Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

[quote=Emixsit,2013 01 19, 20:30]
[quote=~Bambolina~,2013 01 19, 10:54]

Domintų atsiliepimas 4u.gif
[/quote]
Atsiliepimas apie kapsules. Labai smaguis dalykas. Oda tampa pasakiskai svelni pasitepus. Mano oda riebi, tad nuo ju buvo pradeje berti kakta. Bet sausai ar normaliai odai manau butu kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 01 18, 13:41)
daznai cia minima/peikiama/apiburbama sios pastos spalva...
na ko tiketis is pastos ant kurios parasyta - JUODA.. kad ji bus raudona???? laugh.gif

spalva cia trukde maziausiai,tiesiog erzino burnos gleivine buvo nemalonus perstejimas.
Atsakyti
Burt's Bees 'mango & orange' kuno sviestas - pagaliau baigesi thumbup.gif Konsistencija kremine ir i skystesne puse (na nebega sviestukas, bet ir nera labai riebus). Kvapas stiprus ir bent man erzinantis, tiesa sakant, tai neuzuodziu nei mango, nei apelsino (tikejausi kazkokio labiau citrusinio, gaivesnio kvapo), saldesis ir tiek, nors vyrui visai nieko kvapas buvo. Na o del paties produkto, tai noretusi sakyt, kad skalsus, nes mazai reikedavo, bet realiai taip buvo todel, kad sunkiai geresi - jei oda dregna po duso, tai sunkokai susigerdavo ir del to maziau itept pavykdavo. Bet blogiausia, kad tas drekinimas toks vienkartinis, nebuvo jis gerai drekinantis produktas. Sandeliuke dar kito kvapo turiu, bet mastau ar ne geriau grazint i parduotuve, nes vel kankintis naudojant nesinori.....
user posted image
Atsakyti
fenjal sensitive deo
user posted image
Atsakyti
Subaigtas impulsyvus pirkinys. Veidui netiko, kimšo poras, sunaudojau krūtinei.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 sausio 2013 - 19:33
O man tas elixyras labai patiko, oda švelnutė, lygutė.... wub.gif Tik jau labai neskalsus sakyčiau, nes laaaabai greit subaigiau.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 01 20, 21:55)
O man tas elixyras labai patiko, oda švelnutė, lygutė....  wub.gif  Tik jau labai neskalsus sakyčiau, nes laaaabai greit subaigiau.

Na, aš dideliam plotui terliojau, tai susinaudojo ypatingai greitai. Ir eilinį kartą įsitikinau, kad natūralios/natūralesnės sudėties priemonės man netinka. Kiek turiėjau, tiek kimšo.
Atsakyti
user posted image

šampūnas kaip šampūnas, nieko ypatingo, nieko blogo
Atsakyti
Burt's Bees nagu odeliu balzamas - nebe pirmas, bet tik todel, kad gavau dovanu.... Nera jis blogas, tiesiog bet koks aliejukas/sviestas tinkamas tam reikalui, o butent si naudojau kaip ranku krema, t.y. ne tik odeles, bet ir pacias rankas pasitepdavau.
user posted image
Atsakyti
i jo vieta toks pat:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Rasos valomasis prausiklis user posted image
Patiko kvapas, neskalsus, bent jau aš naudojau ir ryte ir vakare, nežinau kiek to poveikio nes ne jį vieną naudojau, bet visai patiko. Gal kada ir kartosiu.
L'oreal perfect clean scrub'as
user posted image
Kvapas patiko, šveitimo iš jo tik tiek, kad odą švenią padaro,skalsus. Nekartočiau.
L'oreal perfect clean prausiklis
user posted image
Patiko gaivus pojūtis nusiprausus su juo, kvapas keistokas, bet neįkyrus, didžiausias minusas dėl kurio jo nekartosiu sausino (mano riebią) odą.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 21, 09:37)

Domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti