Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Nivea akių makiažo valiklis
user posted image
Atsakyti

Pabaigtas, bet nebus kartojamas
user posted image
Atsakyti
abu patiko tik kvapas buvo tragiskas. biggrin.gif na bet visiskai naturalus. ismeciau nebaigusi naudoti nes baigesi galiojimas, nerizikavau daugiau naudoti. i ju vieta Bioderma.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 10 sausio 2013 - 15:03
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 10, 14:47)
Pabaigtas, bet nebus kartojamas

kodėl ? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Labai patiko, kad bekvapis, bet prakaitą galėjo ir geriau sulaikyti. Gal kada pakartosiu šį ar kitą bekvapį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 10, 13:56)
Kaip tau šitas? Dabar aš jį naudoju, tai man labai patinka  bigsmile.gif

Patiko visai, bet neįspūdingas, nekartosiu. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Turėjau Natura house marigold&lavanda rankų kremo nemaža mėginuką, sunaudojau per gerą savaitę, tikrai patiko, kada nors galbūt ir pilną pakuotę įsigysiu.

user posted image
Pabaigiau savo jau antruosius Rich šampūną ir kaukę plaukams. Labai man jie patinka ir tikrai kartosiu.

user posted image
Į pabaigą Oriflame More dušo želė. Jei truputi nesausintų odos, būtų tiesiog ideali, jau vien kvapas mane keri, iki dabar kiekvien kartą prausiantis tiesiog mėgaujuosi, o ir putoja gerai, skalsi.
Atsakyti
Faberlic kojų losjonas
user posted image
Nieko gero cool.gif

Papildyta:
Lavera drėkinanti, atnaujinanti kaukė
user posted image
Nelabai patiko, nes drėkinimas toks laikinas. Tuo momentu padrėkina, o sekančią dieną vėl tas pats. Nieko daugiau nepastebėjau. Jos galima nenuplauti, nes ji kažkaip įsigeria į odą ir galima eit miegot. ax.gif
Atsakyti

Nepatiko, per daug apsunkina plauka schmoll.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 10, 16:03)
abu patiko tik kvapas buvo tragiskas.  biggrin.gif na bet visiskai naturalus. ismeciau nebaigusi naudoti nes baigesi galiojimas, nerizikavau daugiau naudoti. i ju vieta Bioderma.

o, tą kremą ir aš turėjau, čia garsusis, sukėlęs man klaikią alergiją, po kurio dvi dienas raudonu veidu vaikščiojau.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 11, 11:35)
Nepatiko, per daug apsunkina plauka  schmoll.gif

manau, kad macadamia priemones tinka tik sausiems plaukams. Mano gan greitai riebaluojasi, tai sios firmos priemones irgi labai apsunkindavo plaukus, o nuo kaukes isvis atrode, kai neplauti. Tikrai kiekviena karta stebiuosi, kad macadamia taip aukstai vertinama. Negi visos turi sausus plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2013 01 10, 17:02)
kodėl ?  4u.gif

Siuo metu nesuprantu, kas darosi su plaukais: viena karta su juo issiplovus plaukai kaip neplauti atrode, kita karta viskas super, o i pabaiga naudojant pleiskanu atsirado doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 11, 12:39)
manau, kad macadamia priemones tinka tik sausiems plaukams. Mano gan greitai riebaluojasi, tai sios firmos priemones irgi labai apsunkindavo plaukus, o nuo kaukes isvis atrode, kai neplauti. Tikrai kiekviena karta stebiuosi, kad macadamia taip aukstai vertinama. Negi visos turi sausus plaukus  biggrin.gif

Pritariu, kad tinka sausiems plaukams, o ypac sviesintiems gerai. Pas mane tamsus dabar, is visos macadamia serijos man tik kauke ir aliejus tiko thumbup.gif
Atsakyti