Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 01 21, 16:13)
Domina atsiliepimai smile.gif

patiko, tikrai kartosiu, nes gerai maskuodavo poras. Bet dabar noriu isbandyti kitu firmu tokias priemones 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ntoji

user posted image
kažkiek alergizavo

user posted image
mano mėgstamiausias, jau gal koks 4 iš eilės.

user posted image
siaubingai byrėjo schmoll.gif atsisveikinu nebaigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 21 sausio 2013 - 23:26
Earth Science 'gentle skin peel' - kazkuo trauke, bet tuo paciu ir nepaliko ispudzio.... Po jo oda svelni, grazi, bet man po praktiskai bet kurios kaukes ar sveitiklio taip.... Sitas produktas kiek erzino kvapu, o ir konsistencija labai keista - lyg lipalo kokio, betepant velesi ant pirstu. Nors nudziuvus ant veido buvo galima nulupt istisa plevele, tai tada nieko, bet kur nepilnai uzdziuve budavo ar tiesiog mazas plotas ir tekdavo nuplaut, tai reikedavo pavargt.
user posted image
Atsakyti
Lavera Basis Sensitive plaukų kondicionierius

user posted image
Atsakyti
Urban decay lūpų blizgesys Midnight cowboy
user posted image
Labai patiko. Gražiai lūpos atrodė. Šaldė. Pats blizgesys toks neutralus, gal šiek tiek prigesina raudonį. Kvapas mėtų su vanile ir skonis saldus. Lipnokas, bet ilgai išsilaikydavo. Norėčiau pakartoti kada. Va taip atrodė ant lūpų:
user posted image
Atsakyti
J. R. Watkins 'strike-a-rose' lupu balzamas su spalva - spalva neypac patiko, tai naudojau namuose. Ir siaip nesuzavejo labai, nebuvo smagaus slydimo per lupas...
user posted image
Atsakyti
Labai patiko, gaila, kad baigės, tikrai kartosiu

user posted image
Atsakyti
user posted image

Aubrey Organics Vegecol kauke. Ismeciau, nors dar buvo siek tiek like, nes pakito konsistencija. Visumoj patiko, gal kada ir pakartosiu, sunaudojau 2 tokias is eiles, paskutine siek tiek nuvyle, pirkta Sveikuose Produktuose, zymiai skystesne nei kita tureta (is iherb), smulkesnio malimo avizos joje schmoll.gif (gal todel ir akcija buvo? nors galiojimas tinkamas).

Gerai nuramindavo oda, paskaistindavo, padrekindavo. Efektas nebuvo labai ilgalaikis, bet nebloga.

I jos vieta Dermalogica multivitamin kauke.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 22, 20:29)
Aubrey Organics Vegecol kauke. Ismeciau, nors dar buvo siek tiek like, nes pakito konsistencija. Visumoj patiko, gal kada ir pakartosiu, sunaudojau 2 tokias is eiles, paskutine siek tiek nuvyle, pirkta Sveikuose Produktuose, zymiai skystesne nei kita tureta (is iherb), smulkesnio malimo avizos joje schmoll.gif (gal todel ir akcija buvo? nors galiojimas tinkamas).

Nebutumet parasius, kad nebe prima, tai siulyciau suplakt prie naudojima, bet manau ta darydavor... As kelias jas sunaudojus is skirtingu vietu perkant ir skirtingu metu, bet man vienodos buvo - priminet, tai vel uzsimaniau kada nusipirkt ja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 22, 19:39)
Nebutumet parasius, kad nebe prima, tai siulyciau suplakt prie naudojima, bet manau ta darydavor... As kelias jas sunaudojus is skirtingu vietu perkant ir skirtingu metu, bet man vienodos buvo - priminet, tai vel uzsimaniau kada nusipirkt ja.

Aha, zinojau del suplakimo, bet ji buvo kitaip pagaminta, tai jautesi ir matesi. Normaliai ji yra tirstesne, o cia vos ne beganti buvo, kad ir kiek plakciau (net plakant garsas vandeningesnis, nei siaip). Dar ju geltonoj pakuotej patiko, kitos rusies, nors man is esmes jos abi gan panasios.
Atsakyti
Tikrai patiko
Matrix Deep Smothing Conditioner wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 22, 21:58)
Tikrai patiko
Matrix Deep Smothing Conditioner wub.gif

gal yra kur vietoj pirkti Matrix priemoniu? mano sandeliukas jau i pabaiga ax.gif
Atsakyti