Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(linivo @ 2013 01 18, 12:16)
ismesta,nepatiko erzino burnos gleivine,nepasakyciau kad kazkuom ypatinga.o dar ir ta juoda spalva doh.gif

daznai cia minima/peikiama/apiburbama sios pastos spalva...
na ko tiketis is pastos ant kurios parasyta - JUODA.. kad ji bus raudona???? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 18 sausio 2013 - 12:42
Lirene micelinis vanduo
user posted image
Atsakyti
nubian heritage body wash goat milk and chai
user posted image
man labai patinka sios firmos prausikliai, skalsus, skaniai kvepia, nesausina odos, gerai putoja, i jo vieta andalou naturals duso gelio miniukas, butinai pirksiu dar koki is NH

lavera mango milk sampunas, mano megstamiausias,
i jo vieta andalou organics sampuno miniukas, butinai isisgysiu vel.

krutines aliejus is aromatika, pavadinimas rusiskas, patiko, gal koks trecias buteliukas buvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 18 sausio 2013 - 20:19
user posted image
"Avon Color Trend" kreminis voku seselis ir piestukas, spalva Princess Pink. Likes dar koks trecdalis, bet ismetu, nes jau paseno, apdziuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 19 sausio 2013 - 01:02
user posted image
su arbatmedziu, nepatiko, suerzino paakius, ismete raudonom demem, ir siaip nepasakyciau kad gerai vale, truko gaivos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 01 18, 09:11)
Kaip patiko Clinique tusas Jums? 4u.gif
Nelabai, jis daugiau tankina, nei ilgina, o šepetėlio dantukai retesni, nei kitokiuose guminiuose šepetėliuose , todėl jis "pagauna" kelias blakstienas ir jos sulimpa. Dėl to jis man ir nelabai patiko ax.gif

QUOTE(Caridian @ 2013 01 18, 12:36)
Ar poras maskuoja?
Šiek tiek taip, bet ji pakankamai skaidriu sluoksniu dengiasi, man vistik svarbiausia ne poros, o kad blizgesys su ja neišlenda.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir pigus bevardis dezodorantas.
Atsakyti
L'oreal caresse lūpdažis, va toks, spalva - Nude ingenue - kampinė, labai jis man patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 19 sausio 2013 - 17:36
Avon plaukų galiukų serumas

user posted image

Patiko thumbup.gif Jau 3 ir bus tikrai kartojamas ateity smile.gif

user posted image

Nepatiko schmoll.gif Nemaloniai graužė veidą, inkštirų visai neapmažėjo, iš pradžių kol oda priprato nemažai giluminių "išdygo" doh.gif

user posted image

Gerai drėkino bei maitino lūpas, jeigu bus akcija kada, būtinai prigriebsiu jį vėl smile.gif
Papildyta:
[quote=~Bambolina~,2013 01 19, 10:54]
user posted image

Domintų atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 01 18, 13:41)
daznai cia minima/peikiama/apiburbama sios pastos spalva...
na ko tiketis is pastos ant kurios parasyta - JUODA.. kad ji bus raudona???? laugh.gif

Kadangi ir man ši juoda pasta vis dėlto nepatinka būtent dėl spalvos, galiu tiesiog pasakyti, kad pirkdama ją nesitikėjau kitos spalvos, tik kad nemaniau, kad tas juodumas taip nervins smile.gif Kažkaip nėra asociacijos su švara, šepetukas pilkėja, šiek tiek padažo pasausėjusias lūpų vietas. Perkant neatrodė, kad taip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2013 01 18, 13:16)
user posted image
ismesta,nepatiko erzino burnos gleivine,nepasakyciau kad kazkuom ypatinga.o dar ir ta juoda spalva doh.gif

Mano dukrai labai ji patinka
Atsakyti
user posted image
Patiko, bet jo vieno neužtekdavo. Kai susigerdavo, tepdavau dar kremu odą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 19 sausio 2013 - 22:58