Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 11, 10:39)
manau, kad macadamia priemones tinka tik sausiems plaukams. Mano gan greitai riebaluojasi, tai sios firmos priemones irgi labai apsunkindavo plaukus, o nuo kaukes isvis atrode, kai neplauti. Tikrai kiekviena karta stebiuosi, kad macadamia taip aukstai vertinama. Negi visos turi sausus plaukus  biggrin.gif

Na, mano plaukai iš tų, labai greitai susiriebaluojančių. Bet geresnės kaukės už Macadamia nesu turėjus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 11, 12:35)
Nepatiko, per daug apsunkina plauka  schmoll.gif [img]

Man irgi drinks_cheers.gif Kai naudodavau, tai kažkokie šiurkštoki plaukai buvo, apkrauti tokie, ir reikėdavo žiūrėti, kad nepadauginti. Kaukė irgi didelio įspūdžio nepaliko, bet ir nieko blogo nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 11, 10:35)
Nepatiko, per daug apsunkina plauka  schmoll.gif user posted image

man kaip tik patinka, kai plaukai turputėlį sunkesni, negaliu pakęst kai skraido kaip pūkeliai tokie besvoriai doh.gif reiks pamėgint matyt man šitą Macadamios reikalą bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau... Nebloga ir tiek, taciau kartojama nebus.. I pabaiga jau tas kvapas erzino labai labai..
user posted image
I jos vieta:
user posted image wub.gif
Atsakyti
I jo vieta vel toks pats dideeelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Essence nagų lakas "Walk of fame"
user posted image
Išmetamas Essence nagų lakas "Galactic black"
user posted image
Baikal Herbals dieninis veido kremas jautriai ir sausai odai
user posted image
Atsakyti
Mozaika, kaip Essence nagų lakai? Man tai net labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2013 01 12, 13:54)
Mozaika, kaip Essence nagų lakai? Man tai net labai patinka.

Pirmąjį sunaudojau iki galo, tai patiko tiek spalva, tiek dengimas. Aš dar ant viršaus užtepu viršutinį lako sluoksnį, tai dėl džiūvimo ar laikymosi sunku ką pasakyti. O antrąją spalvą išmečiau todėl, kad paskutinį kartą, kai lakavausi nagus, tai man pasidengė su burbuliukais, be to dar ir sunkokai nusivalo su blizgučiais. Abu pirkau prie išpadavimų skyriaus, tai kaip už tokią kainą, visai geri lakai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mozaika_: 12 sausio 2013 - 14:08
Sunaudojau:
Dr. Woods skysta muila, migdolu kvapo.
http://i.ebayimg.com...dU4Q~~60_35.JPG Is esmes patiko, prausia, skaniai kvepia, nebrangus. Gal kada ir pakartociau.I jo vieta Nubian Heritage duso kuno prausiklis su ozkos pienu. wub.gif
Cattier Veido prausikli-putas.
user posted image Labai sios patinka, ne pirmos ir ne paskutines. Gerai prausia makiaza (gal tusa reik dar kazkiek pavalyti), nesausina. Tikrai kartosiu. I ju vieta Andalou Naturals kreminis veido prausiklis.

Live clean plauku kauke su argano aliejumi.
user posted image Taip ir nesupratau, patiko ar ne g.gif Nieko stebuklingo. Nezinau, ar kartosiu.
I jos vieta Natura siberica plauku augima skatinanti kauke.
Atsikratau Guerlain Kiss Kiss Laque lupu blizgiu nr. 761.
user posted image Paseno. taip ir nesunaudojau-netiko spalva. Sese turejo grazu blizgi is guerlain, tai as irgi buvau uzsimanius. Bet nezinojau nei numerio nei serijos. Griebiau kazkoki panasu Vilniaus oro uosto duty free patamsy ten ir nepataikiau. doh.gif.
Ismetu elf cream eyeliner, sudziuvo, nebetepa beveik.
user posted image
Ir elf lid primer miniuka is triju rinkinuko, spalva pearl (baltas)-nesusipratimas kazkoks.
http://1.bp.blogspot...primer trio.jpg Baltas pagrindas su blizguciais, kurie persimusa per seseli. O ir pats produktas labai sausas vos tik atidarius buvo, trupa tepant.
Sudauziau sleek au naturel palete doh.gif patiko, bet nemanau, kad pirksiu, nes tokiu paciu spalvu yra kitose mano turimose sleek paletese. Taigi issiversiu ir be jos. rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 12 sausio 2013 - 14:39
Rimmel 'the max volume flash' tusas - pradarytas pora saviaciu, bet vistiek nepatinka, tai nezinau ar laikysiu ir lauksiu pagerejimo... Sunaudojau ne viena toki pries kokius 2 metus ir labai labai labai patenkinta buvau, vienas is geriausiu kada bandytu tusus - dazydavo tobulai nuo atidarymo iki ismetimo, nelipindavo, tankino, issukuodavo blakstienas. Na tai prisiminimu vedina nusipirkau vel, bet kad jau toks siaubingai lipinantis, po jo net issukuot ar kitu tusu perdazyt vos eina, vistiek rezultatas nesigauna grazus, nes sitas tusas apibjaurina blakstienas... Ir siaip sepetelis toks slapias, kosiuotas vien istraukus, tikrai nepamenu, kad seniau toks butu....
user posted image

100% Pure 'blush' spalvos kreminiai skaistalai - spalva nieko, turiu kitos spalvos tokisu ksaistalus ir naudojasi smagiai, bet butent sie nepatiko, nes visiskai matiniai..... Galvoju gal sunaudot lupoms, bet turbut per daug vargo teptis balzamu, tada situo ir dar koki blizgi ant virsaus...
user posted image

Guerlain meteoritai - kvapas wub.gif Kadangi tik likutis ir sutrinti ir aisku neoriginalioj pakuotej jau, tai nebepamenu kokie tiksliai.... Man rodos 'midnight butterfly' kolekcijos, nes jie man buvo patys paciausi.... Savo laiku, t.y. kai turejau pilna pakuote, tepdavau visa veida jais - man nebuvo per daug blizgumo lengvai perbraukus, o ir oda mano sausa, tai blizgumo nebijau. Nors sutrintus naudojau tik kaip highlighter'i, bet kadangi retai naudojosi ir labiau pavieniai blizguciai uztepus matosi, tai retai naudojau ir nusprendziau, kad neverta ilgiau laikyt....
user posted image
Atsakyti
Trussardi 'python' EDP atomaizeris - kazkada kai buvo 15-16m radau megineli vienam zurnale, be galo patiko. Veliau prisiminimu vedina (o parduotuvese ju nebebuvo) uztikau juos vienoj parduotuvej atostogaudama, bet jauna buvau ir pagailejau pinigeliu, o ir kvapas nebetaip patiko. Na ir vel uzejus rimtiems prisiminimams isigijau atomaizeri - kvapas labai labai wub.gif Pilno buteliuko turbut nenoreciau, bet 10-20ml butu gerai turet....
user posted image
Atsakyti
E. Lauder Michael Kors Very Hollywood kolekcijos pieštukas, labai patiko, ryški, intensyvi spalva, išlieka visą dieną.

user posted image
Atsakyti