QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2013 06 21, 17:36)
Man irgi keista 1000 kaloriju

Jus profesionali sportininke? Nes tada tikrai nerealiai skaba jusu minimi skaiciai
Tuo labiau, jeigu domites zaliavalgyste, turejote girdeti, kad sportuojantys zaliavalgiai kaip tik stengiasi gauti kuo daugiau kaloriju ir valgo kuo daugiau vaisiu.
as nelabai domiuosi zaliavalgyste, na domiuosi ir atsirenku kas man tinka, ne profesionali sportininke, mielosios merginos - noriu itilpt i siu laiku standartus ir vasaros sezonui ipatingai ryskinuosi, tad sitas 1000 atskira tema..geriau apie daigus man papasakokit
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2013 06 21, 17:36)
Man irgi keista 1000 kaloriju

Jus profesionali sportininke? Nes tada tikrai nerealiai skaba jusu minimi skaiciai
Tuo labiau, jeigu domites zaliavalgyste, turejote girdeti, kad sportuojantys zaliavalgiai kaip tik stengiasi gauti kuo daugiau kaloriju ir valgo kuo daugiau vaisiu.
deja vaisiai turi daug cukraus ir juo svaalgau saikingai, nes nuo cukraus sokinejimo kraujyje isalksti greitai.. neturiu dienos be jogurto ar liesos varskes, ir netgi issiverdu mazyti gabaliuka bent karta i savaite ar dvi versiuko. Nes 3 menesius nevalgius mesos man atsiprasant dingo menesines. Tad tenka bent maza gabaleli suvalgyt nors visiaki jos nenoriu. Neuzmuskit tik zaliavalges cia manes