ir kakava, bet ir tuos kaimynam išdalinu galiausiai arba kolegom

jei būna, kd užsinoriu ko nors saldaus, man džiovintų vaisių saujelės - per akis.
apie kurį puslapį čia eina kalba? užrodyki ir mums
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 25, 22:50)
Na as manau naturalu, kad kyla daug klausimu. Given pamenu is Seltono temos, ji taip pat viskuo ten domejosi

Svarbiausia buti open-minded ir tiesiog pabandyt neziurint y taisykles, skaitalus ir t.t.
Taip, natūralu, kad kyla daug klausimų, bet kai klausinėjama dėl kiekvieno pirstelėjimo ir kiekvieno kąsnio, tai, mano nuomone, jau nenormalu. savęs reik žiūrėt, o ne kitų. aš laikausi tos nuomonės, kad pirmiausia reikia susitvarkyti viduje, susidėlioti vidinę netvarką į lentynėles, nurimti, nesiblaškyti ir įsiklausyti į savo organizmą: ko jis nori ir ko jam reikia. atsakymai visi yra čia pat - šalia mūsų, arba mumyse pačiuose. Jei šiltame klimate, ten kur yra natūralios bananų augimvietės, gyvenantis žmogus gali 5 metus maitintis vien tik jais ir jaustis žvalus, sveikas ir energingas, tai nereiškia, kad žmogus, gyvenantis LT, valgantis atvežtinius bananus, kurie nuskinti dar nesunokę (geriausiu atveju atveju jie bus ekologiški, bet tada jau tikrai biudžetas turėtų būti kosminis) bananus, tikrai nejaus tokio poveikio. Užtai ir sakau, kad atsakymai čia pat: šalia arba mūsų viduje.
ai, ką aš bambu, kiekvienas renkasi savo

prie progos užrodysiu labai skanią užtepėlę, kurią gaminu jau kuris laikas, dažnai pavarijuoju, super skonis. Įdėjus šviežių krapų ir agurkų, skonis išvis pasakiškas gaunasi. aš valgau su šviežių daržovių šiaudeliais (cukinijų, morkų, salierų). Receptas Gražinos Gum (truputį pakeistas mano):
300 g saulėgrąžų, mirkytų 6-8val.val. vandenyje
½ paprikos
5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
½ šaukštelio druskos
½ citrinos sulčių
½ šaukštelio kajeno
½ šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis itaališkų žolelių mišinio
sudedame visus komponentus į maisto smulkintuvą-kombainą S raidės formos peiliuku. malame. tepti galima ant agurko, cukinijų, žaliavalgiškų duonelių. Skanaus.
50 g saulėgrąžų turi visos dienos geležies normą.įsisavinimas didesnis jas išmirkius vandenyje.
Originaliame recepte dar dedama 1 morka, bet man jos čia visai nereikia, tai aš ją kartais pakeičiu agurku arba cukinija, o itališkas žoleles - krapais. Skanu ir nededant paprikos