eksperimentuoti man patinka su maistu, bet kasdieninis maisto gaminimas - man irgi galvos skausmas. Be to, pas mane šeimyna didelė, Me-Boho - "have no choice"

)) norisi padaryti, kad visi būtų patenkinti. Bet tai tas pats kaip žongliravimas iš karto dešimčia kamuoliukų - vis iškrenta kuris... Vakar padariau tortą su vyšniom (tas pats receptas, tik vietoj vaisių jau naudotų dėjau vyšnias). Man labai skanu (netgi skaniau nei su mangais), spygliuotajam paaugliui mano - fantastiškas skonis (jis nieko žaliavalgiško kategoriškai nevalgo), paauglei - skonis kaip ir visų mano žaliavalgiškų tortų, kiti - nė į burną net neima.
Dariau šokoladinius ledus idealiai pagal receptą (nekenčiu vanilės ekstrakto, bet įdėjau nes pirmąkart dariau), man būtų nieko, penkiametis apsilaižydamas suvalgė, o kiti - net žiūrėti nenori...
Ir taip su bet kokiu patiekalu, tad labai dažnai tenka daryti bazinį variantą, o priedus - pagal tai, kuris būna namuose ir ką mėgsta...

) Pavyzdys: kepa vyras šašlykus, verdu ryžius, marinuoju svogūnus (visi vyresnieji valgo, įskaitant ir mane

), sau marinuoju grybus ir bendrai darau salotas. Kadangi avokadą mėgstu tik aš, sau atskirai į lėkštę prisipjaustau, paskui ant viršaus salotas ir valgom visi... Dažnai pagalvoju, kaip gerai būtų, kad visi panašiai valgytų.... deja, deja... nei jie taps žaliavalgiais, nei aš prie įprastinio visiems maisto grįšiu, tad nusiraminu ir... einu eksperimentuoti... o gal?...
p.s. aš šaldytų bananų nemėgstu, o juos pastoviai kiša į visus receptus...